10/01/2024

פרימור משווקת לחג מיץ רימונים טבעי ומתכון לבצלים במילוי בשר

בס"ד

פרימור משווקת לחג מיץ רימונים טבעי



רימון משחק חלק חשוב בארוחת החג, כאשר הוא משמש כאחד מהסימנים בראש השנה - "שירבו זכיותינו כרימון", בנוסף לעובדה שמדובר בפרי מאוד בריא, ולרגל החג תשמחו לגלות כי פרימור, יצרנית המיצים הסחוטים המובילה בישראל, משווקת מיץ רימונים 100% סחוט טבעי כשר למהדרין.

פרימור משווקת לחג מיץ רימונים טבעי



מיץ הרימונים של פרימור משווק באריזת 1 ליטר, והוא חלק מסדרת המיצים הסחוטים 100% טבעי של פרימור, ביניהם מיץ תפוזים, מיץ תפוגזר, מיץ תפוחים ועוד. המיצים של פרימור לא מכילים חומרים משמרים, מגיעים ללא תוספת סוכר ומהווים תוספת נפלאה למשקאות המוגשים לשולחן החג.

אראל סגרון, מנהלת המותג של פרימור, אמרה כי: "אנשים שמארחים עם מיצים טבעיים על השולחן נותנים לאורחים שלהם חוית אירוח טובה יותר, מושקעת יותר ועשירה יותר. מיצים טבעיים עם הרבה ערך מוסףף. עם המיצים של פרימור ניתן לבשל וגם לארח, שני שימושים במיץ אחד".

הפרטים הקטנים - מחיר, איפה לקנות ועוד
מיץ באריזת 1 ליטר נמכר במחיר מומלץ לצרכן של 21.50-26.50 ש"ח.
כשר מהדרין בהשגחת חתם סופר פתח תקווה והרבנות קריית מלאכי.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ ובחנויות המתמחות.


פרימור משווקת לחג מיץ רימונים טבעי ומתכון לבצלים במילוי בשר



פרימור מציעה לחג מתכון שנראה מעולה ממש של בצלים ממולאים בשר ברוטב מיץ רימונים וסילאן - המתכון לא נוסה על ידי, כתבתי את המתכון כלשונו.

בצלים ממולאים בשר ברוטב רימונים וסילאן / מתכון באדיבות פרימור
מצרכים (לתבנית בקוטר 30 ס"מ): 
6 בצלים גדולים (סגולים ולבנים)
1 כוס אורז יסמין או בסמטי 
250 גרם בשר בקר טחון
3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
1 כף בהרט
100 גרם צנוברים
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כפית מלח

לרוטב:
1 כוס מיץ רימונים סחוט טבעי של פרימור
4 כפות סילאן
3 כפות שמן זית (לשימון התבנית)
כ-3 כוסות מים רותחים
קורט מלח
לקישוט: חופן גרגרי רימון טריים וחופן פטרוזיליה קצוצה 

 אופן ההכנה:
1. קולפים את הבצלים ובעזרת סכין יוצרים בכל בצל חתך אחד לכל האורך עד האמצע, כך הם יתפרקו בקלות. 
2. מכניסים את הבצלים למיקרו כשהם מכוסים לחליטה במשך 10-8 דקות. מניחים בצד להתקרר. 
3. מכינים את המלית: בקערה מערבבים היטב את חומרי המילוי - האורז, הבשר הטחון, קוביות העגבניות, צנוברים, פטרוזיליה קצוצה, מלח ובהרט.
4. מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים את התבנית עם שמן זית. 
5. ממלאים את הבצלים: מפרקים את הבצל לגלדים וממלאים כל עלה של בצל בתערובת ומניחים בתבנית.
6. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב – מיץ רימונים, סילאן, מלח ומים רותחים. שופכים מעל הבצלים עד שהנוזל מכסה את הבצלים במלואם. 
7. מכסים את הסיר היטב עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור לכשעה וחצי. בודקים מידי פעם שיש מספיק נוזלים ומסיפים מעט מים רותחים אם צריך. 
8. לאחר כשעה וחצי מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף ואופים למשך כ-20 דקות נוספות עד להשחמה. 
9. מניחים להתקרר ומגישים עם גרגרי רימון מעל ופטרוזיליה קצוצה. 
צילומי מתכון: הדס ניצן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use