בס"ד
רציתי להכין מוס שוקולד שהוא גם טעים וגם מאוד קל להכנה, אבל שלא יהיו בו ביצים והוא ירגיש קליל אז הצלחתי.
רציתי להכין מוס שוקולד שהוא גם טעים וגם מאוד קל להכנה, אבל שלא יהיו בו ביצים והוא ירגיש קליל אז הצלחתי.
I wanted to make chocolate mousse that is tasty and easy to make too, but without any eggs and still feeling light and I did it.
את ההשראה למוס הזה לקחתי מהמתכון שלי לכדורי שוקולד מושלמים!! שאתם פשוט חייבים לנסות.
מוס שוקולד עם כמה מרכיבים שיכול להיות חלבי או פרווה כך שגרסת הפרווה מתאימה גם לטבעונים.
מוס שוקולד עם כמה מרכיבים שיכול להיות חלבי או פרווה כך שגרסת הפרווה מתאימה גם לטבעונים.
The inspiration for this recipe is based on my chocolate balls recipe that are just perfect! You gotta try the.
This is a mousse chocolate with ingredients that can be made dairy or parve and suitable for vegans.
המרכיבים ל-10-12 כוסות קינוח אישיות:
1 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית
50 גרם חמאה או מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית
כ-6 ביסקוויטים פתי בר, מפוררים
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרו את כוס השמנת, החמאה והשוקולד. ממיסים בפולסים, ואחרי כל פולס מערבבים היטב. ברגע שכל התערובת נמסה ומאוחדת, מניחים בצד להתקרר.
בינתיים מקציפים את כוס השמנת הנותרת עד לקבלת קצפת יציבה ורכה. יוצקים פנימה את תערובת השוקולד ומקפלים עד לאיחוד התערובות.
מפזרים בכל כוס מהביסקווטים, יוצקים מעל מהמוס ומפזרים בסוף עוד ביסקוויטים. מעבירים למקרר לפחות לשעתיים ובתאבון!
1 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית
50 גרם חמאה או מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית
כ-6 ביסקוויטים פתי בר, מפוררים
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרו את כוס השמנת, החמאה והשוקולד. ממיסים בפולסים, ואחרי כל פולס מערבבים היטב. ברגע שכל התערובת נמסה ומאוחדת, מניחים בצד להתקרר.
בינתיים מקציפים את כוס השמנת הנותרת עד לקבלת קצפת יציבה ורכה. יוצקים פנימה את תערובת השוקולד ומקפלים עד לאיחוד התערובות.
מפזרים בכל כוס מהביסקווטים, יוצקים מעל מהמוס ומפזרים בסוף עוד ביסקוויטים. מעבירים למקרר לפחות לשעתיים ובתאבון!
Ingredients for 10-12 servings:
1 cup whipping cream or vegan cream
1 cup whipping cream or vegan cream
50 gram butter or margarine
200 gram bittersweet chocolate
1 cup whipping cream or vegan cream
about 6 petit beurre or shortbread, crumbled
Preparation:
Melt in the microwave the whipping cream, butter and chocolate. Melt in pulses, after each interval mix well. Once melted and unified set aside to cool.
Meanwhile whip the remaining cream until you get steady soft peaks. Pour inside the cooled chocolate mixture and fold it to make a unified batter.
Place petit beurre crumbs inside the serving cups, pour chocolate batter on top and sprinkle with a bit of crumbled petit beurre. Transfer to the fridge for at least 2 hours and enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!