1/27/2021

פשטידת כרובית ובצל עם גבינה

בס"ד

 

פשטידת כרובית ובצל ביתית עם גבינה

 

אני אוהבת פשטידות. אלה המאכלים שממש תוך כמה דקות אפשר להכניס לתנור ויש ארוחה שלמה וטעימה, והפשטידה הזו הייתה בהחלט הצלחה - פשטידת כרובית ובצל מושלמת!



 
חתיכה של פשטידת כרובית ובצל חלבית

פשטידת כרובית ובצל חלבית

 

הפשטידה חלבית, אך ורק בגלל תוספת הגבינה. אני ממליצה להשאיר את הגבינה, אך אם מעדיפים, אפשר כמובן לוותר על הגבינה, על מנת שהפשטידה תהיה פרווה.
הפשטידה הזו תהיה נפלאה גם לשבועות, לתשעת הימים וכמובן גם כסתם ארוחה ביום רגיל.


פשטידת כרובית ובצל/מתכון: עם תענוג Con Delight
המדידות נעשו בכוסות וכפות מידה אוניברסליים
המרכיבים לתבנית 23X32X5 ס"מ:
1 שקית כרובית קפואה, 600 גרם
1/2 כוס קמח לבן, מנופה
2 בצל, קצוץ דק
1 כפית מלח או לפי הטעם
מעט פלפל שחור
3 ביצים L
1/4 כוס שמן קנולה או שמן צמחי אחר
כ-3 פרוסות גבינה צהובה 9% או לפי הטעם (ניתן להשמיט)

אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-200 מעלות, טורבו. (אם התנור שלכם חזק, אפשר גם 180 מעלות).
2.מבשלים את הכרובית הקפואה בסיר בלי מים על אש בינונית-נמוכה עם מכסה, עד שהכרובית מתרככת.
3.מעבירים את הכרובית לקערה ומוסיפים פנימה את כל המרכיבים בלי הביצים ובלי הגבינה ומערבבים.
4.חותכים את פרוסות הגבינה לחתיכות קטנה ומוסיפים ביחד עם הביצים לקערה ומערבבים היטב.
5.אופים כ-40-50 דקות, או עד שמוכן.
6.בזהירות, זה חם ובתאבון :-)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use