בס"ד
אני מאוד אוהבת לאפות ולבשל, אבל לפעמים ממש אין לי כוח לזה, אבל אני עדיין רוצה לפנק את המשפחה.
אז בדיוק נולדים המתכונים האלה, מתכונים שמכינים תוך פחות מ-5 דקות ועושים טוב על הלב ובבטן :-)
חיתוכיות עוגת הגבינה והתותים האלה ללא אפייה הן בדיוק המתכון שאתם צריכים לשמור כשאין לכם כוח, חשק או זמן לארגן קינוח מתוק, אבל ממש צריכים אחד כזה.
מ-4 מרכיבים בלבד, מתקבלות חיתוכיות גבינה-תות מושלמות וטעימות ללא אפייה. ועל מנת לעשות אותן יחסית דלות בקלוריות, השתמשתי בגבינה לבנה 5%.
חיתוכיות הגבינה האלה אינן מכילות ג'לטין ולא ביצים. הן מתייצבות מצויין במקרר בזכות האינסטנט פודינג וניל.
חיתוכיות עוגת גבינה-תות ללא אפייה/מתכון: עם תענוג con delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
אני מאוד אוהבת לאפות ולבשל, אבל לפעמים ממש אין לי כוח לזה, אבל אני עדיין רוצה לפנק את המשפחה.
אז בדיוק נולדים המתכונים האלה, מתכונים שמכינים תוך פחות מ-5 דקות ועושים טוב על הלב ובבטן :-)
חיתוכיות עוגת הגבינה והתותים האלה ללא אפייה הן בדיוק המתכון שאתם צריכים לשמור כשאין לכם כוח, חשק או זמן לארגן קינוח מתוק, אבל ממש צריכים אחד כזה.
מ-4 מרכיבים בלבד, מתקבלות חיתוכיות גבינה-תות מושלמות וטעימות ללא אפייה. ועל מנת לעשות אותן יחסית דלות בקלוריות, השתמשתי בגבינה לבנה 5%.
חיתוכיות הגבינה האלה אינן מכילות ג'לטין ולא ביצים. הן מתייצבות מצויין במקרר בזכות האינסטנט פודינג וניל.
חיתוכיות עוגת גבינה-תות ללא אפייה/מתכון: עם תענוג con delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
תבנית 30X20 ס"מ, גובה 5 ס"מ
המרכיבים:
850 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם ביסקוויטים, מרוסקים היטב
1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל
ריבת תותים
אופן ההכנה:
לוקחים בין 2-4 כפות גבינה לבנה ומערבבים עם הביסקוויטים הטחונים. המטרה של הגבינה בתערובת הביסקוויטים, זה להפוך את הביסקוויטים המפוררים לעיסה יותר דביקה שיהיה יותר קל לעבוד איתה ולשטח בתבנית ולאחר מכן גם לפרוס לחתיכות. משטחים בתבנית ועוברים להכנת מלית הגבינה:
מקציפים את הגבינה עם האינסטנט פודינג בטעם וניל עד שמתקבל קרם חזק ויציב, ויוצקים מעל תחתית הביסקוויטים. מורחים בצורה חלקה כמה שניתן, הכי קל באמצעות פלטה (מעין מרית מדורגת וארוכה, ראו תמונה).
מעל מניחים כמה כפיות ריבת תות, ובעזרת קיסם יוצרים מעין סווירלים.
מעבירים למקרר ללילה (לא פחות). ולאחר מכן, חותכים בזהירות ומגישים.
העוגה מתייצבת די טוב במקרר, ואת הפירורים שנשארים לפעמים בתבנית, פשוט מגישים ליד העוגה. פשוט תענוג!
המרכיבים:
850 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם ביסקוויטים, מרוסקים היטב
1/2 כוס אינסטנט פודינג וניל
ריבת תותים
אופן ההכנה:
לוקחים בין 2-4 כפות גבינה לבנה ומערבבים עם הביסקוויטים הטחונים. המטרה של הגבינה בתערובת הביסקוויטים, זה להפוך את הביסקוויטים המפוררים לעיסה יותר דביקה שיהיה יותר קל לעבוד איתה ולשטח בתבנית ולאחר מכן גם לפרוס לחתיכות. משטחים בתבנית ועוברים להכנת מלית הגבינה:
מקציפים את הגבינה עם האינסטנט פודינג בטעם וניל עד שמתקבל קרם חזק ויציב, ויוצקים מעל תחתית הביסקוויטים. מורחים בצורה חלקה כמה שניתן, הכי קל באמצעות פלטה (מעין מרית מדורגת וארוכה, ראו תמונה).
מעל מניחים כמה כפיות ריבת תות, ובעזרת קיסם יוצרים מעין סווירלים.
מעבירים למקרר ללילה (לא פחות). ולאחר מכן, חותכים בזהירות ומגישים.
העוגה מתייצבת די טוב במקרר, ואת הפירורים שנשארים לפעמים בתבנית, פשוט מגישים ליד העוגה. פשוט תענוג!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!