בס"ד
מגשי קינוח קנויים יכולים לעלות הרבה כסף, אז למה שלא תנסו להכין אחד כזה בבית - מוזמנים להכין את כל או חלק מהמתכונים המצורפים ולכבד את המשפחה והחברים.
מגש קינוחים ביתי יפהפה ונראה מאוד מושקע כשבת'כלס אין פה הרבה עבודה, אז מה צריך? מוכנים? צאו לעבודה ואם הכנתם בבקשה חזרו לדווח איך יצא.
קינוח שוקולד-קפה- 5 מנות יחסית גדולות
המרכיבים:
1 כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
1/4 כוס אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב
1 כפית עד 2 כפות אבקת קפה נמס (תלוי בטעם המריר המועדף)
100 גרם שוקולד מריר, מומס
4 עוגיות אוראו, מרוסקות
אופן ההכנה:
מקציפים את הקצפת לקצף יציב. מוציאים כ-3 כפות גדושות לקערה נפרדת.
לקערה עם כמות הקצפת הגדולה, מוסיפים את האינסטנט פודינג , החלב ואבקת הקפה ומקציפים לקצף יציב.
לקערה הקטנה מוסיפים את השוקולד המריר ומקציפים לקצף יציב.
מסדרים את הכוסות: ממלאים בפירורי עוגיות אוראו, מעל קצפת הקפה ומעל מזלפים עם שקית זילוף וצנתר את השוקולד.
הערה חשובה: במידה ולא נשאר מספיק קצפת, פשוט מקציפים עוד כחצי כוס קצפת לקצף יציב. ממיסים כ-50 גרם שוקולד מריר, מניחים להתקרר ומקציפים לקצפת לקבלת קצף יציב.
מגישים או שומרים במקרר.
קינוח אוראו-גבינה - כ-6 כוסות אישיות:
225 גרם גבינת שמנת
1/2 כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 עוגיות אוראו, מפוררות
אופן ההכנה:
מערבבים את הגבינה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל היטב. ממלאים בכוסות קינוח אישיות לסירוגין - פעם פירורי אוראו ופעם מקרם הגבינה, מסיימים בפירורי אוראו. מומלץ לשים במקרר לפני ההגשה.
קינוח לוטוס-קפה, כ-6 מנות:
המרכיבים:
1 כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
1 כפית אבקת קפה
1/4 כוס אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס ממרח לוטוס
קופסת גבינת שמנת 225 גרם
1/2 כוס אינסטנט פודינג
7 ביסקוויטים לוטוס, מפוררים
25 גרם חמאה מומסת
3 ביסקוויטים לוטוס, שבורים לשניים לקישוט
אופן ההכנה:
מקציפים את הקצפת לקצפת יציבה. מחלקים את הקצפת לשתי קערות נפרדות.
לקערה אחת מוסיפים את אבקת הקפה וה-1/4 כוס אינסטנט פודינג ומקציפים לקצף יציב. לקערה השנייה מוסיפים את ממרח הלוטוס, גבינת השמנת וה-1/2 כוס אינסטנט פודינג. מקציפים לקצף יציב.
מערבבים את פירורי הלוטוס עם החמאה המומסת ומתחילים לסדר את הקינוח: ממלאים את הכוסות בפירורי לוטוס. מעל ממלאים את כל הכוס בקצפת הלוטוס ומעל מזלפים את קצפת הקפה. דוחפים את ביסקוויט הלוטוס ליד הזילוף וזהו. להגיש או לשמור במקרר.
טארטלטים אישיים בקלי קלות:
המרכיבים:
כ-12 תחתיות טארטלט מוכן
1/2 כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
פירורי ביסקוויטים
אופן ההכנה:
ממיסים יחדיו את הקצפת הצמחית והשוקולד המריר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מדי פעם במהלך ההמסה עוצרים את המיקרו ומערבבים. מעבירים לתחתיות הטארטלט ואת התחתיות מעבירים ל-2-3 דקות למקפיא להתייצבות. ברגע שהקרם התייצב כמעט לגמרי, מוציאים מהמקפיא ומפזרים באמצע פירורי ביסקוויטים וזהו. להגיש או לשמור במקרר.
מגשי קינוח קנויים יכולים לעלות הרבה כסף, אז למה שלא תנסו להכין אחד כזה בבית - מוזמנים להכין את כל או חלק מהמתכונים המצורפים ולכבד את המשפחה והחברים.
מגש קינוחים ביתי יפהפה ונראה מאוד מושקע כשבת'כלס אין פה הרבה עבודה, אז מה צריך? מוכנים? צאו לעבודה ואם הכנתם בבקשה חזרו לדווח איך יצא.
קינוח שוקולד-קפה- 5 מנות יחסית גדולות
המרכיבים:
1 כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
1/4 כוס אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב
1 כפית עד 2 כפות אבקת קפה נמס (תלוי בטעם המריר המועדף)
100 גרם שוקולד מריר, מומס
4 עוגיות אוראו, מרוסקות
אופן ההכנה:
מקציפים את הקצפת לקצף יציב. מוציאים כ-3 כפות גדושות לקערה נפרדת.
לקערה עם כמות הקצפת הגדולה, מוסיפים את האינסטנט פודינג , החלב ואבקת הקפה ומקציפים לקצף יציב.
לקערה הקטנה מוסיפים את השוקולד המריר ומקציפים לקצף יציב.
מסדרים את הכוסות: ממלאים בפירורי עוגיות אוראו, מעל קצפת הקפה ומעל מזלפים עם שקית זילוף וצנתר את השוקולד.
הערה חשובה: במידה ולא נשאר מספיק קצפת, פשוט מקציפים עוד כחצי כוס קצפת לקצף יציב. ממיסים כ-50 גרם שוקולד מריר, מניחים להתקרר ומקציפים לקצפת לקבלת קצף יציב.
מגישים או שומרים במקרר.
קינוח אוראו-גבינה - כ-6 כוסות אישיות:
225 גרם גבינת שמנת
1/2 כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 עוגיות אוראו, מפוררות
אופן ההכנה:
מערבבים את הגבינה, אבקת הסוכר ותמצית הוניל היטב. ממלאים בכוסות קינוח אישיות לסירוגין - פעם פירורי אוראו ופעם מקרם הגבינה, מסיימים בפירורי אוראו. מומלץ לשים במקרר לפני ההגשה.
קינוח לוטוס-קפה, כ-6 מנות:
המרכיבים:
1 כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
1 כפית אבקת קפה
1/4 כוס אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס ממרח לוטוס
קופסת גבינת שמנת 225 גרם
1/2 כוס אינסטנט פודינג
7 ביסקוויטים לוטוס, מפוררים
25 גרם חמאה מומסת
3 ביסקוויטים לוטוס, שבורים לשניים לקישוט
אופן ההכנה:
מקציפים את הקצפת לקצפת יציבה. מחלקים את הקצפת לשתי קערות נפרדות.
לקערה אחת מוסיפים את אבקת הקפה וה-1/4 כוס אינסטנט פודינג ומקציפים לקצף יציב. לקערה השנייה מוסיפים את ממרח הלוטוס, גבינת השמנת וה-1/2 כוס אינסטנט פודינג. מקציפים לקצף יציב.
מערבבים את פירורי הלוטוס עם החמאה המומסת ומתחילים לסדר את הקינוח: ממלאים את הכוסות בפירורי לוטוס. מעל ממלאים את כל הכוס בקצפת הלוטוס ומעל מזלפים את קצפת הקפה. דוחפים את ביסקוויט הלוטוס ליד הזילוף וזהו. להגיש או לשמור במקרר.
טארטלטים אישיים בקלי קלות:
המרכיבים:
כ-12 תחתיות טארטלט מוכן
1/2 כוס קצפת צמחית או שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
פירורי ביסקוויטים
אופן ההכנה:
ממיסים יחדיו את הקצפת הצמחית והשוקולד המריר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מדי פעם במהלך ההמסה עוצרים את המיקרו ומערבבים. מעבירים לתחתיות הטארטלט ואת התחתיות מעבירים ל-2-3 דקות למקפיא להתייצבות. ברגע שהקרם התייצב כמעט לגמרי, מוציאים מהמקפיא ומפזרים באמצע פירורי ביסקוויטים וזהו. להגיש או לשמור במקרר.
Great content! Thank yoU!!!
השבמחקOh thank you so very much! So glad to hear that
מחק