חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמים ולחמי בריאות, מציעה לרגל חג השבועות להנות מקרקרי פשתן דלי פחמימה המושלמים בדיוק להגשה לצד גבינות החג.
הקרקרים של ביכורים מאפה ומזון עשויים מזרעי פשתן זהובים מקנדה המכילים רק 1 גרם פחמימה לקרקר. הקרקרים עשירים באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים.
הביקוש ללחמים והקרקרים של חברת ביכורים מזון ומאפה עלה עוד יותר בתקופת הקורונה, בעקבות הפופולריות של תזונה דלת פחמימות והעלייה במודעות לבריאות.
הקרקרים של ביכורים מכילים כמות פחמימות מועטה, הם נטולי סוכר וממתיקים, והם בעלי ערך גליקמי נמוך המתאים לתזונה של סכרתיים ולאלו השומרים על משקלם.
הקרקרים של ביכורים מאפה ומזון מגיעים ב3 טעמים: שום, זעתר וטבעי, ונמכרים באריזות 150 גרם במחיר מומלץ לצרכן של 25 ש"ח.
הקרקרים מגיעים במארז ובו שתי אריזות קרטון עם כ9 קרקרים ארוכים בכל אריזה. האריזה יפה ומצויינת להגשה ישירות מהאריזה. ניתן להשיג ברשתות השיווק השונות ובבתי טבע ברחבי הארץ או באתר החברה: https://www.bikurim.co.il
לרגל החג, ניתן להגיש את קרקרים עם פלטות של גבינות וירקות או ככריכונים אישיים.
המתכונאית אריקה לוי מציעה כמה אופציות לכריכוני קרקר פשתן עם גבינה וירקות:
• מורחים גבינת מסקרפונה על קרקר ומפזרים מעל שומשום קלוי. מוסיפים מעל פרוסה דקה של גבינת קשקבל, ומגישים בצד פרוסות דקות של שזיף או אפרסק (אפשר גם משימורים) או ענבים חצויים
• מורחים את הקרקר בקוטג' המעורבב עם מעט שום גבישי, ומניחים מעל פרוסת סלמון מעושן ושמיר.
• עורכים מגש עם גבינות שונות, עגבניות שרי (טריות או קלויות בתנור), אבוקדו, זיתים, ממרח פסטו וחמאה בטעמים.
• מניחים על הקרקר ריבועי גבינת גאודה דקים. מעל מניחים פרוסת גבינת עיזים דקה, פרוסת עגבניית שרי ומפזרים מעל בצל ירוק.
הלחמים והקרקרים של "ביכורי פשתן" מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה".
המאפייה מייצרת מדי יום מגוון לחמים ולחמניות מיוחדים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.
רוצים לקרוא את הביקורת שלי על הלחם פשתן של חברת ביכורים מזון ומאפה? ליחצו על המילים המודגשות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!