מי שאמר שהוא לא אוהב אוזני המן, אין מצב שיעמוד בפיתוי בפני האוזני המן האלה - מתכון לאוזני המן במילוי קינדר עם ציפוי קינדר, שלמות!!
הגיע אליי לסיקור שני מוצרים חדשים של חברת "מייסטר", חברת המתמחה בחומרי גלם ועזרי אפייה מקצועיים לכלל השווקים: השוק המקצועי, המוסדי והביתי. לרגל חג הפורים, החברה מציעה מגוון מילויים וציפויים שיתאימו בול לאוזני המן.
המילויים והציפויים של חברת מייסטר מושקים תחת קו הפרימיום של מותג הבית של החברה - מותג UNIQUE.
הציפויים והמילויים המוצעים לרגל החג:
קרם בואנו - קרם במרקם רך בטעם שוקולד חלב-נוגט. הקרם מתאים לאפייה, למוס ומילוי. הקרם מגיע במיכל במשקל 450 גרם ומחירו 39 ש"ח. כשר חלבי.
קרם שוקולד לבן ועוגיות שחורות - קרם במרקם קרמי המתאים לאפייה, למוס ומילוי. הקרם מגיע באריזת 450 גרם ומחירו 39 ש"ח. כשר חלבי.
ציפוי DIP קרמל מלוח - ציפוי המתאים למאפים, עוגיות ועוגות. הקרם מתקשה לאחר צינון. מגיע באריזה במשקל 500 גרם במחיר 29 ש"ח. כשר פרווה.
ציפוי DIP לבן - ציפוי למאפים, עוגות ועוגיות. ניתן להוסיף לציפוי צבע וטעם כראות עיניכם. הציפוי מתקשה לאחר הצינון. המוצר מגיע באריזה במשקל 500 גרם במחיר 29 ש"ח. כשר פרווה.
*את הציפויים יש לחמם במיקרו לפני השימוש (בפולסים רק עד שנהיה נוזלי) או בבאן מארי, ואז לצפון ולצנן.
בין לקוחות החברה המוסדיים והמקצועיים של מותג UNIQUE, ניתן למנות את מלונות היוקרה של ישרוטל, רשת פתאל, רשת דן, קונדיטוריות וקונדיטורים כמיקי שמו, רולדין, גולדה ועוד.
קיבלתי להתנסות את הקרם בואנו וציפוי הקרמל מלוח של מותג UNIQUE מבית חברת מייסטר, ובינתיים יצא לי לנסות רק את הקרם בואנו.
מה חוות הדעת שלי על הקרם בואנו של חברת מייסטר? אני אענה לכם בשלוש מילים: "רוצו לקנות מהר", וביותר אריכות: טעמתי את הקרם לבדו ומטורף כמה שהוא כזה טעים ומושלם. ובתוך האוזני המן שהכנתי, אתם פשוט חייבים לנסות.
המוצרים כשרים בהשגחת חוג חתם סופר/ לנדא, והרבנות מטה יהודה.
לרכישת המוצרים, בקרו באתר החברה כאן, ברשתות וחנויות מתמחות.
אוזני המן קינדר בואנו/מתכון: עם תענוג Con Delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים ל-22 אוזני המן בקוטר 6-7 ס"מ:
לבצק:
1 כוס קמח כוסמין לבן (ניתן להשתמש בקמח לבן רגיל)
1/2 כוס קורנפלור
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
3 חלמון L
למילוי:
קרם בואנו
לציפוי:
כ-200 גרם אצבעות שוקולד חלב קינדר בואנו
לקישוט:
כ-50 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
1.במעבד מזון, שמים: קמח, קורנפלור, אבקת אפייה וסוכר ומערבלים קלות.
2.מוסיפים את החמאה והחלמון ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.
3.מעבירים למשטח מקומח, ומקמחים את הבצק מכל צידיו. מקמחים גם את המערוך ומתחילים לרדד את הבצק דק כמה שניתן.
4.קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ ומניחים בצד.
5.אוספים את הבצק חזרה לכדור, מקמחים, מרדדים וקורצים וחוזר חלילה.
6.בסיום, יתקבלו כ-22 עיגולים.
7.מעבירים את קרם הבואנו לשקית זילוף ומזלפים מהמלית באמצע העיגול וסוגרים לאוזן המן (לא למלא יותר מדי, אחרת האוזן המן לא תחזיק מעמד באפייה).
8.מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ולמקפיא ל-15 דקות.
9.לבינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
10.ברגע שעברו 15 דקות, מעבירים את הנייר אפייה עם האוזני המן לתבנית אפייה ולתנור לאפייה של 15 דקות.
11.בתום האפייה, מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
12.בינתיים מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו את אצבעות הקינדר בפולסים של כ-20 שניות כל פעם, וערבוב אחרי כל הפעלה. עד שהאצבעות נמסו לחלוטין לתערובת אחידה.
13.כשאוזני ההמן התקררו, אפשר להשאיר אותם כמו שהם. או להוסיף להן אקסטרא שחיתות: לטבול בציפוי שהכנו ומניחים על נייר אפייה.
14.ממיסים את השוקולד המריר, שוב בפולסים, ובסיום מעבירים לשקית זילוף עם חור קטן.
15.מזלפים קווים על האוזני המן המצופות שוקולד קינדר ומניחים להתייצבות. הכי מהיר, להעביר למקפיא ל-2-5 דקות להתייצבות.
16.כאשר אוזני ההמן מוכנות, ניתן לנשנש בכיף (זהירות זה ממכר) או לשמור בכלי אטום (באזור חם, רצוי במקרר).
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!