בס"ד
בין המתכונים הכי קלים שיש לפתיתים - פתיתים צהובים שמגישים חם שזה פשוט נפלא.
לרוב כשאני מכינה תוספת לארוחה, הדבר הראשון שאני אכין זה תפוחי אדמה ובטטה והדבר הבא זה שאר ירקות ואורז.
מכיוון שהפעם נחתה אצלי בבית חבילה מושלמת של אסם "פלוס תזונתי" - סדרת מוצרים עשירה בסיבים תזונתיים, דגנים מלאים וחלבון, החלטתי להכין משהו אחר.
אוסם משיקה בימים אלה סדרת מוצרים חדשה לקידום הרגלי אכילה נכונים, שתכלול מוצרים עם ערך תזונתי מוסף. הסדרה כוללת מוצרים ממגוון רחב של קטגוריות: בתחום התוספות משיקה החברה ספגטי, אטריות, קוסקוס ופסטה אשר מכילים פי 2 יותר סיבים תזונתיים המגיעים מסיבי שיבולת שועל. בתחום הקמחים מושקים קמח לבן, קמח תופח וקמח שמרים שכולם מגיעים עם 30% קמח מחיטה מלאה. בקטגורית המאפה אסם משיקה קרקרים בטעם פסטו ועגבניות מיובשות עם דגנים מלאים, קרקר חומוס המכיל דגנים מלאים ומקור לחלבון וחטיפי קרקר בטעם בצל מקורמל המכילים 100% דגנים מלאים.
בגזרת החטיפים, אסם משיקה בייגלה עם דגנים מלאים.
על אף שכולנו יודעים שקמח ודגנים מלאים הם בריאים יותר, רובנו נרתעים משימוש בקמח ודגנים מלאים, ולדעתי זוהי דרך נפלאה להתחיל. מהפכת הבריאות מגיעה לאט לאט לכל המאכלים, ומכיוון שלהפסיק משהו לחלוטין זה אף פעם לא טוב וחשוב לעשות זאת בהדרגה, המוצרים החדשים שבהם מכניסים לנו את המעט בריאות הזו, זו דרך מצוינת להתחיל לדעתי.
אז הפעם הכנתי פתיתים צהובים שהם ממש פשוטים להכנה והם פשוט טעימים, במיוחד כשהם טריים מהסיר.
המרכיבים:
2 כוסות פתיתים
1/2 2 כוסות מים
1 בצל, חתוך לטבעות
1 כף שמן
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר וברגע שהשמן חם, מטגנים את הבצל ביחד עם הכמון והכורכום ל-2 דקות, מערבבים מדי פעם. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים כמה שניות. מוסיפים את המים והמלח ומערבבים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לאש קטנה ומכסים את הסיר חלקית עם מכסה. מבשלים 9 דקות, כאשר מדי פעם מערבבים. כעבור 9 דקות, מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור לעוד 2 דקות וזהו. בתאבון!
בין המתכונים הכי קלים שיש לפתיתים - פתיתים צהובים שמגישים חם שזה פשוט נפלא.
This is among the easiest recipes there is for Israeli couscous - Wonderful Yellow Israeli couscous that is served warm.
לרוב כשאני מכינה תוספת לארוחה, הדבר הראשון שאני אכין זה תפוחי אדמה ובטטה והדבר הבא זה שאר ירקות ואורז.
מכיוון שהפעם נחתה אצלי בבית חבילה מושלמת של אסם "פלוס תזונתי" - סדרת מוצרים עשירה בסיבים תזונתיים, דגנים מלאים וחלבון, החלטתי להכין משהו אחר.
אוסם משיקה בימים אלה סדרת מוצרים חדשה לקידום הרגלי אכילה נכונים, שתכלול מוצרים עם ערך תזונתי מוסף. הסדרה כוללת מוצרים ממגוון רחב של קטגוריות: בתחום התוספות משיקה החברה ספגטי, אטריות, קוסקוס ופסטה אשר מכילים פי 2 יותר סיבים תזונתיים המגיעים מסיבי שיבולת שועל. בתחום הקמחים מושקים קמח לבן, קמח תופח וקמח שמרים שכולם מגיעים עם 30% קמח מחיטה מלאה. בקטגורית המאפה אסם משיקה קרקרים בטעם פסטו ועגבניות מיובשות עם דגנים מלאים, קרקר חומוס המכיל דגנים מלאים ומקור לחלבון וחטיפי קרקר בטעם בצל מקורמל המכילים 100% דגנים מלאים.
בגזרת החטיפים, אסם משיקה בייגלה עם דגנים מלאים.
Mostly when I make a meal, the first thing that I will make is with potatoes and yams and the next thing is veggies and rice.
Because a wonderful package of Osem arrived in my house - "Nutritional Plus" - a series of products rich with fibers, whole grains and protein, I had to make something else.
Osem have launched a new series to promote healthy eating habits with products that have added value in them. The series includes variety of categories: from side dishes like pasta, spaghetti, noodles and couscous that contain twice more fibers that come from oatmeal fibers. In the flours section, Osem launches white flour, self-rising flour and yeast flour that all come with 30% flour from whole wheat flour. In the pastry category, Osem launches pesto and dried tomatoes crackers with whole grains, chickpea crackers with whole grains and a source of protein and caramelized onion cracker snacks containing 100% whole grains.
In the snacks sector, Osem launches pretzels with whole grains.
על אף שכולנו יודעים שקמח ודגנים מלאים הם בריאים יותר, רובנו נרתעים משימוש בקמח ודגנים מלאים, ולדעתי זוהי דרך נפלאה להתחיל. מהפכת הבריאות מגיעה לאט לאט לכל המאכלים, ומכיוון שלהפסיק משהו לחלוטין זה אף פעם לא טוב וחשוב לעשות זאת בהדרגה, המוצרים החדשים שבהם מכניסים לנו את המעט בריאות הזו, זו דרך מצוינת להתחיל לדעתי.
Even though we all know whole flour and grains are healthier, most of us recoil of using whole grains, and in my opinion it is a wonderful way to start. The health revolution gets slowly to every food, and because stop using something all at once is not good and it is important to do it gradually, the new products where we get that little healthiness is a great way to start.
אז הפעם הכנתי פתיתים צהובים שהם ממש פשוטים להכנה והם פשוט טעימים, במיוחד כשהם טריים מהסיר.
המרכיבים:
2 כוסות פתיתים
1/2 2 כוסות מים
1 בצל, חתוך לטבעות
1 כף שמן
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר וברגע שהשמן חם, מטגנים את הבצל ביחד עם הכמון והכורכום ל-2 דקות, מערבבים מדי פעם. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים כמה שניות. מוסיפים את המים והמלח ומערבבים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לאש קטנה ומכסים את הסיר חלקית עם מכסה. מבשלים 9 דקות, כאשר מדי פעם מערבבים. כעבור 9 דקות, מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור לעוד 2 דקות וזהו. בתאבון!
So this time I made yellow Israeli couscous that are really simple to make and just tasty, especially when are eaten fresh and warm.
Ingredients:
2 cups Israeli couscous
2 1/2 cups water
1 onion, sliced into rings
1 Tbsp. oil
1/4 tsp. cumin
1/4 tsp. turmeric
1 tsp. salt
Preparation:
Preheat the oil in a pot and once hot, fry the onion with the cumin and turmeric for about 2 minutes, mixing occasionally. Add the Israeli couscous and mix for a few seconds. Add the water and salt and mix. Bring to a boil, then lower the heat to the lowest flame and cover with a lid almost the entire pot. Cook for 9 minutes, mix occasionally. After 9 minutes, turn off the heat and leave with the lid closed completely for 2 minutes and enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!