בס"ד
המבורגר ביתי וקל להכנה, בלי קמח או ביצה, כל מה צריך זו לישה טובה.
לא מזמן קראתי שאם מכינים המבורגר ביתי שהוא יחסית עבה, הכי מומלץ כל כמה זמן להפוך אותו ובאמת הפעם ניסיתי להכין המבורגר ביתי ולהפוך אותו כל כמה זמן והתקבל המבורגר מצויין, עסיסי וטעים.
אני מכינה את ההמבורגר ברמת עשייה וול דאן, אבל שימו לב שהגבול בין וול דאן (עשוי היטב) ליבש הוא דק אז תהיו עירניים על מנת שתקבלו המבורגר עסיסי וטעים.
המרכיבים:
כ-1.200 בשר עגל טחון
1 בצל, קצוץ
2 שיני שום טריות, כתושות או מגוררות
1/2 1 כפות פטרוזיליה יבשה
2 כפיות מלח
אופן ההכנה:
לשים יחדיו את כל המרכיבים היטב, כך שכל התבלינים נטמעים היטב בבשר והבשר מגיע למצב שניתן ליצור איתו צורות בלי שהוא מתפרק. יוצרים קציצות, מחממים פלנצ'ה עם מעט ספריי שמן ומטגנים את הקציצות על אש בינונית גבוהה, כאשר מדי פעם הופכים את הקציצות, עד לדרגת הכנה רצויה.
מגישים בתוך לחמניית המבורגר ורטבים ותהנו!
המבורגר ביתי וקל להכנה, בלי קמח או ביצה, כל מה צריך זו לישה טובה.
Homemade burger that is easy to make and without flour or egg, all you need is a good knead.
לא מזמן קראתי שאם מכינים המבורגר ביתי שהוא יחסית עבה, הכי מומלץ כל כמה זמן להפוך אותו ובאמת הפעם ניסיתי להכין המבורגר ביתי ולהפוך אותו כל כמה זמן והתקבל המבורגר מצויין, עסיסי וטעים.
אני מכינה את ההמבורגר ברמת עשייה וול דאן, אבל שימו לב שהגבול בין וול דאן (עשוי היטב) ליבש הוא דק אז תהיו עירניים על מנת שתקבלו המבורגר עסיסי וטעים.
Not recently I read that making a thick burger, it is recommended to flip it to the other side every once in a while and this time when I decided to make homemade burger, I flipped it occasionally and it came out delicious, juicy and just great.
I make our burgers well done, but be aware that their is a fine line between well done and dry so make sure to keep an eye on your burger so you get a tasty and juicy burger.
המרכיבים:
כ-1.200 בשר עגל טחון
1 בצל, קצוץ
2 שיני שום טריות, כתושות או מגוררות
1/2 1 כפות פטרוזיליה יבשה
2 כפיות מלח
אופן ההכנה:
לשים יחדיו את כל המרכיבים היטב, כך שכל התבלינים נטמעים היטב בבשר והבשר מגיע למצב שניתן ליצור איתו צורות בלי שהוא מתפרק. יוצרים קציצות, מחממים פלנצ'ה עם מעט ספריי שמן ומטגנים את הקציצות על אש בינונית גבוהה, כאשר מדי פעם הופכים את הקציצות, עד לדרגת הכנה רצויה.
מגישים בתוך לחמניית המבורגר ורטבים ותהנו!
Ingredients:
about 1.2 kilo ground veal meat
1 onion, chopped
2 fresh garlic cloves, minced or grated
1 1/2 Tablespoon dried parsley
2 tsp. salt
Preparation:
Mix the ingredients very well so the seasoning will incorporate into the meat and knead the meat well so it will be able to form firm patties without the need of egg or flour. Then shape the patties, warm a plancha and grease with oil spray and fry until desired doneness is achieved and don't forget to flip every once in a while if you make thick patties.
Serve in a burger bun with sauces and enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!