בס"ד
הפקת אוכל של משק אחיה עם שף דוד ביטון, צילום: ענת פייזר |
תחת מגבלות הקורונה (ולפני שהסגר השלישי החל), התכנסו יצרנית שמני הבוטיק "משק אחיה" ביחד עם השף דוד ביטון, להפקת אוכל חגיגית בגן האירועים החדש "גבריאל".
שף דוד ביטון ורועי כרמי, צילום: אוהד רמתי |
חברת "משק אחיה", שזכתה בתואר "שמן הזית הטוב בישראל", ערכה השקה מפוארת לרגל השקת סדרת שמני הזית של ראשית המסיק. שמני זית אלו נמסקו בבית הבד של החברה ביישוב שילה.
לרגל ההפקה, התכנסנו יצרני שמני "משק אחיה" בגן האירועים היוקרתי בנס ציונה שאמור להיפתח בקרוב - "גבריאל", ביחד עם השף דוד ביטון.
השף דוד ביטון עבד בעבר בניהול מסעדת "לה רג'ינס" במלון קינג דיוויד בירושלים וכיום משמש כשף המנהל בגן האירועים היוקרתי החדש "גבריאל".
לרגל ההשקה, הוכנו מגוון מנות מרשימות כדוגמת: טרטר בר ים, אנטריקוט קונפי, תירס לבן ופונדנט שוקולד.
סדרת השמנים של משק אחיה "ראשית המסיק", כוללת מגוון סוגים של שמנים כפיקואל, סורי, ברנע, ועוד. כל שמן מתאפיין בטעם, ארומה ושימושיות שונה.
מנהל השיווק והמכירות של "משק אחיה", רועי כרמי, אמר כי: "שיתוף הפעולה עם השף דוד ביטון הינו ארוך שנים ולאור המומחיות שלו בשמן זני ובהתאמתו למטבח הישרלאי, זה היה טבעי לחבור יחד ולשתף פעולה. לדבריו, הפקת האוכל תהיה חלק מקמפיין הפרסום של החברה לשנת 2021 ותלווה את השקת סדרת השמנים החדשה".
את אחד משמני "ראשית המסיק" יצא לי לנסות כבר והוא בהחלט נפלא. תוכלו לראות את המתכון שהכנתי איתו ללביבות ירק מעולות וקלות הכנה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!