לרגל חודשי הקיץ החמים, קיבלתי לסיקור חבילה מלאת כל טוב של חברת הדר אפיפית, וכמובן שהייתי חייבת להכין כמה קינוחי קיץ קלים מאוד להכנה וסופר טעימים.
אבל לפני שנגיע למתכונים, קבלו הצצה למוצרים של החברה שמאוד כדאי להכיר.
את חברת הדר אפיפית אני מכירה בזכות ביסקוויטי הפתי בר הנפלאים והטעימים שלהם שמגיעים באריזה גדולה במחיר ממש משתלם. ועם הגעת החבילה, שמחתי להכיר עוד הרבה מוצרים טובים שבטוח יכנסו לרשימת הקניות שלי.
בין מוצרי החברה, ניתן למנות" ביסקוויט אקסטרה פריך בטעם חמאה, קרקרים, פתי בר ללא תוספת סוכר בטעם שוקו, העוגיות של הקרמבו (כן, כן, הם אחראים לעוגייה האגדית הזו), ביסקוויטים לקסטה (גם לתענוג הזה הם אחראים), עוגיות ביסקוויט חצי מצופות, פירורי קרמל, פירורי עוגיות אמריקאיות, פירורי וניל ופירורי שוקו.
חברת הדר אפיפית היא חברה הפועלת מקום המדינה. החברה מייצרת עוגיות, ביסקוויטים, קרקרים ומוצרים לאפייה איכותיים ומאוד משתלמים. את מוצרי החברה ניתן לרכוש תחת מותג הבית הפרטי של החברה "הדר", אך גם תחת המותגים הפרטיים של רשתות השיווק השונות כשופרסל, יש, רמי לוי ואושר עד.
החברה בעלת תקני איכות: fsc, haccp, iso9001 והיא פועלת תחת הכשר בד"צ העדה החרדית. המוצרים כשרים פרווה, מתאימים גם לטבעונים (Vegan Friendly).
מנכ"ל הדר אפיפית אמר: "הדר אפיפית חרטה על דגלה לייצר מוצרים איכותיים במחירים תחרותיים. הדרי - הכי טעים בבית ובמחיר הכי הוגן".
כמו שאמרתי בהתחלה, החלטתי להכין מגוון קינוחי קיץ קלילים שלא דורשים להפעיל את התנור בחום הזה. בכל הקינוחים השתמשתי במוצרי סדרת הפירורים של החברה שהושקה לרגל חג שבועות האחרון והם סופר טעימים ומומלצים.
הקינוחים שהחלטתי להכין הם:
מוס נוטלה מ-3 מרכיבים בלבד!
קינוח כוסות בטעמי וניל-תות
גלידת לוטוס ביתית ללא חלב מרוכז וללא ביצים
מוס נוטלה מ-3 מרכיבים/מתכון: מיכל עם תענוג Con Delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים לכ-12 כוסיות קטנות:
1 כוס שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 כפות ממרח נוטלה או ממרח דומה
פירורי עוגיות אמריקאיות
אופן ההכנה:
1.מקציפים את השמנת המתוקה לקצף רך ויציב. הקצפת לא צריכה להיות נוקשה.
2.מוסיפים את הנוטלה ומקציפים עד שנטמע.
3.מעבירים לשקית זילוף עם חור.
4.מרכיבים את הקינוח בכוסיות קינוח: מפזרים את פירורי העוגיות בתחתית הכוס, מזלפים מעל מהמוס ומפזרים מעל מעט מפירורי העוגיות לקישוט.
5.מעבירים למקרר לפחות ל-4 שעות. בתאבון!
קינוח כוסות בטעם וניל-תות/ מתכון: מיכל עם תענוג Con Delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים לכ-5 כוסיות:
1 כוס שמנת מתוקה (250 מ"ל)
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 גבינת שמנת (225 גרם)*
2 כפות אינסטנט פודינג תות
פירורי ביסקוויט בטעם וניל
פירורי ביסקוויט בטעם שוקו
*ניתן להשתמש בשמנת מתוקה במקום הגבינת שמנת.
אופן ההכנה:
1.מקציפים את השמנת המתוקה ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת אחידה ויציבה.
2.מקציפים את גבינת השמנת יחד עם האינסטנט פודינג תות לקרם יציב. בודקים טעמים, ומוסיפים עוד פודינג במידת הצורך. במידה ורוצים להשתמש בשמנת מתוקה, אפשר להחליף את גבינת השמנת בשמנת מתוקה 250%.
3.מעבירים את הקצפות לשקיות זילוף.
4.מסדרים כוסיות קינוח ומתחילים בהרכבת המנה: מפזרים פירורי ביסקוויט שוקו, מעל מקציפים מתערובת התות, מפזרים פירורי ביסקוויט וניל ומעל מקציפים את קצפת התות. במידה ובחרתם להכין את הקינוח עם גבינת שמנת, יש להעביר למקרר לפחות ללילה ועדיף אף יותר. כך טעמי הגבינה משתבחים. במידה ובחרתם להכין עם שמנת מתוקה, אפשר להגיש גם לאחר 4 שעות. בתאבון!
גלידת לוטוס ביתית/ מתכון: מיכל עם תענוג Con Delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים:
1 כוס שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 כף אינסטנט פודינג וניל
2/3 כוס ממרח לוטוס
פירורי קרמל
אופן ההכנה:
1.מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג וניל לקצפת רכה ויציבה.
2.ממיסים את ממרח הלוטוס במיקרו כ10 שניות. על מנת שיהיה נוזלי.
3.לוקחים קופסת פלסטיק ומורחים עליה שכבה של קצפת. מעל יוצקים מממרח הלוטוס הנוזלי ומערבבים את שתי השכבות. מפזרים מעל פירורי לוטוס.
4.עושים שכבה נוספת של קצפת וממרח לוטוס ומערבבים את כל התערובת יחדיו.
5.מפזרים מעל פירורי קרמל, סוגרים את הקופסה ומעבירים למקפיא לשעתיים-שלוש.
6.מתקבלת גלידה רכה ונפלאה. אומנם לא בדיוק כמו גלידה, אבל כמה שזה טעים.
7.במידה ונתתם לתערובת לקפוא ליותר זמן, יהיה צורך להוציא אותה כמה דקות קודם מהמקפיא ורק אז יהיה קל להגיש. בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!