השף ערן שוורצברד, מהקונדיטורים המובילים והמוערכים ביותר בישראל, יוביל וינהל את מגמת האפייה המקצועית החדשה במכללת אורט דן גורמה.
ערן שוורצברד החל לסלול את דרכו המקצועית כבר לפני כ-30 שנה תוך עבודה אצל מיטב השפים בארץ. הוא עבר השתלמות ולמד בבתי הספר המובילים באירופה, ומשם הוא התמקצע, הוביל ופיתח את תחום הפטיסרי והבולונז'רי בארץ בחדשנות ומקצועיות.
כחלק ממגמת האפייה החדשה באורט דן גורמה, ערן ינחה ויוביל את קורס BAKEMASTER PRO. מדובר בקורס חדש עם 14 מפגשים, בהם הנרשמים ילמדו את הקורס המקצועי והמקיף ביותר הקיים בארץ בתחום האפייה. משתתפי הקורס יקבלו ערכת אופים מקצועית ובוגרי הקורס יקבלו יעוץ אישי והכוונה לסטאז' במאפיות הטובות בארץ וליויו במהלכו.
ערן ייעץ לחברות הגדולות במשק, ליווה קונדיטוריות ומסעדות מובילות בבניית תפריט קינוחים ועוגות בוטיק, וכן הוציא לאור ספר קונדיטוריה בשנת 2016 והקים את קונדיטוריית הבוטיק בולנז'רי 96 בתל אביב בשנת 2017. ערן גם מהווה סמכות מקצועית לתוכניות הריאליטי "הקינוח המושלם" בקשת 12 ו-"אוטו אוכל" בערוץ 13.
בנוסף לקורס הקודניטוריה המקיף, שף ערן שוורצברד יקיים מגוון סדנאות אפייה כדוגמת "פרעצל בייגל ומה שביניהם" שיתקיים ב-7/8/24, שעות הסדנה: 16:30-22:00, עלות: 700 ש"ח. מומלץ להתעדכן באתר של דן גורמה למגוון הסדנאות והתאריכים הקיימים או בטלפון 1-700-502-999.
תמונות: באדיבות דן גורמה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!