"פסטה ריקו" השיקה בימים אלו סדרת פסטה פרימיום טרייה חדשה והפעם - בשרית. קיבלתי לסיקור שניים מהמוצרים החדשים בסדרה. אז מה בדיוק מכילה הפסטה החדשה של פסטה ריקו ומה חשבתי עליה? כל הפרטים כולל הביקורת המלאה שלי בהמשך הכתבה.
חברת 'פסטה ריקו', אם טרם הכרתם, היא חברה המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית עם תו איכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. הפסטות של החברה הפכו לפסטות הפרימיום הנמכרות במסעדות שף, מעדניות ובבתים בכל רחבי הארץ.
ולראשונה, משיקה החברה פסטה פרמיום טרייה במילוי בשר. הפסטה החדשה מוצעת בשלושה טעמים: טורטליני עוף, טורטליני ראגו ואניולוטי ראגו.
הפסטות החדשות של חברת ריקו עשויות מחומרים איכותיים עם פסטה העשויה 100% קמח דורום העשיר בחלבון (13 גרם חלבון ל100 גרם), ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל, ללא אבקות טעם וריח ובמילוי בשר ועוף משובחים ורכיבים טבעיים כירקות שורש ותבלינים.
הפסטה החדשה של חברת "פסטה ריקו" תשווק במקפיאים ברשתות המזון ברחבי הארץ על ידי חברת "תנובה".
שי אלון, מנכ"ל חברת פסטה ריקו, אמר: "לאחר השקות מוצלחות של מוצרי פסטה טרייה ורביולי, אנו שמחים להרחיב את ליין המוצרים עם מוצרי פסטה במילוי מכסה אנטריקוט ועוף. זוהי הפעם הראשונה שמושק בישראל טורטליני בשרי ברמת פרימיום, המוכן לאכילה באמצעות הכנה מהירה ישירות מהמקפיא".
לדברי שי, חברת "פסטה ריקו" שמה לה למטרה לחולל מהפכה במדף הפסטה ולהכניס למשפחה הישראלית שימוש בפסטה טרייה ממש כמו באיטליה.
אז כמו שציינתי קודם, סדרת המעדנייה הבשרית של פסטה ריקו כוללת 3 סוגי פסטה פרימיום טרייה במילוי בשר:
טורטליני ראגו - פסטה בצורת טורטליני במילוי בשר בקר מכסה אנטריקוט. מתאים להגשה על מחבת עם ירקות, רוטבי עגבניות, ציר בקר מצומצם ועוד.
טורטליני עוף, עגבניות ובזיליקום- פסטה בצורת טורטליני במילוי עוף. תכולה: קמח חיטה מחיטת דורום (מכיל גלוטן) (35%), מים, עוף טחון (38%), בצל, עגבניות, פירורי לחם (קמח חיטה, מכיל גלוטן), שומנים צמחיים (שמן קנולה מזוכך), בזיליקום, מלח שולחן, תבלינים. הפסטה מתאימה להגשה עם פטריות מוקפצות, רטבים על בסיס שמן זית וירקות טריים ועוד.
אניולוטי ראגו - פסטה בצורת טורטליני במילוי בשר בקר מכסה אנטריקוט וירקות שורש. תכולה: קמח מחיטת דורום (מכיל גלוטן) (35%), מים, בשר בקר טחון (28%), בצל, גזר, עגבניות, סלרי, שומנים צמחיים (שמן קנולה מזוכך), פירורי לחם (קמח חיטה, מכיל גלוטן), שמרים, מלח שולחן, שמנים מהצומח, מעכב חמצון טבעי (תמצית רוזמרין), תבלינים. הפסטה מתאימה לצריבה קלה במחבת ותוספת ירקות ירוקים, עם רוטבי עגבניות או על בסיס שמן זית.
את הפסטות יש לשמור בהקפאה עד להכנה ולאחר מכן לבשל במים רותחים בהתאם להוראות ההכנה. הפסטות הטריות של ריקו מגיעות באריזת 300 גרם בכשרות רבנות מגדל העמק ומחירן המומלץ לצרכן: 29.90 ש"ח.
ניתן להשיג ברשתות השיווק הגדולות, חנויות ומכולות ברחבי הארץ.
אז מה חשבתי על פסטות הפרימיום החדשות של פסטה ריקו?
נתחיל מזה שלא קראתי את ההוראות ופשוט השארתי את הפסטות במקרר עד שהשתמשתי בהן (כיומיים). אז אל תעשו כמוני, אבל ברוך השם הן היו עדיין טובות לשימוש.
בישלתי את הפסטות במים חמים ולאחר מכן שידכתי להן רוטב עגבניות, במחשבה כאילו אני הולכת להכין פסטה רגילה. אז אני חושבת שטעיתי פה וממש הופתעתי כשטעמתי את הפסטה. על אף שעם רוטב עגבניות זה נחמד, הפסטות כאן צריכות משהו אחר לגמרי.
קיבלתי להתנסות את הטורטליני עוף ואת האניולוטי ראגו. טעמנו אותם בפני עצמם וגם עם הרוטב שהכנתי, ולאחר טעימה אני חייבת להגיד שהפסטות האלה ממש הזכירו לי קרעפלך. במיוחד הטורטליני עוף.
שתי הפסטות היו טעימות, אבל האניולוטי ראגו הייתה מוצלחת במיוחד. ומכיוון שהפסטות די מזכירות קרפלך, הייתי מציעה לשלב אותן עם איזה מרק ירקות או מרק עוף או רוטב עגבניות בשרי, כזה שבושל בו צלי בקר או אפילו עוף שנותן לרוטב העגבניות טעם שונה ומיוחד יותר שרק יקפיץ את טעמם של הקרעפלך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!