6/01/2025

חדש במדף - סדרת פטריות ממולאות גבינה טבעונית מבית מרינה

בס"ד

חדש במדף - סדרת פטריות ממולאות גבינה טבעונית מבית מרינה



לרגל חג השבועות, במרינה פטריות הגליל, חשבו על מוצר שיסדר לכם את שולחן החג, גם למי שלא אוכל גבינות אמיתיות - סדרת פטריות ממולאות גבינה טבעונית בשלושה טעמים חגיגיים.

חדש במדף - סדרת פטריות ממולאות גבינה טבעונית מבית מרינה



שלושת המוצרים החדשים בסדרה של חברת מרינה פטריות הגליל, הם פרי פיתוח קולינרי של צוות הפיתוח של מרינה. 


מדובר במנת פטריות עם תערובת גבינות טבעוניות ואיכותיות בתוך הפטריות המושלמות של מרינה, שכל מה שצריך לעשות זה לשלוף מהמקפיא ולאפות.

מנה חגיגית מושלמת לשולחן חג השבועות, המתאימה לכולם, כולל צמחונים וטבעונים. בין אם כמנה ראשונה, מנה עיקרית או כתוספת לסלט. 


סדרת הטעמים בסדרה החדשה כוללת:

בנוסח אלפרדו - תערובת המזכירה את המטבח האיטלקי עם שילוב המדמה את שלושת הגבינות: עיזים, מוצרלה ופטה.

בנוסח בלקני – תערובת של קרם פלפלים וגבינת פטה טבעונית מלוחה, העשויה בדיוק עבור מי שאוהב טעמים עזים אך מעודנים.

בנוסח ים תיכוני - תערובת המשלבת ניחוחות של בית עם טעמי חמאה וגבינות עם עשבי תיבול.


רכיבים פטריות ממולאות מרינה פטריות הגליל



סדרת הפטריות הממולאות של מרינה מיוצרת במפעל המזון של מרינה במושב חוסן שבגליל המערבי, בסמוך לחוות הגידול של החברה הנחשבת לחווה הגדולה בישראל לגידול פטריות, ולמלכת הפטריות הבלתי מעורערת של המטבח הישראלי.


על מנת להכין את מנת הפטריות הממולאות של מרינה, מדי יום נקטפות הפטריות הטריות ונשלחות ישירות למילוי במפעל, שם הן עוברות תהליך של הקפאה ואריזה מוקפדת.


חדש במדף - סדרת פטריות ממולאות גבינה טבעונית מבית מרינה



הפרטים הקטנים - תכולה, איפה לקנות, מחיר, כשרות 

בכל אריזה של פטריות ממולאות, תמצאו חמש פטריות גדולות, הנמכרות במחיר מומלץ לצרכן של 34.90 ש״ח.


ניתן להשיג במקפיאים של רשתות השיווק השונות ברחבי הארץ. כשר בכשרות פרווה מהודרת של הרב אפרתי, הרבנות ירושלים והרבנות מעלות .


חדש במדף - סדרת פטריות ממולאות גבינה טבעונית מבית מרינה



ביקורת - פטריות ממולאות גבינה טבעונית מבית מרינה פטריות הגליל

ההכנה של הפטריות קלה ביותר, פשוט שולפים מהמקפיא, מעבירים לתבנית המתאימה לתנור ואופים בתנור למשך 20 דקות על 170 מעלות. 

טעמתי את הפטריות בנוסח בלקני והן פשוט נפלאות, עסיסיות וטעימות וממש לא מורגש שמדובר בגבינה טבעונית.


קצת נתונים ומידע

מרינה פטריות ממשיכים להוביל את תחום החינוך וההסברה בעולם הפטריות, במטרה להעשיר את הידע שטרם מוצה בתחום במטבח הישראלי. 


כחלק מכך, הם מפעילים פודקאסט בנושא פטריות ופועלים במדיות החברתיות במטרה להנגיש כל מה שקשור בתחום, ממתכונים מבוססי פטריות מרחבי העולם ועד מידע על פטריות מרפא ועוד.


"מרינה מגדלת יותר מפטריות – היא מטפחת חזון ישראלי. ומאמינה בחקלאות פורצת דרך, החשובה כל כך  לביטחון תזונתי לאזרחי מדינת ישראל", ציין רוני סופר סמנכ"ל השיווק של מרינה.  


צריכת פטריות בישראל נמצאת במגמת עלייה עם 2 ק״ג בממוצע לכל נפש, אך עדיין מדובר בהבדל לעומת אירופה, שם הצריכה עומדת על 4.5-12 ק״ג לנפש בהולנד, אנגליה, צרפת ואיטליה.


שיא צריכת הפטריות בישראל מגיע בתקופה זו של חג השבועות, כשגם הן זכו למקום של כבוד לצד הגבינות, בין אם זה בפשטידות, בורקסים, ממולאים, סלטים ועוד.


לצד הסדרה החדשה, בקרוב ישיק המותג קמפיין מיוחד לחשיפת סדרת מוצרי המזון הטבעוני על בסיס פטריות, הכולל: המבורגר, קבב ושווארמה, המיוצרים כולם מפטריות טריות במפעל החברה

תגובה 1:

  1. נשמע מעולה תודה רבה על ההמלצה 🙏

    השבמחק

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use