בס"ד
אתם הולכים להודות לי על המתכון הזה :-) (טוב אני מקווה לפחות, כי זה מושלם! ).
אחרי שתכינו, יתחננו בפניכם שתכינו עוד והתענוג הזה מ"הכי תענוג" :-) מושלם לפסח, זה טבעוני וכמה שזה טעים - מ-4 מרכיבים מקבלים ממתק נוגט שוקולד משגע.
לפני כמה זמן נתקלתי ברעיון, לצערי ממש לא זוכרת מאיפה, של ערבוב כמה מרכיבים לפי נוסחה מסויימת ומתקבל מעין ממתק נוגט.
בעקבות אותה נוסחה, החלטתי לערבב יחדיו כמה מרכיבים שיצרו ממתק שוקולד כל כך שוקולדי וכל כך טעים ואם יגידו לכם: "לא חבל לאכול שוקולד", תענו בחזרה: "מה זה בריא, יש בזה שקדים" :-) .
ועכשיו ברצינות, מתכון מושלם לפסח, גם למי שלא אוכל קטניות כמוני ופשוט תענוג אמיתי. עקבו אחרי המתכון ולא תתאכזבו.
מרכיבים:
200 גרם שקדים טבעיים, לא קלופים
200 גרם אבקת סוכר
200 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו טהור
אופן ההכנה:
קולים את השקדים בתבנית בתנור בחום של 180 מעלות, טורבו ל-10 דקות.
מעבירים את השקדים החמים (חשוב כשהם חמים) למעבד מזון וטוחנים, עד שהם נהפכים למשחה.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים במעבד מזון, עד שנטמע.
ממיסים את השוקולד המריר. מוסיפים למעבד המזון ומערבבים עד שנטמע. מוסיפים את אבקת הקקאו ומעבדים שוב.
מעבירים לתבנית באיזה גודל שרוצים, מיישרים את החלק העליון ושמים במקרר עד להתקשות. שומרים במקרר.
אתם הולכים להודות לי על המתכון הזה :-) (טוב אני מקווה לפחות, כי זה מושלם! ).
אחרי שתכינו, יתחננו בפניכם שתכינו עוד והתענוג הזה מ"הכי תענוג" :-) מושלם לפסח, זה טבעוני וכמה שזה טעים - מ-4 מרכיבים מקבלים ממתק נוגט שוקולד משגע.
שקדים שנטחנו בעודם חמים מהתנור Almonds grounded straight from the oven |
משטחים את התערובת Flatten the mixture |
לפני כמה זמן נתקלתי ברעיון, לצערי ממש לא זוכרת מאיפה, של ערבוב כמה מרכיבים לפי נוסחה מסויימת ומתקבל מעין ממתק נוגט.
בעקבות אותה נוסחה, החלטתי לערבב יחדיו כמה מרכיבים שיצרו ממתק שוקולד כל כך שוקולדי וכל כך טעים ואם יגידו לכם: "לא חבל לאכול שוקולד", תענו בחזרה: "מה זה בריא, יש בזה שקדים" :-) .
ועכשיו ברצינות, מתכון מושלם לפסח, גם למי שלא אוכל קטניות כמוני ופשוט תענוג אמיתי. עקבו אחרי המתכון ולא תתאכזבו.
מרכיבים:
200 גרם שקדים טבעיים, לא קלופים
200 גרם אבקת סוכר
200 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו טהור
אופן ההכנה:
קולים את השקדים בתבנית בתנור בחום של 180 מעלות, טורבו ל-10 דקות.
מעבירים את השקדים החמים (חשוב כשהם חמים) למעבד מזון וטוחנים, עד שהם נהפכים למשחה.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים במעבד מזון, עד שנטמע.
ממיסים את השוקולד המריר. מוסיפים למעבד המזון ומערבבים עד שנטמע. מוסיפים את אבקת הקקאו ומעבדים שוב.
מעבירים לתבנית באיזה גודל שרוצים, מיישרים את החלק העליון ושמים במקרר עד להתקשות. שומרים במקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!