חברת תבואות, המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, השיקה בימים אלה סדרה חדשה של פסטות המגיעות היישר מאיטליה - פסטה מקמח כוסמין אורגני.
הסדרה החדשה כוללת שלושה סוגי פסטות: ספגטי, פוסילי ופנה, הניתנים לשילוב במגוון מנות.
סדרת הפסטה החדשה של תבואות המיובאת מאיטליה, עשויה מרכיבים אורגניים בלבד, ללא חומרי הדברה וכימיקלים מזיקים וללא צבעי מאכל.
את הפסטה ניתן להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע וחנויות מובחרות ברחבי הארץ במחיר מומלץ לצרכן של 11.90 ש"ח לאריזת 500 גרם. הפסטה כשרה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת הבד"ץ מחזיקי הדת.
קיבלתי את הספגטי מהסדרה החדשה להתנסות, והכנתי אותו ברוטב עגבניות פשוט ביותר. הספגטי היה נפלא ולא הרגיש שום שינוי בטעם מפסטה העשויה מקמח רגיל. מאוד מומלץ!
המתכון מתאים גם לצמחונים וטבעונים.
ספגטי ברוטב עגבניות/מתכון: עם תענוג
המדידות נעשו בכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים לפסטה:
ספגטי 500 גרם
210 גרם רסק עגבניות ללא סוכר
2 שקיות סוכרלוז (אפשר להמיר לסוכר)
פלפל ומלח, לפי הטעם
1 כף פפריקה
1/4 כפית כמון
אופציונלי: בצל, שום
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה במים מומלחים על פי הוראות ההכנה שעל האריזה.
2.לוקחים 200 מ"ל ממי בישול הפסטה ושמים בסיר עם רסק עגבניות, סוכרלוז (או סוכר), פלפל, מלח, פפריקה וכמון. מערבבים היטב ובודקים תיבול וזהו (אין צורך לבשל).
אם רוצים להוסיף בצל ושום טרי - יש לטגן תחילה את הבצל והשום במעט שמן בסיר ורק אח"כ להוסיף את יתר המרכיבים ומערבבים.
אם רוצים להוסיף שום כתוש קפוא - לאחר שהוספתם את מרכיבי הרוטב, הוסיפו את השום הכתוש ובשלו רק עד להטמעת קוביות השום הכתוש ברוטב.
3.מסננים את הספגטי מהמים ומערבבים עם הרוטב.
4.מגישים ובתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!