4/21/2024

כנס המסעדנות ה-9 של ישראל

בס"ד

כנס המסעדנות ה-9 של ישראל



כנס המסעדנות ה-9 של ישראל התקיים במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב, בהשתתפות ע-1,200 בכירים ומקבלי החלטות בתחום, ביניהם שפים, יצרנים, מסעדנים, חקלאים ועוד. הכנס השנה עסק בקשיים שנוצרו בצל המלחמה לעסקי המסעדנות, תמיכה בעסקים מהדרום והצפון, ועוד. 

כנס המסעדנות ה-9 של ישראל


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל  החומוסייר


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל חומוס ממכונת החומוסייר



הגענו לאירוע בבוקרו של יום ראשון, ושמחנו לפגוש מגוון של חידושים בתחום האוכל, המסעדנות וכן דוכנים של תושבי הדרום והצפון. כך למשל, זכינו לטעום המבורגר טעים ביותר של פטריות מרינה, גבינות טבעוניות נפלאות של מעדני הטבע העשויות אגוזים, מאפים צרפתיים נפלאים של מיסטר שף, פסטות ורטבים של מאמא בלה, וחומוס ממכונת החומסייר של שטראוס - מכונה הדואגת לייצר חומוס טרי, טעים ונפלא, בקלות ובמהירות, מהמכונה אל הצלחת, שכל מה שנשאר זה להוסיף תוספות.


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל



במסגרת פיתוחים חדשים שנתקלתי בהם בכנס, הפיתוח שהכי סקרן אותי הוא פיתוח ישראלי שנמצא בשוק כבר מעל שנה, וזוכה בעיקר להצלחה בחו"ל, אך הגיע הזמן שגם בארץ יזכה להצלחה המגיעה לו. מדובר ב- BEYOND OIL. בין הדברים המאתגרים ביותר למסעדנים זה כמות השמן לטיגון שהם צריכים לבזבז עם כל החלפה של שמן. המוצר החדש של ביונד אויל מאפשר להשמיש שמן ישן ולא לזרוק אותו כל כך מהר. האבקה של המותג סופחת אליה את כל אותם חלקיקים המזהמים את השמן והופכים אותו ללא בריא, ומשמן שאחרי 3 ימים נזרק, עם האבקה הפיזיקלית (לא מדובר כאן במשהו כימי), אפשר להשתמש בשמן בין שבועיים עד חודש.


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל



עוד פיתוח מעניין הוא האפשרות לסגור פחיות במקום עם מכונה קטנה וקומפקטית הסוגרת הרמטית מיכלים אישיים, וכך ניתן להעניק ללקוחות משקאות שיצרתם כאילו זה הגיע היישר מהמפעל אך רקחתם אצלכם בעסק.


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל רות סירקיס




בין הדוברים הבולטים בכנס היו: שף יוסי שטרית, שף רז רהב, שף תומר טל, ערן יעקב – ראש רשות המיסים לשעבר, ירון גינדי – נשיא לשכת יועצי המס, אור שוקרון – שף קונדיטורית, יקי כביר-  מסעדן ואיש עסקים.

ובין הדוכנים מהדרום והצפון שקיבלו ביתן ללא תשלום, על מנת להציג את תוצריהם לבאי הכנס, השתתפו מבשלת הבירה ISIS, שהיא בתחום הרבה לפני ארגון הטרור דעאש (אייסיס באנגלית), בית בד שער הנגב המייצרים שמן זית ודבש, משקאות גרופר הטבעיים והמוגזים שהמפעל שלהם נמצא בקיבוץ דפנה שפונה ויצאו לאחרונה עם פחיות ולא רק בקבוקי זכוכית, ועוד.


כנס המסעדנות ה-9 של ישראל



הכנס מגיע בתקופה לא פשוטה בכלל, קצת אחרי שסוף סוף הייתה איזו התאוששות מהקורונה, ועכשיו המלחמה שלא פוסחת על העסקים הקטנים והגדולים כאחד. אך עם אופטימיות ותקווה לזמנים טובים יותר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use