בס"ד
אבקת מרק זה מצרך די נדיר אצלי בבית, אולם מכיוון שנחתה אצלי לסיקור סדרת מרקי התיבול החדשה של אסם, החלטתי לנסות אותם.
אני מאוד אוהבת את החורף, מזג האוויר הקריר והעננים האפורים שבחוץ, הריח והרטיבות שמגיעים עם הגשם ושאר תופעות הטבע המרשימות שהביא לנו הקב"ה - הרעמים האדירים, הברקים המרשימים והשלג הרך, הצחור והלבן ויש גם את הצד הקולינרי בחורף - כל התבשילים והמרקים וכוסות השוקו שכיף לשתות ליד האח, או יותר נכון להגיד המפזר חום :-) .
לרגל החורף, חברת אסם מרחיבה את סדרת מרקי התיבול מרכיבים טבעיים בלבד ומשיקה מהדורת חורף בטעמים חדשים: עדשים, קטניות פיקנטי ומרק ירקות שורש ובנוסף מרקי תיבול בטעם עוף ומרק עוף אמיתי מרכיבים טבעיים מופחתי נתרן.
מרקי התיבול החדשים מתאימים לתיבול תבשילים חורפיים כמו: מרקים, מג'דרה, תבשילי קדירה ועוד והם אינם מכילים חומר משמר ולא צבע מאכל.
אבקות המרק עם 33% פחות נתרן, פותחו במשך שנה על מנת לתת מענה לאנשים המעוניינים להפחית את כמות הנתרן בבישול. אבקות המרק גם כן אינן מכילות חומר משמר או צבע מאכל והן תמכרנה באריזת 300 גרם במחיר הזהה למחיר אבקת המרק הרגילה מרכיבים טבעיים בלבד. המוצרים כשרים בכשרות בד"ץ העדה החרדית.
החלטתי להכין עם אבקת המרק בטעם עוף מופחתת נתרן את המג'דרה הזו. היא מאוד קלה להכנה ומאוד טעימה. מג'דרה אורז ועדשים שניתן להגיש בפני עצמה או כתוספת למנה אחרת. תבשיל נפלא ומחמם לימים החורפיים ומדובר גם במזון בריא המשלב בתוכו גם פחחמימות וגם חלבונים.
המרכיבים:
1/3 כוס שמן זית (ניתן גם פחות)
3 בצלים בינוניים, קצוצים
2 כוסות עדשים ירוקות
2 כוסות אורז, שטוף
2 כפות אבקת מרק מופחת נתרן
1 כפית בהרט
1/4 כפית פלפל שחור
6 כוסות מים חמים
אופן ההכנה:
משרים את העדשים הירוקות במים חמים ל-10 דקות ואז מסננים מהמים. מחממים בסיר את השמן. ברגע שהשמן חם, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את העדשים והאורז ומערבבים. מוסיפים את התיבול ומערבבים שוב. מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. ברגע שרותח, מנמיכים את האש לאש נמוכה ומבשלים עם מכסה 20 דקות. כעבור 20 דקות, מכבים את האש ומשאירים כך ל-5 דקות כשהתבשיל עדיין מכוסה. מגישים כך או עם תוספת שאוהבים. בתאבון!
אבקת מרק זה מצרך די נדיר אצלי בבית, אולם מכיוון שנחתה אצלי לסיקור סדרת מרקי התיבול החדשה של אסם, החלטתי לנסות אותם.
Soup powders are a rare commodity in my home, however since I got to review the new series of Osem's seasoning powders, I've decided to give them a try.
אני מאוד אוהבת את החורף, מזג האוויר הקריר והעננים האפורים שבחוץ, הריח והרטיבות שמגיעים עם הגשם ושאר תופעות הטבע המרשימות שהביא לנו הקב"ה - הרעמים האדירים, הברקים המרשימים והשלג הרך, הצחור והלבן ויש גם את הצד הקולינרי בחורף - כל התבשילים והמרקים וכוסות השוקו שכיף לשתות ליד האח, או יותר נכון להגיד המפזר חום :-) .
I really love the winter, the chilly weather and the gray clouds outside, the smell and wetness that come with the rain and the rest of the wonderful phenomenons Hashem brought us - the mighty thunders, the impressive lightnings and the soft, white and clear snow and there's also the culinary side in winter - all those casseroles and soups and the hot cocoa drinks near the fireplace, or more like near the heat spreader :-) .
לרגל החורף, חברת אסם מרחיבה את סדרת מרקי התיבול מרכיבים טבעיים בלבד ומשיקה מהדורת חורף בטעמים חדשים: עדשים, קטניות פיקנטי ומרק ירקות שורש ובנוסף מרקי תיבול בטעם עוף ומרק עוף אמיתי מרכיבים טבעיים מופחתי נתרן.
מרקי התיבול החדשים מתאימים לתיבול תבשילים חורפיים כמו: מרקים, מג'דרה, תבשילי קדירה ועוד והם אינם מכילים חומר משמר ולא צבע מאכל.
אבקות המרק עם 33% פחות נתרן, פותחו במשך שנה על מנת לתת מענה לאנשים המעוניינים להפחית את כמות הנתרן בבישול. אבקות המרק גם כן אינן מכילות חומר משמר או צבע מאכל והן תמכרנה באריזת 300 גרם במחיר הזהה למחיר אבקת המרק הרגילה מרכיבים טבעיים בלבד. המוצרים כשרים בכשרות בד"ץ העדה החרדית.
To celebrate wintertime. Osem company have expanded their seasoning soups series from natural ingredients and launched new edition of winter flavors: lentils, spicy legumes and root vegetable soup and in addition they launched chicken flavored and real chicken soup powders from natural ingredients as well and sodium reduced.
The new seasoning soups can go well with winter casseroles such as: soups, mujaddara, different casseroles and they also don't contain preservatives and no food coloring.
The soup powders with 33% less sodium, were developed for a year in order to give an answer to people who prefer reducing sodium in home cooking. These powders are also without preservatives and no food coloring and they will be sold in a 300 gram package at the same price of the regular soup powders in the natural ingredients series. The products are kosher by the supervision of badatz Jerusalem.
החלטתי להכין עם אבקת המרק בטעם עוף מופחתת נתרן את המג'דרה הזו. היא מאוד קלה להכנה ומאוד טעימה. מג'דרה אורז ועדשים שניתן להגיש בפני עצמה או כתוספת למנה אחרת. תבשיל נפלא ומחמם לימים החורפיים ומדובר גם במזון בריא המשלב בתוכו גם פחחמימות וגם חלבונים.
המרכיבים:
1/3 כוס שמן זית (ניתן גם פחות)
3 בצלים בינוניים, קצוצים
2 כוסות עדשים ירוקות
2 כוסות אורז, שטוף
2 כפות אבקת מרק מופחת נתרן
1 כפית בהרט
1/4 כפית פלפל שחור
6 כוסות מים חמים
אופן ההכנה:
משרים את העדשים הירוקות במים חמים ל-10 דקות ואז מסננים מהמים. מחממים בסיר את השמן. ברגע שהשמן חם, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את העדשים והאורז ומערבבים. מוסיפים את התיבול ומערבבים שוב. מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. ברגע שרותח, מנמיכים את האש לאש נמוכה ומבשלים עם מכסה 20 דקות. כעבור 20 דקות, מכבים את האש ומשאירים כך ל-5 דקות כשהתבשיל עדיין מכוסה. מגישים כך או עם תוספת שאוהבים. בתאבון!
I've decided to make mujaddara with the reduced sodium chicken flavored soup. The rice and lentil mujaddara is wonderful on its on or you can serve it as a side dish. This is a wonderful casserole which is also very healthy since it combines carbs and protein as well.
Ingredients:
1/3 cup olive oil (you can use less)
3 medium onions, chopped
2 cups green lentils
2 cups rice, rinsed
2 Tbsp. chicken flavored soup, sodium reduced
1 tsp. Bharat seasoning
1/4 tsp. black pepper
6 cups hot water
Preparation:
Soak the lentils in hot water for 10 minutes and strain. Preheat the oil, and once hot, add the onion and fry until golden, Add the lentils and rice and mix. Add the seasonings and mix. Add the water and mix again. Bring to a boil and once boiling, cover and reduce heat to low. Cook for 20 minutes. After 20 minutes, remove from heat and let sit covered for 5 minutes. Serve as is or as a side dish. Enjoy!
Soak the lentils in hot water for 10 minutes and strain. Preheat the oil, and once hot, add the onion and fry until golden, Add the lentils and rice and mix. Add the seasonings and mix. Add the water and mix again. Bring to a boil and once boiling, cover and reduce heat to low. Cook for 20 minutes. After 20 minutes, remove from heat and let sit covered for 5 minutes. Serve as is or as a side dish. Enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!