6/28/2021

תבשיל נקניקיות, תפו"א ושעועית ירוקה בתנור

בס"ד

תבשיל נקניקיות עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה מוגש בצלחת



תבשיל מהיר הכנה וטעים של נקנקיות עם פלחי תפוחי אדמה ושעועית ירוקה בתנור.

נקניקיות בקר בסגנון אמריקאי של יחיעם



קיבלתי להתנסות נקניקיות חדשות של חברת יחיעם - נקניקיות בקר גורמה בסגנון אמריקאי.
נקנקיות הבקר פרמיום בסגנוון אמריקאי ניו יורקי של יחיעם מבוססות על המתכון של חברת הבת של מעדני יחיעת בארצות הברית - חברת Abeles&Heymann.
הנקניקיות החדשות מכילות 14% חלבון, הן אינן מכילות גלוטן ו-100% מהבשר בנקניקיה מגיע מבשר בקר.


הנקניקיות החדשות מצטרפות לסדרת הפרימיום של חברת יחיעם הכוללת נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי ונקניקיות בסגנון צרפתי. על שני סוגי הנקניקיות תוכלו לקרוא את חוות דעתי בפינת חדש במדף מספר 33 אצלי בבלוג.


תבשיל בתנור של שעועית ירוקה, תפו"א ונקניקיות בקר




נקניקיות הפרימיום משווקות באריזת 280 גרם עם 3-4 יחידיות נקניקיות גדולות, והן מהוות חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של החברה שביניהם ניתן למצוא את הסרוולד, הפרושוטו, הסלמי הצרפתי, הסלמי הרץ ועוד.
הנקניקיות כשרות בהשגחת הרבנות הראשית והמחיר המומלץ לצרכן הוא כ-20 ש"ח לאריזה. ניתן להשיג ברשתות השיווק השונות ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.


הנקניקיות בקר בסגנון אמריקאי של חברת יחיעם מכילות: בשר בקר (55%), שומן בקר, מים, תבלינים, מלח שולחן, מווסתי חומציות (פוטסיום לקטט, סודיום דיאצטט), מייצבים (פוספטים מהסוגים: E450, E452), הידרוליזט חלבון סויה (פרט לפסח), צבע מאכל (מיצוי פפריקה), חומרי טעם וריח, מעכב חמצון (סודיום אריתורבט), חומר משמר (סודיום ניטריט).


צלחת לבנה עם תבשיל בשרי של נקניקיות, שעועית ותפוח אדמה




ב-100 גרם מוצר ניתן למצוא 271 קלוריות, 23 גרם שומן מתוכם 10 שומן רווי, 50 מ"ג כולסטרול, 800 מ"ג נתרן, 2 גרם פחמימה ו-14 גרם חלבון.
נקניקיה אחת שוקלת 70 גרם ויש בה כ-190 קלוריות, 16.1 גרם שומן שמתוכו 7 גרם שומן רווי, 35 מ"ג כולסטרול, 560 מ"ג נתרן, 1.4 גרם פחמימה ו-9.8 גרם חלבון.


תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם" מסר כי: "אנו רואים מגמה ברורה של התחזקות מוצרי הפרמיום. התבססנו במוצר זה על ידע ומתכון אמריקאי של חברת הבת שלנו בארה"ב ואנו שמחים להביא לקהל הישראלי מוצר פופולרי ואהוב הנמכר בשוק האמריקאי הכשר".


רציתי להכין עם הנקניקיות משהו יחסית בריא, ולא פשוט את הנקניקייה בלחמנייה הקלאסית. לכן, התחלתי להסתכל קצת ברעיונות באינטרנט ובסוף נפלה ההחלטה להכין מתכון בתנור.
התקבל תבשיל ממש טעים וממש קל הכנה והנקניקיות בו יצאו מושלמות.


תבשיל שעועית עם נקניקיות ותפוחי אדמה בתנור




תבשיל נקניקיות, תפו"א ושעועית ירוקה בתנור/מתכון: עם תענוג Con Delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים ל-3-4 מנות:
800 גרם שעועית ירוקה חתוכה קפואה, מופשרת
8 תפוחי אדמה קטנים, שטופים היטב וחתוכים לרצועות
חבילת נקניקיות בסגנון אמריקאי יחיעם, חתוכות לפרוסות

לתיבול:
1/4 כוס מים
1/4 כוס שמן זית
2 כפיות פטרוזיליה יבשה
1 כפית אבקת שום גבישי
פלפל שחור, מעט
1 כפית אורגנו
3/4-1 כפית מלח, או לפי הטעם

אופן ההכנה:
1.מחממים מראש תנור ל-200 מעלות (תוכנית: חימום עליון-תחתון או תוכנית רגילה שאתם בד"כ משתמשים בה).
2.מפשירים את השעועית בתוך מים פושרים כ-10 דקות. בסיום, שוטפים את השעועית ומשטחים בתבנית המתאימה לתנור.
3.משאירים את תפוחי האדמה בקליפתם ושוטפים היטב. חותכים לרצועות ומניחים על השעועית הירוקה בתבנית.
4.פורסים את הנקנקיות לטבעות ומפזרים על תפוחי האדמה.
5.מערבבים יחדיו את מרכיבי התיבול: השמן, המים, הפטרוזיליה, אבקת השום, הפלפל, האורגנו והמלח ויוצקים על תפו"א, הנקניקיות והשעועית בתבנית.
6.מעבירים לאפייה של 30 דקות. 
7.מגבירים את המעלות ל-220 מעלות ואופים עוד 10 דקות. בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use