המעדניה VIGO Wellness shots, צילום: יח"צ |
קבוצת שטיר, מארגנת ויוזמת האירוע, תארח שבוע הבא את שבוע תעשיות המזון והאירוח ה-37 באקספו תל אביב בתאריכים ה-16-18 בנובמבר. אירוע שכל עסק בתחום המזון מחכה לו מדי שנה בשנה.
מדובר בשלושה ימים עמוסים במפגשים, חידושים בתחום המזון והמשקאות מהארץ ועולם, חידושים בטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי וחידושים בתעשיית המאפה הקונדיטוריה המהווים במה מרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי.
אז מה בדיוק מצפה לכם שם? כל הפרטים בכתבה הבאה.
blade קפה לנדוור, צילום: יח"צ |
השנה תתקיימנה ארבע תערוכות מקצועיות במקביל: תערוכת ישראפוד, תערוכת הוטקס, תערוכת קיטקס ותערוכת Bake & Cake.
ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.
הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.
קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.
bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות ובתי המאפה.
גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר לארגון כנסים ותערוכות בינלאומיות, אמר: "אנו גאים לקיים השנה את האירוע הגדול של ענף המזון וזאת לאחר שנתיים מאתגרות בענף. הקהל מתרגש לקראת התערוכה ואנחנו המארגנים פועלים לעשות ככל הניתן על מנת לאפשר לקהל להגיע ולהרגיש נוח ובטוח בתערוכה ועל כן הכניסה למתחם תהיה אך ורק לאחר הצגת תו ירוק תקני, הכל על מנת שכולם יוכלו להיפגש שוב עם החברים לענף ללא חשש".
שוקולד ולרונה, צילום: יח"צ |
עשרות חברות מובילות מישראל ומחו"ל כבר הבטיחו את השתתפותן באירוע הגדול של הענף, ביניהן חברת פררו, יקבי תשבי - שוקולד ולרונה (Valrhona), מר קייק - שוקולד Callebaut, עמינח, פוליבה, פולירון, קיטשן ליין, קירוסקאי-פלבם, קפה לנדור ועוד רבות אחרות.
השנה בולטים במיוחד השינויים הטכנולוגיים בעקבות השינויים בנושא הסליקה המחייבים את המשק לשנות שיטות עבודה ולהתקדם לטכנולוגיות חדשות. וכמובן, גם התפתחות השימוש באפליקציות שונות לצורך התייעלות וקלות הזמנת מקום במסעדות, T.A, הזמנת מלונות וצ'ק אין זריז, תשלום חשבונות ועוד. בין החברות המשתתפות, ניתן למנות את: כספיט, דנגוט, קומקס, וריפון, אביב קופות ועוד.
אסאי sambazone, צילום: יח"צ |
מקציף וממתיק חלב ללא תוספת ממתיקים של Tairob |
בנוסף לתערוכות, מתוכננים להתקיים אירועים וכנסים מקצועיים:
ביום הראשון לתערוכה, צפויה להתקיים אליפות ישראל ה-5 בקינוחים Desserts Championship 2021 ובימים השני והשלישי תתקיים תחרות Viennosierie Championship 2021.
מנהל התחרות: ג'קי חזן - נשיא האופים והמגדנאים. בין השופטים בתחרות: מיקי שמו, נציגי קונדיטוריות מובילות כביגה, שף קונדיטור אבי אלימי מהותיקים בארץ שהיה שף מלון דן אילת ומורה שנים רבות, ובכירים נוספים מענף האפייה והקונדיטוריה.
מיטב האופים בישראל יתחרו על התואר הנכסף "אלוף ישראל בקינוחים ובאפייה" והזוכים במקומות הראשונים יכנסו לנבחרות ישראל באפייה וקונדיטוריה וישתתפו בתחרויות בעולם.
באליפות ישראל בקינוחים יתמודדו 9 מתחרים שיציגו ידע, חדשנות ויצירתיות בהכנת מנות אחרונות למסעדות, יכינו פרלינים ומבחר מקרונים (ללא גלוטן).
באליפות ה-Viennoiserie (מאפים בסגנון וינאי) יתמודדו תשעה מתחרים באליפות עוגות דניש ושמרים. המתחרים יכינו בצקים עם וללא דיפוף חמאה, יכינו קרואסונים, פאן שוקולד, עוגות שמרים מלוחות ופיצה פנטזיה.
בנוסף, יתקיים ביום שלישי ה-16.11.21, כנס של התאחדות המלונות בישראל - תעשיית המזון במלונות בעולם מתחדש
מנחה הכנס: דוד קישקא, יזם ומפתח תכנים קולינריים
בין ההרצאות בכנס:
* חדשנות ומגמות בעולם היין – גל זוהר, בעלים של בית הספר ליין W
* מושב בנושא מסעדות שף במלונות, בהם: תומר טל, ראש הצוות הקולינרי של מלון "דריסקו" ומסעדת ג'ורג' וג'ון במלון, נמרוד נורמן, מסעדת 02 במלון "ענבל" בירושלים, הלל תוואקולי, מסעדת "דריה" האסיאתית הכשרה בהילטון תל אביב, ליאון אביגד, בעלים של רשת מלונות הבוטיק "בראון", אבי זק, שותף ומנהל של מלון "דריסקו" ומסעדת השף במלון ג'ורג' וג'ון, רוני טימסיט, מנכ"ל מלון ענבל בירושלים.
* ניהול סיכוני בטיחות מזון במטבחי בתי מלון – ד"ר בת שחף, יועצת בטיחות מזון בכירה, "אפקטיב בטיחות מזון".
* הדור החדש של הקפה – "תרבות מתפתחת" – שי בניאל, טועם ומומחה קפה, מנהל הדרכה בשטראוס קפה ומנהל של איגוד הקפה הישראלי.
* פתרון חכם לפתיחת דלת חדרי המלון באמצעות הטלפון הנייד – גל הלפרין, סמנכ"ל מכירות, שני שנהב.
ביום רביעי ה-17.11.21, תתקיים הועידה המרכזית לענף המסעדות בישראל - בסימן אתגרים וחישוב מסלול מחדש
יושב ראש הועידה: שמוליק מרקוס, מנכ"ל ובעלים חברת הייעוץ Restotel
הרצאות בכנס:
* ניהול האירוח בצל הקורונה; האם מערכות טיהור אוויר להשמדת נגיפים תהיינה מנדטוריות בקרוב?
* עופר עינב, מנהל אבטחת תעופה בכיר, Banner Aviation Group LLC.
* אז למה לי טכנולוגיה עכשיו? מגמות עכשוויות בערוצי המכירה במסעדות - עידן שקד, סמנכ"ל מוצרים חברת Tabit.
* האתגרים הניצבים בפני ענף המסעדנות בשנתיים הקרובות - פרופ' יניב פורייה, דיקן אוניברסיטת בן גוריון בנגב.
* "ההמבורגר של העתיד כבר כאן" כשחלבונים צמחיים, התאמה אישית ורובוט נפגשים - רחלי ויזמן, מייסדת משותפת ומנכ"לית חברת Savor Eat.
* קלאסיקות שלא חולפות - אוראל קמחי, שף ובעלים מסעדת פופינה.
לפרטים נוספים באתר התערוכה ליחצו כאן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!