בס"ד
את העוף הזה הכנתי במהלך חג הפסח, כשפשוט לא היה לי רעיון מה להכין והחלטתי לזרוק כמה תבלינים ולקוות שיצא טעים.
כמובן שלא תמיד מצליח לי, ויש גם פספוסים. אבל הפעם הזו, המתכון נחל הצלחה מסחררת. העוף יצא מלא טעם ותענוג לחך.
עוף עם שום ובצל ברוטב אדום / מתכון: עם תענוג con delight
*מכיוון שהכנתי את המתכון בפסח, לא היה לי כפות מידה ולכן הכמויות הן בכפות וכפיות רגילות. לאחר תיבול, מומלץ ביותר לטעום ולבדוק תיבול לטעמכם.
המרכיבים:
ככף שמן
3 שיני שום, פרוסות
1 בצל ג'מבו, קצוץ
רסק עגבניות 100 גרם
2 כפיות פפריקה
1 כפית מלח
2 כפיות פטרוזיליה יבשה
מעט פלפל שחור
כ-2.5 כוסות מים
3 ירכי עוף, שטופות
4 שוקיים, שטופות
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום כ-2 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, המלח, הפטרוזיליה והפלפל השחור ולערבב. להוסיף את המים ולערבב היטב.
מכניסים פנימה את חתיכות העוף ויוצקים עליהם מהרוטב. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עם מכסה בין 50 דקות לשעה, עד שהעוף מוכן. לפחות 3 פעמים במהלך הבישול, פותחים את המכסה ויוצקים מהרוטב על העוף. לפני סוף הבישול, בודקים תיבול ובמידת הצורך מתקנים.
מגישים לצד אורז לבן או כל תוספת אחרת שמעדיפים ויש לכם יופי של ארוחה. בתאבון!
את העוף הזה הכנתי במהלך חג הפסח, כשפשוט לא היה לי רעיון מה להכין והחלטתי לזרוק כמה תבלינים ולקוות שיצא טעים.
כמובן שלא תמיד מצליח לי, ויש גם פספוסים. אבל הפעם הזו, המתכון נחל הצלחה מסחררת. העוף יצא מלא טעם ותענוג לחך.
עוף עם שום ובצל ברוטב אדום / מתכון: עם תענוג con delight
*מכיוון שהכנתי את המתכון בפסח, לא היה לי כפות מידה ולכן הכמויות הן בכפות וכפיות רגילות. לאחר תיבול, מומלץ ביותר לטעום ולבדוק תיבול לטעמכם.
המרכיבים:
ככף שמן
3 שיני שום, פרוסות
1 בצל ג'מבו, קצוץ
רסק עגבניות 100 גרם
2 כפיות פפריקה
1 כפית מלח
2 כפיות פטרוזיליה יבשה
מעט פלפל שחור
כ-2.5 כוסות מים
3 ירכי עוף, שטופות
4 שוקיים, שטופות
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום כ-2 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה, המלח, הפטרוזיליה והפלפל השחור ולערבב. להוסיף את המים ולערבב היטב.
מכניסים פנימה את חתיכות העוף ויוצקים עליהם מהרוטב. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עם מכסה בין 50 דקות לשעה, עד שהעוף מוכן. לפחות 3 פעמים במהלך הבישול, פותחים את המכסה ויוצקים מהרוטב על העוף. לפני סוף הבישול, בודקים תיבול ובמידת הצורך מתקנים.
מגישים לצד אורז לבן או כל תוספת אחרת שמעדיפים ויש לכם יופי של ארוחה. בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!