8/31/2022

תרסיסי שמן עץ הזית ומתכון לתפוחי אדמה באיירפרייר

בס"ד

פרוסות תפוחי אדמה מתובלות באייר פרייר



מותג "עץ הזית" השיק לאחרונה סדרה חדשה של תרסיסי שמן זית, כאשר הייחודיות שלה מגיעה מהשילוב של שמן זית כתית מעולה איכותי עם מגוון טעמים מעודנים המגיעים, כמובן, בתרסיס.

קיבלתי להתנסות את תרסיסי שמן הזית בטעמים, והחלטתי לנסות את אחד מהם במתכון כזה טעים לפרוסות תפוחי אדמה ב-Airfryer.

ספריי שמן עץ הזית בטעמים



תרסיסי שמן זית של "עץ הזית" פותחו במיוחד עבור הצרכן הישראלי, המחפש פתרונות קלים ונגישים לשדרוג מנות יומיומיות. בכל תרסיס תמצאו חומרי טעם וריח טבעיים עם טעמים מעודנים לתוספת תיבול, בנוסף לטעם השמן זית. 
ספריי השמן מכיל 98% שמן זית כתית מעולה ו-2% חומר טעם וריח. הטעמים בסדרה כוללים: תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי, תרסיס שמן זית בטעם לימון ותרסיס שמן זית בטעם שום.

התרסיסים מיוצרים באיטליה, מגיעים ללא תוספת גז ומתאימים לשילוב במגוון מנות קרות וחמות כסלטים, פסטות, דגים, תבשילים, ירקות בתנור, מאפים ואולי אפשר גם לנסות לתת התזה יפה על איזה חלה או לחמניה לפני הכניסה לתנור (סתם רעיון שעלה לי לראש, טרם ניסיתי אותו).
תרסיסי השמן של מותג "עץ הזית" מכילים 150 מ"ל והם כשרים פרווה בהשגחת הבד"צ בית יוסף. ניתן למצוא ברשתות השיווק השונות.


ספריי שמן עץ הזית בטעמים ופרוסות תפוחי אדמה



מותג "עץ הזית" הוא מותג אהוד ביותר בקרב הצרכנים, המעניק ערך מוסף במוצריו השונים. החברה שמה לה לדגש להביא לצרכן הישראלי מוצרים בעלי תועלת בריאותית, קולינרית ופונקציונלית.

מה חשבתי על תרסיסי שמן הזית של "עץ הזית"? (חוות דעת)
במתכון שלי לתפוחי אדמה (אם באמת אפשר לקרוא לזה מתכון), שילבתי את תרסיס שמן הזית בטעם שום. 

קודם כל, מאוד אהבתי את העובדה שהתרסיס הוא ללא תוספת גז. עוד אהבתי שיש למתז 3 אופציות של התזה: לחיצה קטנטנה - זילוף של טיפות, לחיצה יותר ארוכה - זרם אחיד ופיזור רחב. את האופציה של הטיפות התקשיתי להוציא בהתחלה, מכיוון שצריך לחיצה ממש קלה, אבל בסופו של דבר הצלחתי והתרשמתי לטובה מיכולת הטפטוף של המוצר.

בנוסף, אני חייבת לציין לטובה את הריח הנידף ברגע ההתזה. מריחים ממש טוב את ריח שמן הזית. בנוגע לספריי השמן בטעם שום, גם את ריח השום מריחים טוב, אך מבחינת טעם אני חושבת שטעם השום פחות מורגש. אבל בכל מקרה מדובר במוצר מעולה, ואני מאוד מרוצה.

האם אפשר להכין את המתכון בתנור?
התנור שלי משמש מעין מחסן לתבניות האפייה שלי, ולכן לא תמיד יש לי חשק לפנות אותו. תוסיפו לזה את החום של אוגוסט, ואני ממש לא רוצה להתקרב לתנור. לכן החלטתי להכין את המתכון באיירפרייר. מה גם, שההכנה באיירפרייר הרבה יותר מהירה מבתנור. אם אין לכם תנור, כמובן שאין שום בעיה להכין את פרוסות תפוחי האדמה האלה גם בתנור, רק שימו לב שזמן ההכנה יתארך.


תפוחי אדמה ב- AIRFRYER


תפוחי אדמה פריכים בצלחת שהוכנו באיירפרייר



פרוסות תפוחי אדמה באיירפרייר/מתכון: מיכל עם תענוג Con Delight
המדידות נעשו בכלי מידה אוניברסליים
המרכיבים:
6 תפוחי אדמה, קטנים-בינוניים
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל, לפי הטעם
תרסיס ספריי שמן "עץ הזית" 
מכשיר Airfryer

אופן ההכנה:
1.מקלפים את תפו"א, שוטפים ופורסים לפרוסות דקות.
2.מעבירים את פרוסות תפוחי האדמה לתבנית, מפזרים מעל פפריקה, מלח, פלפל ומתיזים מספריי השמן כמה שרוצים.
3.מערבבים היטב ומסדרים בתבנית האיירפרייר.
4.מפעילים על 200 מעלות כ-20 דקות (או בהתאם לזמן שאתם מכירים באיירפרייר שלכם).
5.מתקבלים תפוחי אדמה פריכים וטעימים שכיף לנשנש - זהירות זה חם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use