2/09/2023

יום הפיצה הבינלאומי עם פיצה דלת קלוריות

בס"ד

פיצה טורטיה שושה ביטון
צילום: שושה ביטון



הבלוגרית שושה חברה למותג הטונה ריו מרה ולמותג מאסטר שף, ויצרה לרגל יום הפיצה החל ב-9.2, פיצת חלבון בריאה ודלת קלוריות בלי התעסקות בקמחים ובצק, בהכנה קלה ומהירה.

פיצה בריאה שושה ביטון
צילום: שושה ביטון


המתכון באדיבות שושה ביטון בשת"פ עם טונה ריו מרה ומותג מאסטר שף. המתכון לא נוסה על ידי, אך הוא נשמע מוצלח ביותר והוספתי בסוף המתכון איך להכין שום קונפי בבית למקרה ולא יודעים איך להכין או לא מוצאים לקנות מוכן.

פיצה דלת קלוריות/מתכון: שושה ביטון
המרכיבים:
טורטיה דגנים, מאסטר שף
100% עגבניות איטלקיות, מאסטר שף
2 קופסאות טונה של ריו מרה
300 גרם גבינה צהובה 9%, מגורדת
אריזה של בייבי מוצרלה
4 כפות בצל יבש של מאסטר שף

ירקות בתנור (ניתן להשתמש בכל ירק שאוהבים):
כרובית
בצל לבן
בצל סגול
8 פטריות
3 גמבות צבעוניות
2 פלפל חריף

שום קונפי*
עלי בזיליקום
פלפל שחור גרוס
מלח גס

אופן ההכנה:
1.מכניסים לתנור את הירקות, חותכים לחתיכות, יוצקים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל ואופים עד שמוכן.
2.מורחים על טורטיה רוטב עגבניות, מפזרים בצל יבש, מלח ופלפל ומעל מניחים את הפלפלים הקלויים והגבינה הצהובה.
3.מעל מניחים טורטיה, מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים בצל יבש, מלח ופלפל ומפזרים מעל את הבצלים, הפטריות ולסיום גבינה צהובה.
4.מעל מניחים עוד טורטיה, מורחים ברוטב עגבניות, בצל יבש, מלח, פלפל ומפזרים מעל את הכרובית והגבינה הצהובה.
5.מעל מניחים טורטיה אחרונה, מורחים ברוטב עגבניות, בצל יבש, מלח, פלפל ומפזרים את יתר הגבינה הצהובה.
6.מעל נפזר את הטונה, את הבייבי מוצרלה, פלפל חריף, שום קונפי, תבלין הבצל היבש ועלי בזיליקום.
7.נזלף מעל הכל שמן זית ונכניס לתנור ל-180 מעלות, בין 25-30 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.
*להכנת שום קונפי בקלות, שמים בסיר המותאם לתנור שיני שום קלופות, עשבי תיבול שאוהבים (רוזמרין/תימין) ושמן זית שיכסה את השיניים ואופים בתנור בחום נמוך כ-100 מעלות, עד שהשיני שום רכות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use