4/09/2022

מתכון לעוגיות קוקוס שוקולד כשרות לפסח

בס"ד

עוגיות קוקוס שוקולד ללא גלוטן כשל"פ



קיבלתי להתנסות את קמח השקדים של חברת תבואות והחלטתי להכין איתו לכבוד חג הפסח מתכון לעוגיות קוקוס שוקולד כשרות לפסח ללא חשש קטניות וללא גלוטן.

מגש עוגיות קוקוס שוקולד כשר לפסח


קמח שקדים תבואות



חברת תבואות, המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה לרגל חג הפסח להכין מגוון מאפים, עוגות ועוגיות מקמח השקדים הטבעי שלה. קמח השקדים מכיל בתוכו אך ורק שקד קלוף טחון, ללא תוספות או חומרים מלאכותיים.

בנוסף, החברה מציעה לרגל חג הפסח ממיטב המוצרים האורגניים והטבעיים שלה הכשרים לפסח כקמחים שונים (קמח אפונה, קמח כוסמת, קמח עדשים, קמח חומוס ועוד), אורז אדום אורגני, כוסמת אורגנית, חומוס אורגני, סילאן, דבש, חומץ תפוחים אורגני, פולי קקאו גרוס נא אורגני, שום כתוש אורגני, סוכר קוקוס אורגני ועוד ועוד.

קמח השקדים של החברה מגיע באריזת 250 גרם ונמכר במחיר מומלץ לצרכן של 19.90 ש"ח. ניתן להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע, חנויות מובחרות ברחבי הארץ ואתרים מתמחים.
הקמח כשר לפסח בהשגחת הרבנות הראשית בית שמש. לאחר הפתיחה, יש לשמור סגור, במקרר.


עוגיית קוקוס שוקולד


עוגיית שוקולד קוקוס כשרה לפסח



אז כמו שאמרתי, עם הקמח הכנתי עוגיות קוקוס בציפוי שוקולד נפלאות וטעימות-טעימות. הכנת העוגיות מאוד קלה וצירפתי לכם אף סרטון הכנה שלב-שלב שיהיה לכם קל יותר.

עוגיות שוקולד-קוקוס/מתכון: עם תענוג con delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים ל-10 עוגיות:
3 חלבונים L
1 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קמח שקדים
1.5 כוסות קוקוס

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות, טורבו.
2. מקציפים את החלבונים עד שמתחיל להיווצר קצף.
3. ברגע שנוצר קצף, ממשיכים להקציף ותוך כדי מוסיפים בהדרגה את הסוכר והסוגר וניל.
4. מקציפים עד לקבלת קצף יציב, עניין של כ5 דקות בערך.
5. מוסיפים את הקמח שקדים והקוקוס ומקפלים לקבלת תערובת אחידה.
6. בעזרת כף, לוקחים מהתערובת ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
7. מרטיבים קלות את הידיים ומעצבים למעין צורת פירמידה.
8. אופים באמצע התנור ל15 דקות.
9.בסיום, מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר ולהתייצב.
10.ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של כ20-30 שניות כל פעם, וערבוב אחרי כל הפעלה, עד לקבלת תערובת מומסת לחלוטין.
11.מעבירים מהשוקולד כ-2 כפיות לשקית זילוף.
12.טובלים את בסיס העוגיות בשוקולד שנותר בקערה ומחזירים לתבנית האפייה (אם קשה לטבול, ניתן למרוח עם כפית).
13.לוקחים את שקית הזילוף, עושים חור קטן ומקשטים את העוגיות למעלה.
14. אם זה יום חם, יש להעביר את העוגיות לקערה אטומה ולמקרר וכך השוקולד יתייצב.
15.מתקבלות עוגיות פריכות בבסיס ורכות ונימוחות מעל.
16. יש לשמור את העוגיות בכלי אטום במקרר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use