4/17/2024

פוטטוס בסגנון מקדונלדס לעצלנים

בס"ד

פוטטוס בסגנון מקדונלדס לעצלנים



לאחרונה קיבלתי לסיקור מוצר חדש מבית חברת מילוטל - פלחי תפוחי אדמה עם קליפה, והחלטתי להכין מהם גרסה לעצלנים (אממ חסכני זמן) לפוטטוס בסגנון מקדונלדס שפשוט יצאו מושלמים.

צ'יפס פלחים מילוטל


פוטטוס בסגנון מקדונלדס לעצלנים



חברת מילוטל, היצרנית והמשווקת המובילה של צ'יפס וירקות קפואים, השיקה שני מוצרי צ'יפס חדשים: צ'יפס זיג זג באריזת 1.5 ק"ג וצ'יפס פלחים באריזת 1 קילו.
שני המוצרים החדשים מתאימים לטיגון ואפייה, ומתווספים ליתר מוצרי הצ'יפס של המותג: צ'יפס סטייק, צ'יפס קוביות, צ'יפס קלאסי וצ'יפס אמריקאי.

מילוטל מעודדת חקלאות ישראלית, ובוחרת את זני תפוחי האדמה המתאימים ביותר בעונה. תפוחי האדמה של מילוטל הינם תפוחי האדמה הגדלים על ידי החקלאים בשדות הגליל, עמק החולה והנגב. תפוחי האדמה מגיעים מהשדה ומהר מאוד עוברים תהליך קפדני ואיכותי להכנת צ'יפס.
מוצרי החברה מוערכים על ידי השוק המוסדי עם שפים מקצועיים ומסעדות שעובדים איתם בשיתוף פעולה. וכן, החברה שמה לה למטרה להנגיש את הצ'יפס גם לקהל הפרטי, באמצעות השוק הקמעונאי.

עכשיו, כמו שהבטחתי, מצרפת לכם את המתכון המושלם הזה לפוטטוס בסגנון מקדונלדס לעצלנים שיוצאים פריכים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים.


פוטטוס בסגנון מקדונלדס לעצלנים



פוטטוס בסגנון מקדונלדס לעצלנים/מתכון: מיכל עם תענוג Con Delight
המרכיבים:
שמן, כ-1/4 כוס
פפריקה מתוקה, לפי הטעם או ככפית
פלפל שחור, מעט או לפי הטעם
אורגנו, מעט או כרבע כפית
מלח שום בצל במטחנה, לפי הטעם 
פלחי תפו"א מילוטל, כחצי שקית
שמן, לטיגון

אופן ההכנה:
1.מערבבים את השמן עם התבלינים.
2.מערבבים פנימה את פלחי תפוחי האדמה.
3.מחממים שמן לטיגון במחבת.
4.מטגנים את תפוחי האדמה משני הצדדים, עד שמוכן.
5.מניחים על נייר סופג לספיגת שומנים מיותרים ובתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use