אנחנו מאוד אוהבים אבוקדו, כך שעונת האבוקדו אצלנו היא די כל השנה. לרגל עונת האבוקדו בישראל, חקלאי גרנות השיקו מארזים חדשים הכוללים אבוקדו המוכן לצריכה באופן מיידי.
המארזים החדשים של חקלאי גרנות מכילים בין 2-3 אבוקדואים בשלים ומוכנים לאכילה, באריזות נוחות ומזנים: אטינגר, ארז וריד. בנוסף, ישווק מארז נפרד לאבוקדו מסוג האס, הנחשב למובחר ביותר ומוביל את שוק הייצוא לחו״ל.
שיווק אבוקדו מוכן לאכילה, חוסך את זמן ההמתנה עד להבשלת האבוקדו, ואת תשומת הלב הנדרשת לצריכת האבוקדו בזמן, למניעת בזבוז חומר גלם והפסד כספי.
תמיר בושניצקי, מנכ"ל חקלאי גרנות, אמר כי: "אנו רואים עלייה חדה בביקוש לאבוקדו בשל בקרב הצרכן הישראלי, שהפך לחלק מהתזונה היומיומית מסיבות של טעם, בריאות ונוחות ולכך אנו מבקשים לתת מענה בשני מארזי נוחות מיוחדים".
למרות המלחמה והאתגרים שבאו עימה, עונת האבוקדו בישראל בשנה האחרונה הייתה טובה עבור החקלאים. חקלאי גרנות שיווקו כ-50,000 טון אבוקדו, מתוכם 32,000 טון יוצאן למדינות שונות ברחבי העולם.
אבוקדו נפלא לאכול כמו שהוא, בתוך כריך, כממרח גוואקמולי ויש מי שגם מכין ממנו קינוחים. אני קיבלתי לסיקור והחלטתי ללכת על הפשטות עם הגשת אבוקדו לצד טוסט, היה מעולה!
האבוקדו של חקלאי גרנות כשר בהשגחת הרב אפרתי, ומחירו משתנה לפי האבוקדו והמקום שבו הוא נמכר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!