את המתכון למוס שוקולד הנפלא הזה הכנתי עם מוצר שקיבלתי לסיקור לאחרונה -סדרת מיני קצפיות של חברת אחוה במגוון טעמים.
המוס מורכב מ-3 מרכיבים בלבד! וממש תוך 5-10 דקות, תוכלו להנות ממוס שוקולד מפנק עם ביסים קראנצ'יים ונמסים של נשיקות.
חברת אחווה ידועה במוצרי החלווה, הטחינה והמאפה שלה, ועכשיו ניתן להנות מסדרה חדשה של מיני קצפיות המגיעה בארבעה טעמים: טעם תות, טעם וניל, טעם ענבים וטעם פירות יער.
מיני הקצפיות של אחוה משווקות בצנצנת פלסטיק עגולה ויפה עם מכסה נוח לפתיחה ולסגירה חוזרת. הקצפיות של אחוה דלות בנתרן, ללא שומן וניתן להנות מהן כמו שהן, להשתמש בהן לקישוט עוגות ומאפים ואף בתוך מוס כמו במתכון שצירפתי מטה.
לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של חברת "אחוה": "אנחנו שמחים לחדש בסדרת מוצרים מיוחדת, המתאימה לכל המשפחה, גם כקינוח מתוק וכן לקישוט ואפייה. נדאג להביא גם את המוצרים הללו במחיר הנוח ביותר לצרכן".
הקצפיות נמכרות באריזת 140 גרם במחיר של 8.90-10.90 ש"ח. כשר פרווה בהשגחת הבד"צ ירושלים העדה החרדית. ניתן להשיג ברשתות השיווק השונות, למעט שופרסל ורמי לוי.
דעתי: הקצפיות נמסות בפה וכאלה טעימות והן יפהפיות לקישוט עוגות וגם להצעות שכתבתי כאן למטה.
אני בתחילה התלבטתי בין להכין מהקצפיות מעין שרשרת/צמיד בדומה לממתק שהיה נמכר בעבר במכולות של סוכריות אכילות שהיו מגיעות על חוט נמתח בצורת שרשרת (ומי שרוצה באמת להכין, פשוט קחו מחט ותעשו בקצפיות חורים, ותנו לילדים להשחיל בחוט נמתח ויש לכם יופי של פעילות משפחתית).
אך אני בסוף החלטתי ללכת על מתכון סופר פשוט ומאוד טעים של מוס שוקולד-נשיקות מ-3 מרכיבים.
מוס שוקולד-נשיקות/מתכון: עם תענוג Con Delight
המרכיבים:
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
קצפיות מיני
אופן ההכנה:
1.ממיסים את השוקולד המריר בקערה בפולסים של כ-20-30 שניות כל פעם, וערבוב אחרי כל הפעלה. עד לקבלת תערובת מומסת אחידה ומניחים להתקרר.
2.בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
3.מוסיפים את השוקולד המומס ומקפלים לקבלת מוס שוקולד בצבע אחיד.
4.ניתן להעביר את המוס שוקולד למקרר להתייצבות של כשעה, כך יותר קל לעבוד איתו והוא גם הכי טעים. אני לא חיכיתי, וישר ניגשתי להכין כוס שבה שמתי מעט קצפיות, מעט מוס ושוב קצפיות ושוב מוס ולסיום זילפתי מהמוס שוקולד ופיזרתי קצפיות מעל. התקבלה מנת מוס נפלאה וטעימה.
חשוב מאוד! את הקצפיות יש להוסיף לכוסות ההגשה רק ברגע שמתכוונים להגיש את המנה. אחרת הן ימסו ויאבדו מהקראנצ'יות שלהן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!