לפעמים יוצא לי הברקות ברוך השם, על הפעם הראשונה שאני מכינה משהו והקציצות האלה אמאא כמה שהן טעימות!!
השתדלתי לעלות לבלוג בדיוק בזמן לתשעת הימים, אבל אפשר גם להכין אותן לכל זמן, בין אם זה ארוחת באמצע שבוע או לשבת וחג.
קציצות דגים מושט ברוטב/מתכון: עם תענוג Con Delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים ל-25-30 קציצות:
לקציצות:
6 פילה אמנון/מושט ללא עור קפוא, מופשר לגמרי
1 בצל גדול, קלוף וחתוך לרבעים
1/2 כוס פירורי לחם
1 כף שום גבישי
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כוסברה יבשה
1 כפית מלח
לרוטב:
240 גרם רסק עגבניות
2 שקיות סוכרלוז (שווה ערך ל-4 כפיות סוכר)
1 כפית שום גבישי
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כוסברה יבשה
1/2 כפית מלח
3 כוסות מים
אופן ההכנה:
1.במעבד מזון, קוצצים יחדיו את הדגים עם הבצל עד לטחינה טובה.
2.מעבירים לקערה ומוסיפים את כל יתר מרכיבי הקציצה.
3.צרים כדורים, בערך גודל של כדור פינג פונג ומניחים בצד.
4.שמים את כל מרכיבי הרוטב במחבת גדולה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
5.ברגע שרותח, מוסיפים את הקציצות ויוצקים עליהם מהרוטב.
6.מבשלים על אש נמוכה-בינונית ללא מכסה כ-15-20 דקות.
7.במהלך הבישול, יוצקים פעם נוספת מהרוטב על הקציצות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!