בס"ד
בראוניז שוקולדיים שמעליהם כדורי שוקולד ומעל שוקולד מומס, תענוג אמיתי או מה? מתכון ממש מומלץ להכנה, במיוחד לאוהבי השוקולד.
המרכיבים לבראוניז של נטלי לוין:
250 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם שמן (1/2 כוס)
200 גרם סוכר (1 כוס)
קורט מלח
4 ביצים בטמפרטורת החדר
100 גרם קמח (2/3 כוס)
2 כפות אבקת נוגט (ויתרתי)
המרכיבים לכדורי השוקולד:
200 גרם מרגרינה
כ-230 גרם פתי בר מרוסקים
כוס סוכר
חצי כוס קקאו
כף-שתיים מים
לציפוי:
שוקולד מריר מומס
ככף שמן
ותוספות: קוקוס, שוקולד לבן, אגוזים טחונים ועוד
אופן ההכנה:
לבראוניז:
מחממים תנור ל-175 מעלות.
ממיסים שוקולד מריר ומערבבים אליו את השמן.
מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים ביצים, אחת-אחת ומערבבים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב ומעבירים לתבנית אפייה קטנה.
אופים כחצי שעה.
בינתיים מכינים את כדורי השוקולד:
ממיסים את המרגרינה. מוסיפים לה את הקקאו ומערבבים היטב. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את הפתי בר ומערבבים. במידה והתערובת לא מספיק רטובה, מוסיפים כף-שתיים מים.
מכניסים את כדורי השוקולד למקפיא.
מוציאים את הבראוניז מהתנור ומניחים להם להתקרר.
ברגע שהבראוניז קרים, חותכים אותם לריבועים. מעל כל ריבוע מניחים כדור שוקולד.
ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים לו שמן ומצפים את העוגות.
מכניסים למקפיא להתקשות ולאחר מכן מצפים קלות בקוקוס, שוקולד לבן מומס,
אגוזים טחונים ועוד.
For the English version, click here.
המרכיבים לבראוניז של נטלי לוין:
250 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם שמן (1/2 כוס)
200 גרם סוכר (1 כוס)
קורט מלח
4 ביצים בטמפרטורת החדר
100 גרם קמח (2/3 כוס)
2 כפות אבקת נוגט (ויתרתי)
המרכיבים לכדורי השוקולד:
200 גרם מרגרינה
כ-230 גרם פתי בר מרוסקים
כוס סוכר
חצי כוס קקאו
כף-שתיים מים
לציפוי:
שוקולד מריר מומס
ככף שמן
ותוספות: קוקוס, שוקולד לבן, אגוזים טחונים ועוד
אופן ההכנה:
לבראוניז:
מחממים תנור ל-175 מעלות.
ממיסים שוקולד מריר ומערבבים אליו את השמן.
מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים ביצים, אחת-אחת ומערבבים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב ומעבירים לתבנית אפייה קטנה.
אופים כחצי שעה.
בינתיים מכינים את כדורי השוקולד:
ממיסים את המרגרינה. מוסיפים לה את הקקאו ומערבבים היטב. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את הפתי בר ומערבבים. במידה והתערובת לא מספיק רטובה, מוסיפים כף-שתיים מים.
מכניסים את כדורי השוקולד למקפיא.
מוציאים את הבראוניז מהתנור ומניחים להם להתקרר.
ברגע שהבראוניז קרים, חותכים אותם לריבועים. מעל כל ריבוע מניחים כדור שוקולד.
ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים לו שמן ומצפים את העוגות.
מכניסים למקפיא להתקשות ולאחר מכן מצפים קלות בקוקוס, שוקולד לבן מומס,
אגוזים טחונים ועוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!