בס"ד
תענוג בלבן הוא קינוח שכולו עשוי ממרכיבים לבנים: שמנת מתוקה, חמאה, שוקולד לבן, פצפוצי אורז ומרשמלו לבנים - תענוג אמיתי.
אני מאוד אוהבת מרשמלו שממיסים מעל המדורה. גם בלי השוקולד והביסקוויט שלפעמים מתלווים אליו כמו בקינוח הס'מורס.
אבל לא תמיד יש אופציה להדליק מדורה, אז החלטתי להכין את פינוק הס'מורס הטעים בתנור הביתי.
כיאה לקינוח בסגנון סמורס, חשוב להגיש אותו טרי מהתנור.
מרכיבים:
¼ כוס שמנת מתוקה
15 גרם חמאה
120 גרם שוקולד לבן
½ כוס פצפוצי אורז
120 גרם מרשמלו
אופן ההכנה:
מחממים תנור לטמפרטורה המקסימלית במצב גריל.
ממיסים יחדיו את השוקולד, החמאה והשמנת המתוקה בקערה המתאימה למיקרו בפולסים של 15 שניות. מערבבים ויוצקים לתבנית 22 ס"מ נמוכה.
מפזרים מעל פצפוצי אורז ומניחים מעל מרשמלו ולתנור לדקה-דקה וחצי. מגישים עם ביסקוויטים בצד וטובלים בעונג במרשמלו הנמס.
תענוג בלבן הוא קינוח שכולו עשוי ממרכיבים לבנים: שמנת מתוקה, חמאה, שוקולד לבן, פצפוצי אורז ומרשמלו לבנים - תענוג אמיתי.
אני מאוד אוהבת מרשמלו שממיסים מעל המדורה. גם בלי השוקולד והביסקוויט שלפעמים מתלווים אליו כמו בקינוח הס'מורס.
אבל לא תמיד יש אופציה להדליק מדורה, אז החלטתי להכין את פינוק הס'מורס הטעים בתנור הביתי.
כיאה לקינוח בסגנון סמורס, חשוב להגיש אותו טרי מהתנור.
מרכיבים:
¼ כוס שמנת מתוקה
15 גרם חמאה
120 גרם שוקולד לבן
½ כוס פצפוצי אורז
120 גרם מרשמלו
אופן ההכנה:
מחממים תנור לטמפרטורה המקסימלית במצב גריל.
ממיסים יחדיו את השוקולד, החמאה והשמנת המתוקה בקערה המתאימה למיקרו בפולסים של 15 שניות. מערבבים ויוצקים לתבנית 22 ס"מ נמוכה.
מפזרים מעל פצפוצי אורז ומניחים מעל מרשמלו ולתנור לדקה-דקה וחצי. מגישים עם ביסקוויטים בצד וטובלים בעונג במרשמלו הנמס.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!