בס"ד
הפעם החלטתי להכין עם חמאת הקקאו, עיסת הקקאו ותערובת הקקאו העשירה של חברת "קקאו טבעי" - מתכון לחטיף שיבולת שועל ושוקולד טעים, קל להכנה ומתאים לטבעונים.
חטיף האנרגיה הזה הוא חטיף ביתי, מושלם ומפנק שנפלא גם לטבעונים וגם למי שמחפש להכין חטיף אנרגיה קצת יותר מפנק מבדרך כלל, אך עם פיקוח של מה שנכנס בדיוק לחטיף.
חטיף שיבולת שועל ושוקולד טבעוני / מתכון: עם תענוג con delight
המדידות נעשו בכוסות מידה וכפות אוניברסליים
המרכיבים:
1 כוס שיבולת שועל עבה מהירת הכנה
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס קמח
1/4 כוס מים
1 שקית סוכר וניל
1/4 כוס שמן קנולה
כף תערובת קקאו עשירה (אם לא מצאתם, ניתן להמיר לכף קקאו רגיל)
לציפוי:*
52 מטבעות עיסת קקאו
52 מטבעות חמאת קקאו
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, על מצב טורבו.
מערבבים את כל חומרי הבצק ומשטחים בתבנית אפייה שעליה הנחנו נייר אפייה.
אופים כ-10 דקות בתנור ומניחים בחוץ להתקררות מוחלטת.
חותכים למלבנים או חתיכות קטנות.
ממיסים יחדיו במיקרו בפולסים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו, עד שהם נמסו לחלוטין.
מערבבים לבפנים את אבקת הסוכר ומצפים את החטיפים.
מניחים במקפיא לכמה דקות שהציפוי יתמצק וזהו.
*למי שרוצה, ניתן להשתמש בשוקולד מריר ומעט שמן קנולה שממיסים יחדיו במיקרו ומצפים את החטיפים (לערבב כ-100 גרם שוקולד מריר ביחד עם ככפית שמן קנולה).
בתאבון!
ברשומה על ביצת השוקולד סיפרתי לכם על המוצרים של "קקאו טבעי" שקיבלתי להתנסות.
חטיף האנרגיה הזה הוא חטיף ביתי, מושלם ומפנק שנפלא גם לטבעונים וגם למי שמחפש להכין חטיף אנרגיה קצת יותר מפנק מבדרך כלל, אך עם פיקוח של מה שנכנס בדיוק לחטיף.
חטיף שיבולת שועל ושוקולד טבעוני / מתכון: עם תענוג con delight
המדידות נעשו בכוסות מידה וכפות אוניברסליים
המרכיבים:
1 כוס שיבולת שועל עבה מהירת הכנה
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס קמח
1/4 כוס מים
1 שקית סוכר וניל
1/4 כוס שמן קנולה
כף תערובת קקאו עשירה (אם לא מצאתם, ניתן להמיר לכף קקאו רגיל)
לציפוי:*
52 מטבעות עיסת קקאו
52 מטבעות חמאת קקאו
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, על מצב טורבו.
מערבבים את כל חומרי הבצק ומשטחים בתבנית אפייה שעליה הנחנו נייר אפייה.
אופים כ-10 דקות בתנור ומניחים בחוץ להתקררות מוחלטת.
חותכים למלבנים או חתיכות קטנות.
ממיסים יחדיו במיקרו בפולסים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו, עד שהם נמסו לחלוטין.
מערבבים לבפנים את אבקת הסוכר ומצפים את החטיפים.
מניחים במקפיא לכמה דקות שהציפוי יתמצק וזהו.
*למי שרוצה, ניתן להשתמש בשוקולד מריר ומעט שמן קנולה שממיסים יחדיו במיקרו ומצפים את החטיפים (לערבב כ-100 גרם שוקולד מריר ביחד עם ככפית שמן קנולה).
בתאבון!
Chocolate mmm, and a lot of it :). Great snack.
השבמחקIt is a great snack, thank you!
מחק