7/10/2016

קאפקייק שוקולד קפה - Chocolate-coffee cupcake

בס"ד


קאפקייק שוקולד קפה נפלא וטעים, במיוחד לאוהבי הקפה עם קפה חדש-חדש שיצא ממש עכשיו לשוק.

Wonderful chocolate and coffee cupcake, especially for the coffee lovers with a brand new coffee that just hit the Israeli market.


אוסם-נסטלה השיקו קפה חדש מבית המותג של נסקפה טייסטרס צ'ויס - נסקפה טייסטרס צ'וייס בריסטה עם תוספת ייחודית של פולי קפה ערביקה בטחינה דקה.
המוצר החדש מבוסס על טכנולוגיה חדשה שפיתחה נסקפה העולמית.

Osem-Nestle have launched a new coffee from the Nescafe tasters choice brand - Nescafé taster choice barista with a unique addition of Arabica coffee beans in fine grinding. This product is based on a new technology that was developed by the international Nescafe company.



קיבלתי את המוצר להתנסות ואחותי שאוהבת מאוד קפה, אמרה כי הקפה טעים ומזכיר קפה של בתי קפה. מהקפה החדשה של טייסטרס צ'וייס החלטתי להכין עוגות אישיות בטעם קפה ושוקולד. מאוד אהבנו את טעם עוגות המיני שהכנתי ובאמת יצא יופי של פינוק לאוהבי הקפה עם טעם ומרקם עשיר. במקום לאכול עוגה ליד הקפה, נהנים משני העולמות בביס אחד, מעוגה טעימה וטעם מעולה של קפה.

I got for review this product and my sister who really loves coffee, said this coffee is tasty and resembles the coffees you get in coffee shops. From the new taster choice barista coffee I made a mini cake with chocolate and coffee. We really loved these individual cakes that I prepared and it is a real indulgence for coffee lovers with a rich texture and flavor. Instead of eating a cake by the coffee, you enjoy both worlds in one bite, from a great cake and a tasty coffee.


המרכיבים ל-2 עוגות אישיות:
50 גרם חמאה
50 גרם שוקולד מריר
1 ביצה L
1/2 כפית תמצית וניל
1/4 כוס סוכר חום דחוס
1 כף קמח
2 כפיות נסק קפה טסטרס צויס בריסטה

לקרם:
1/2 כוס שמנת מתוקה
25 גרם שוקולד מריר
1/2 כף קפה טסטרס צ'ויס בריסטה
1/2 כף מים רותחים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
ממיסים יחדיו את השוקולד והחמאה במיקרו. מערבבים פנימה את הביצה ותמצית הוניל. מוסיפים את הסוכר, הקמח והנס קפה ומערבבים היטב. מעבירים לשתי תבניות מאפינס ואופים בין 20-25 דקות (אני אפיתי 23 דקות).
מניחים לעוגות להתקרר ומכינים את הקרם:
ממיסים את הקפה במים הרותחים. ממיסים את השוקולד במיקרו. מוסיפים אלו את הקפה ומערבבים היטב. מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים אליה את השוקולד המומס. מזלפים בלי צנטר על העוגה ומגישים.

Ingredients for 2 mini cupcakes:
50 gram butter
50 gram bittersweet chocolate
1 L egg
1/2 tsp. vanilla extract
1/4 cup packed brown sugar
1 Tbsp. flour
2 tsp. Nescafe tasters choice barista
 
Cream:
1/2 cup whipping cream
25 gram bittersweet chocolate
1/2 Tbsp. barista tasters choice
1/2 Tbsp. hot water
 
Preparation:
Preheat oven to 180C/356F, turbo.
Melt the chocolate and butter together in the microwave. Add the egg and vanilla extract and mix. Add sugar, flour and coffee and mix. Transfer into the molds and bake between 20-25 minutes (I baked mine 23 minutes).
Let them cool and prepare the cream:
Melt the coffee in the hot water. Melt the chocolate in the microwave and then mix with the coffee. Whip the whipping cream and fold the chocolate mixture into the whipped cream and pipe without a nozzle on the cake.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use