קיבלתי להתנסות את הסלמי פפרוני החדש של חברת יחיעם, והחלטתי להכין איתו כריך קל וטעים של טוסט נקניק.
המתכון ומה חשבתי על הסלמי פפרוני החדש של יחיעם בהמשך הכתבה.
הנקניק סלמי החדש של יחיעם הוא נקניק סלמי פפרוני מעושן בסגנון איטלקי ללא גלוטן. הסלמי מיוצר מתערובת בשרים של הודו ובקר ומגיע בתיבול גרעיני פלפל שחור שלמים.
הנקניק החדש של יחיעם מתאים לכריכים, מאפים בתנור, מרקים ותבשילים ויימכר בסטנד הנקניקים היבשים של מעדני יחיעם ברשתות המזון ברחבי הארץ.
הסלמי פפרוני החדש מצטרף לסדרת הנקניקים היבשים של מעדני יחיעם הכוללים סלמי מעושן, סלמי גלילי, קבנוס פפרוני וקבנוס קלאסי.
כמו כן, החברה מייצרת נקניקי בוטיק כפרושוטו, קורנדביף, סלמי צרפתי והרץ ועוד. ובנוסף, לאחרונה השיקה החברה סדרת נקניקיות פרימיום הכוללת נקניקיות צ'וריסו, נקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות בסגנון אמריקאי הזוכות להצלחה.
תמיר דגן, מנהל השיווק של 'מעדני יחיעם' אמר: "אנו שמחים לרענן את קטגוריית הנקניקים היבשים ולצרף נקניק חדש, סלמי פפרוני. טעמו של המוצר משובח ביותר ואנו בטוחים שקהל לקוחותינו ייהנה ממנו מאוד".
הסלמי פפרוני כשר בהשגחת הרבנות הראשית ומשווק באריזת 300 גרם במחיר מומלץ לצרכן של 22.90 ש"ח.
דעתי: טרם עידן הקורונה, היינו נוהגים לקחת לחו"ל נקניקים יבשים, שכן היה ניתן להחזיק אותם בחוץ עד לפתיחה, וכשומרי כשרות זה היה לנו פשוט נוח ומושלם הפתרון הזה. עם זאת, עם השנים אנחנו משתדלים פחות לקנות נקניקים ונקניקיות ורק פעם ב..צורכים אותם. הסלמי פפרוני החדש של חברת יחיעם מתאפיין בטעם פיקנטי, ובפני עצמו הוא פשוט נהדר וטעים. השילוב שלו בטוסט נקניק שהכנתי יצא הצלחה!
איך להכין טוסטנקניק בקלות?
המרכיבים:
לחמניות
רוטב אלף האיים
סלמי פפרוני (להוציא מהעטיפה החומה ועטיפת הנייר שעוטפת אותו ולחתוך לטבעות)
עגבניות, חתוכות לפרוסות
בצל, חתוך לפרוסות
חסה
רוטב שום
אופן ההכנה:
1.מורחים בצד אחד של הלחמניה מרוטב אלף האיים.
2.מסדרים שכבה של עגבניות, מעל בצל, מעל חסה ומעל טבעות סלמי ומעבירים לטוסטר לחיצה לדקה-שניים.
3.פותחים את הטוסטר, יוצקים על הלחמניה רוטב שום - לא יותר מדי - (אני שמה את הכריך בין שני ניירות אפייה שלא יהיה בלאגן בטוסטר) ולוחצים שוב את הטוסטר לכמה דקות.
4.בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!