12/31/2024

מתכון לאורז ועדשים בתנור ועל שימורי סוגת

בס"ד

מתכון לאורז ועדשים בתנור ועל שימורי סוגת



חברת סוגת, המתמחה בחומרי גלם איכותיים לביש ואפייה, משקיה בימים אלו מבחר של קטניות בשימורים, ואני הכנתי לכם מתכון קליל וטעים לאורז ועדשים בתנור.



מתכון לאורז ועדשים בתנור ועל שימורי סוגת


סדרת שימורי הקטניות של סוגת מכילים רכיבים טבעיים באיכות גבוהה, החוסכים זמן השרייה ובישול, וזמינים להכנת מגוון מאכלים או לזחילה ישירות מהקופסה.


מחקר שנערך במכון המחקר ״רושינק בית למחקרי שווקים״ מצא שצרכנים משתמשים במוצרי שימורים בגלל:

*מהירות וקלות הכנה - 59%

*מתאים לשימוש בהכנה מהירה של מגוון מתכונים - 64%

*מבושל ומוכן לאכילה - 66%


מתכון לאורז ועדשים בתנור ועל שימורי סוגת



הפרטים הקטנים - משקל, כשרות ועוד

קופסאות שימורי הקטניות של סוגת מגיעות במשקל 400 גרם, התירס מגיע במשקל של 340 גרם עד 400 גרם (יש תירס עם וללא תוספת סוכר) וכן במארזי שלישיות של 3X185.


המוצרים כשרים בהשגחת בד״ץ בית יוסף, כשר לפסח כל השנה, וניתן למצוא אותם בכל רשתות השיווק ברחבי הארץ.

טווח מחירים: 6.50-9.90 ש״ח 


קצת על סוגת

סוגת, המובילה את שוק האורז, הקטניות והסוכר בישראל, משווקת ומפיצה מוצרי מזון המהווים חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. סוגת החלה את פועלה משנות החמישים של המאה הקודמת, בקרית גת, ולחברה סל מוצרים רחב מקטניות ואורז ועד פתיתים וקמח, כולם מנוהלים בקפידה, משלב השדה ועד הגעתם לצלחת.


אני החלטתי להכין עם השימורים שקיבלתי מתכון לאורז ועדשים. השתמשתי בשימורי העדשים הירוקים וזה היה פשוט מעולה! מתכון קל וסופר מומלץ.

ראיתי בגוגל את הרעיון להכין עדשים ואורז בתנור אצל רבים וטובים, אז לקחתי את הרעיון ותיבלתי בהתאם למה שחשבתי, וברוך השם יצא פשוט מושלם! מתכון נפלא וטעים שמתאים גם לטבעונים.



מתכון לאורז ועדשים בתנור ועל שימורי סוגת



מתכון אורז ועדשים בתנור/ מיכל עם תענוג

מדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים

המרכיבים:

1 כוס אורז

1 צנצנת עדשים סוגת

1 בצל, חתוך לקוביות

מלח ופלפל, לפי הטעם

פפריקה - כף

כמון - כפית

3 כפות שמן

כוס מים חמים

רסק עגבניות 200 גרם


אופן ההכנה:

1.הכי קל שיש - מערבבים את כל המרכיבים יחדיו בתבנית שאופים בה.

2.מכסים בנייר אלומיניום ואופים ב-200 מעלות חימום עליון-תחתון למשך חצי שעה.

3.לאחר הערבוב, ממשיכים לאפות מכוסה באלומיניום עוד כ-10-15 דקות. בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use