לאחרונה הגענו להשקת הסניף החדש של רשת הבורגרים פרימיום הכשרה - בורגר סטיישן.
זהו הסניף ה-14 של רשת בורגר סטיישן, והיד עוד נטויה כך עדכנו הבעלים של הרשת שלומי גדות ואנדריי בוברוב, על כוונתם לפתוח עוד 6 סניפים נוספים עד סוף שנת 2025.
לאירוע ההשקה הגיעו אנשי עסקים, מהתקשורת וראש עיריית בת ים - צביקה ברוט, שהדגיש את חשיבות פתיחתם של עסקים חדשים בעיר.
הגענו ביום חורפי לטיילת בת ים, לסניף החדש של הרשת שהוקם במיקום מושלם ביותר. בימי הקיץ החמים ניתן להנות משכשוך במים ולאחר מכן מהמבורגר טוב, ובחורף להנות מגלי הים הסוערים המתנפצים אל החוף וארוחה שתדאג לחמם אתכם היטב.
טועמים את תפריט בורגר סטיישן
לרגל ההשקה, קיבלנו לטעום מגוון של מנות שזרמו לשולחן. כל סוגי הצ׳יפס שהוגשו לנו היו מצויינים: צ׳יפס רגיל (18 ש״ח), צ׳יפס בטטה וצ׳יפס וופל (20 ש״ח). הכנפיים המתובלות ברוטב הבית היו ממכרות ממש! הנאגטס כרובית והשניצלונים היו מעולים וההמבורגר שיצא לי לנסות - בורגר פילדלפיה עם מעדן אווז, איולי כמהין וריבת בצל היה פשוט מצויין ומומלץ!
עוד הוגש לנו לנסות מהפריטים החדשים בתפריט - מיני צ׳וריסוס - 4 נקניקיות צ׳וריסו המוגשות על מצב כרוב אדום ולבן ורוטב לבחירה (35 ש״ח), מנת ניו יורק הכוללת צ׳יפס עם גבינה טבעונית ואסאדו מפורק במשקל 130 גרם(מחיר 55 ש״ח), ושתי מנות המבורגר חדשות - מנת ליסבון עם אסאדו מעושן, גבינה טבעונית, רוקט, בצל מקורמל ורוטב שום וכן מנת קזבלן עם המבורגר שבתוכו מיני נקניקיות צ׳וריסוס, חסה, חמוצים, בצל כבוש, איולי הבית, צ׳ימיצ׳ורי, כל אחד מהמנות במחיר של 68 ש״ח.
הצ׳וריסוס היו טעימים, וכאמור את שני הבורגרים החדשים לא ניסיתי אך את מנת הניו יורק טעמתי. על אף ידיעתי כי מדובר בגבינה טבעונית מעל, משהו אצלי במוח, בתור אוכלת כשר, לא הסתדר לי להכניס לפה בשר עם גבינה, אך בכל זאת לקחתי טעימה מהצי׳פס עם הבשר המפורק והגבינה הטבעונית, ומדובר במנה נחמדה.
סניף בורגר סטיישן בת ים
סניף בת ים משתרע על פני 130 מ״ר, וכמו יתר סניפי הרשת הוא מעוצב בצורה מודרנית, בסגנון תעשייתי, בצבעי שחור, לבן וירוק, עם שולחנות לישיבה בפנים, כסאות בר בצמוד לדלפק ושולחנות פיקניק לישיבה בחוץ. כמו כן, בסניף שתי עמדות טאצ׳ להזמנה עצמאית.
במקום מכשיר אוטומטי הדואג להכין את ההמבורגרים בדיוק לרמת העשייה הרצויה. כך שתקבלו המבורגר עסיסי בכל פעם.
כתובת הסניף: רחוב בן גוריון 134 טיילת חדשה, בת ים.
שלומי גדות, מבעלי רשת בורגר סטיישן, אמר : "מגמת ההתרחבות של הרשת היא פועל יוצא מהביקוש הגדול למוצרים שלנו. הרשת מביאה עמה בשורה של טעם ואיכות בלתי מתפשרת לתושבי העיר. אנחנו פונים לקהלים מגוונים, החל בקהל שמקפיד על כשרות ועובר דרך טבעונים, שאינם אוכלים בשר כלל ומציעים לכולם מוצרים טריים ואיכותיים ללא פשרות״.
עוד הוא אמר כי: "הגיוון בהיצע מאפשר לנו להתרחב לערים רבות ברחבי הארץ. בשלב הזה כוללת הרשת 14 סניפים, כולם מעוצבים בסגנון תעשייתי עכשווי ונקי, אליהם יתוספו עוד 6 סניפים עד סוף 2025 ואנחנו מתכננים להמשיך ולהתרחב גם בשנים הבאות ולספק מנות טעימות, באיכות ללא פשרות - וכשרות - ללקוחות שלנו."
עוד בתפריט, מגוון מנות לטבעונים, המבורגר קלאסי, צ׳יזבורגר כשר, סלטים, וגם קינוחים טבעוניים כקרמינו ועוגת ביסקוויטים (הקרמינו, אגב, מושלם).
מחיר ארוחה לבורגר קלאסי במשקל 200 גרם עם תוספת ושתייה - 70 ש״ח, ההמבורגרים ספיישל החל מ-84 ש״ח לארוחה, כנפיים 6 יחידות ב-29 ש״ח, נאגטס 10 יחידות ב-39 ש״ח ופרחי כרובים בציפוי פריך גם כן ב-39 ש״ח.
קצת על בורגר סטיישן
רשת ההמבורגרים פרימיום הכשרה בורגר סטיישן הוקמה בשנת 2019 ע״י שלומי גדות ואנדריי בוברוב. השניים בעלי ותק של מעל 15 שנה בתחום המסעדנות. הרשת דואגת להגיש המבורגרים מבשר הנטחן טרי באותו יום, בכל סניפי הרשת.
הרשת מונה כיום 14 סניפים, כאשר עד סוף 2025 יפתחו סניפים בערים: חולון, חדרה, ראש העין, אשדוד, באר שבע וירושלים. בשנה שעברה נפתחו 5 סניפים בתל אביב, מודיעין, בת ים, הוד השרון ורחובות ועכשיו גם בבת ים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!