בס"ד
זה מגש הירקות הכי קל שתכינו ובאמת שהוא מאוד טעים ומאוד מוצלח. אני אוהבת להגיש את הירקות האלו עם דג סלמון בצד.
יש לי הרבה מתכונים בבלוג לדג סלמון, אך לרוב אני מגישה אותו עם המתכון לסלמון בחרדל וסוכר שנמצא אצלי בבלוג עוד מ2015.
אז איך מכינים ירקות בתיבול מ-3 מרכיבים בלבד? זה באמת סופר קל וגם מתכון די בריא. הירקות שמתקבלים אינם פריכים, אלא רכים וכל כך טעימים.
תשתמשו כאן בירקות שאתם אוהבים, אפשר קפואים לזירוז תהליכים, ואפשר טריים.
מה חשוב לדעת? את הירקות הטריים לאפות במגש אחד ואת הירקות הקפואים במגש נפרד.
ירקות אפויים בתנור ברוטב מ-3 מרכיבים/מתכון: עם תענוג con delight
המרכיבים:
איזה ירקות שאוהבים, אני השתמשתי ב:
2 בטטות, קלופות, שטופות ופרוסות
כ-10 תפו"א קטנים, קלופים, שטופים ופרוסים
2 קישואים או זוקיני, קלופים,שטופים ופרוסים
1 חציל, שטוף ופרוס
ירקות קפואים כמו: כרובית, ברוקולי, אפונה, שעועית ירוקה ועוד
לרוטב:
רוטב צ'ילי מתוק
רוטב סויה
מלח, לפי הטעם
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-200 מעלות, טורבו.
2.מעבירים לקערה את הירקות הפרוסים הטריים.
3.יוצקים מעל 3 כפות צ'ילי מתוק, 4 כפות סויה ומלח לפי הטעם.
4. אם אתם אוהבים טעם חזק יותר, שימו יותר מהרטבים, בדיוק כמו שאתם אוהבים.
5.מערבבים היטב היטב ומסדרים בתבנית אפייה.
6. עושים אותו דבר עם הירקות הקפואים - מעבירים לקערה את הירקות הקפואים (אין צורך להפשיר וגם לא לבשל).
7. יוצקים רטבים ומלח ומערבבים. זהירות זה יהיה קפוא.
8. מעבירים לתבנית אפייה נפרדת.
9. אופים למשך שעה.
10. מגישים עם דג סלמון או כל מנה בשרית או מנה אחרת לבחירתכם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!