3/18/2018

קישואים ברוטב עגבניות

בס"ד

קישואים ברוטב עגבניות בריא וטעים

תוספת מושלמת לאחת מארוחות החג בפסח ובכלל בכל מועד - קישואים ברוטב עגבניות. מתכון פשוט להכנה, בריא וטעים.






המתכון לקישואים ברוטב עגבניות הוא מאוד פשוט ומהיר.
מערבבים בסיר אחד כמה מרכיבים ומבשלים. מתכון פשוט וטעים שניתן להגיש כתוספת לאחת מארוחות החג בפסח, שבת או כל מועד אחר. המתכון ללא חשש קטניות ומתאים גם לטבעונים. 


קישואים ברוטב עגבניות/מתכון: עם תענוג con delight
מדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים המרכיבים:
7 קישואים, קלופים, שטופים ופרוסים דק לטבעות
1 קופסת רסק עגבניות 260 גרם
1 כפית מלח או לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
3 שקיות סוכרלוז או 4.5 כפיות סוכר
1/8 כפית פלפל שחור
2 כוסות מים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בסיר. מביאים לרתיחה וברגע רותח, מבשלים על אש בינונית מכוסה כ-30 דקות, מערבבים מדי פעם. בתאבון!




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use