4/16/2024

פונדנט שוקולד כשל"פ עם תערובת מולינו לפסח

בס"ד

פונדנט שוקולד כשל"פ עם תערובת מולינו לפסח



טחנת "קמח הארץ" מציעים לרגל חג הפסח שתי תערובות כשל"פ בסדרת MOLINO - מולינו ללא סוכר לעוגות ועוגיות, ומולינו להכנת לחמים, פיצות ועוד.

שנה שעברה קיבלתי לסיקור את המולינו באריזה הירוקה, איתו הכנתי קרפים מושלמים לפסח שהתלהבתם מהם מאוד - המתכון לקרפים לפסח בלחיצה על המילים המודגשות.
השנה לרגל החג, הגיע אליי להתנסות את תערובת המולינו באריזה הוורודה, המושקת לראשונה בכשרות לפסח ומתאימה להכנת עוגות בחושות, מאפינס, עוגיות ועוד.

פונדנט שוקולד כשל"פ עם תערובת מולינו לפסח


פונדנט שוקולד כשל"פ עם תערובת מולינו לפסח



סדרת מולינו מיוצרת בצפון איטליה, בטחנת קמח עתיקה, והשימוש בקמחים מעניק תוצרים שאינם נופלים מכאלו העשויים מקמח רגיל. וכך גם עוגות הפונדנט שוקולד הנפלאות שהכנתי עם התערובת הוורודה, בהחלט מושלמים!

מחיר, איפה לקנות ועוד
תערובו מולינו מבית קמח הארץ כשרות לפסח, פרווה, בהשגחת הבד"ץ בית יוסף - מתאים לאוכלי קטניות.
התערובות ניתנות לרכישה בשופרסל, ניצת הדובדבן, וחנויות טבע שונות ברחבי הארץ.
מחיר אריזה נע בין 17-22 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.


פונדנט שוקולד כשל"פ עם תערובת מולינו לפסח



פונדנט שוקולד ללא גלוטן כשר לפסח/ מתכון: מיכל עם תענוג
מרכיבים ל-6 עוגות אישיות:
1/2 כוס שמן
100 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס סוכר
2 כפות קמח מולינו (אריזה ורודה)
1 ביצה L
שוקולד לבן, קוביות

אופן ההכנה:
1.ממיסים בקערה את השוקולד והשמן במיקרו, בפולסים של כ-20 שניות כל פעם. מערבבים לאחר כל הפעלה. 
2.ברגע שהתערובת אחידה, מוסיפים סוכר ומערבבים.
3.מוסיפים קמח ומערבבים שוב.
4.מוסיפים את הביצה, מערבבים ומעבירים לתבניות מאפינס.
5.שמים קוביות שוקולד בכל עוגה ומכסים בתערובת השוקולד.
6.אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, טורבו לכ-15-18 דקות, תלוי בתנור שלכם. שימו לב לא לשרוף אותם, אלא רק שיאפו עד שיציבים. אני בטעות שרפתי חלק, אבל הם עדיין מאוד טעימים.
7.מניחים לעוגות להתקרר כמעט לגמרי ומגישים. בתאבון!
*הפונדנטים יוצאים מאוד שומניים. אני חושבת לנסות פעם הבאה להכין אותם עם הרבה פחות שמן, אבל מה שבטוח הם מאוד טעימים!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use