בס"ד
שנים שלא יצא לי לאכול פיצה מפיצריית דון פרדו, אבל כשכן אכלתי, הייתי אומרת שזו הפיצה הכי טעימה.
לפני שבוע הוזמנתי להשקת סניף חדש לפיצרייה, הממוקם ברחוב רפאל איתן 1, בקרית אונו (אם אתם מחפשים בWAZE, תכתבו איתן, קרית אונו).
לרגל השקת הסניף, תושבי קרית אונו יכולים להנות ממבצע :
פיצה משפחתית אפויה בתנור לבנים במחיר של 49.90 ומשלוח חינם, בתוקף עד לתאריך ה-30.6.15.
בסניפי דון פרדו תוכלו לראות דרך חלון זכוכית, את כל שלבי הכנת הפיצה: מרידוד הבצק, מריחת רוטב העשוי מ-17 מתבלינים, פיזור הגבינה והתוספות, ועד להכנסת הפיצה לתנור הלבנים.
בסניף יש כ-15 תוספות שונות לפיצה, ומביניהם יצא לנו לטעום פיצה עם חצילים מטוגנים, פיצה עם עגבניות שרי וזיתים שחורים ופיצה ללא תוספת.
מצאתי לי יום להרגיש שבעה, ולכן טעמתי רק מהפיצה בלי תוספת והפיצה עם החצילים המטוגנים.
הפיצה ללא תוספת הייתה טעימה, ואילו את הפיצה עם החצילים המטוגנים פחות אהבתי, כי, אישית, אני פחות אוהבת חצילים מטוגנים.
כמה עובדות שאולי יעניינו אתכם:
* ניר גלאם, בעלי רשת הפיצריות דון פרדו, החליט לפתוח עסק משלו בגיל 19.
* הפיצרייה נקראת דון פרדו, על שם מאפיונר שהופיע בסרט שניר ראה באותה תקופה.
*ההחלטה להקים סניפים עם חלון זכוכית שדרכו ניתן לראות את כל תהליך הכנת הפיצה, עלתה בעקבות פיצרייה דומה ברחובות רומא, שם נתקל ניר במקום קטן עם חלון ראווה שדרכו ניתן היה לראות איש מבוגר המעיף באוויר ומכין פיצות.
הסניף החדש מצטרף לעוד שלושה שכבר קיימים ב: קניון סירקין פ"ת - רחוב אליעזר פרידמן 9, רחוב טרומפלדור 24 בפתח תקווה ורחוב בן גוריון 13 בהרצליה.
כל הסניפים כשרים בהשגחת הבד"ץ.
שנים שלא יצא לי לאכול פיצה מפיצריית דון פרדו, אבל כשכן אכלתי, הייתי אומרת שזו הפיצה הכי טעימה.
לפני שבוע הוזמנתי להשקת סניף חדש לפיצרייה, הממוקם ברחוב רפאל איתן 1, בקרית אונו (אם אתם מחפשים בWAZE, תכתבו איתן, קרית אונו).
לרגל השקת הסניף, תושבי קרית אונו יכולים להנות ממבצע :
פיצה משפחתית אפויה בתנור לבנים במחיר של 49.90 ומשלוח חינם, בתוקף עד לתאריך ה-30.6.15.
I haven't ate Don Perdo Pizza in years, bit when I did eat, I used to say that it's the best pizza there is.
A week ago, I was invited to the launch of the new pizzeria branch of Don Perdo, located in 1 Refael Eitan, Kiryat ono Israel (If you're using Waze, type Eitan, Kiryat Ono).
בסניפי דון פרדו תוכלו לראות דרך חלון זכוכית, את כל שלבי הכנת הפיצה: מרידוד הבצק, מריחת רוטב העשוי מ-17 מתבלינים, פיזור הגבינה והתוספות, ועד להכנסת הפיצה לתנור הלבנים.
בסניף יש כ-15 תוספות שונות לפיצה, ומביניהם יצא לנו לטעום פיצה עם חצילים מטוגנים, פיצה עם עגבניות שרי וזיתים שחורים ופיצה ללא תוספת.
מצאתי לי יום להרגיש שבעה, ולכן טעמתי רק מהפיצה בלי תוספת והפיצה עם החצילים המטוגנים.
הפיצה ללא תוספת הייתה טעימה, ואילו את הפיצה עם החצילים המטוגנים פחות אהבתי, כי, אישית, אני פחות אוהבת חצילים מטוגנים.
On Don Perdo's branches, you'll be able to watch through a glass window, all the stages of making a pizza:
From rolling the dough, spreading the seventeen ingredients sauce, sprinkling the cheese and toppings, to baking the pizza in a brick oven.
In the place, there are 15 options for toppings and we got to try:
Pizza with fried eggplant, pizza with cherry tomatoes and black olives and pizza without any toppings.
I actually wasn't that hungry, so I only tried the pizza with no topping and the pizza with the fried eggplant.
The pizza without the toppings was tasty, but the one with the fried eggplant I didn't like much, because I usually don't like fried eggplant.
כמה עובדות שאולי יעניינו אתכם:
* ניר גלאם, בעלי רשת הפיצריות דון פרדו, החליט לפתוח עסק משלו בגיל 19.
* הפיצרייה נקראת דון פרדו, על שם מאפיונר שהופיע בסרט שניר ראה באותה תקופה.
*ההחלטה להקים סניפים עם חלון זכוכית שדרכו ניתן לראות את כל תהליך הכנת הפיצה, עלתה בעקבות פיצרייה דומה ברחובות רומא, שם נתקל ניר במקום קטן עם חלון ראווה שדרכו ניתן היה לראות איש מבוגר המעיף באוויר ומכין פיצות.
הסניף החדש מצטרף לעוד שלושה שכבר קיימים ב: קניון סירקין פ"ת - רחוב אליעזר פרידמן 9, רחוב טרומפלדור 24 בפתח תקווה ורחוב בן גוריון 13 בהרצליה.
כל הסניפים כשרים בהשגחת הבד"ץ.
A few facts you might find interesting:
* Nir Glam, the owner of the Don Perdo Pizzeria chain, decided to
open his own business when he was 19 years old.
*The pizzeria is called Don Perdo, because of a Mobster named
Perdo that Nir saw in a movie at that time.
*The decision to build the branches with a glass window of which you can see the entire process of making your pizza, came up after Nir saw a small pizzeria in Rome that has a display window, where you could see an old man flipping pizza in the air.
The new Pizzeria branch joins three other branches that are located in: Sirkin mall, Petah Tiqwa - 9 Eliezer Fridman st. , 24 Trumpeldor st., Petah Tiqwa and 13 Ben Gurion st. in Herzeliya.
All the branches are kosher.
love the pizza pic :)
השבמחק