משלחת של כ-15 מדריכי ברמנים ישראלים, ובראשם שחף טל, מנכ״ל זמן אמיתי, בית הספר לברמנים המוביל בישראל, יצאה מטעם החברה הסקוטית - חטיבת היין והאלכוהול מבית ישרקו, לסיור בן חמישה ימים ליוון, להכיר את משקה האוזו מספר 1 בעולם - אוזו פלומארי, המיוצר בעיירה בעלת אותו שם ביוון, ומיובא ומשווק על ידי חברת ישרקו.
תחילה הם ערכו ביקור במזקקת Thomopoulos בפלונטרי, שם הם נחשפו לדרך הייצור האותנטית של המותג המיוצר משנת 1984 בדרכים מסורתיות לצד טכנולוגיה חדשנית. המשתתפים זכו להצצה מקרוב לרכיבים הייחודיים בהם עושים שימוש והם אלו שמעניקים טעם וארומה ייחודיים, כדוגמת מי מעיינות, אניס, מוסקט ועוד, וליחס בין המרכיבים, ההופך את האוזו לפופולארי ביותר ביוון ובעולם.
חברי המשלחת השתתפו גם בתערוכת הברמנים הבינלאומית היוקרתית במקום, עם ביקור בדוכני משקאות ופגישות עם ברמנים ואנשי תעשיית הבר והאלכוהול שהגיעו להתרשם מהצגת בפלונטרי במדינת בה הוא מיוצר. כמו כן, חברי המשלחת נהנו מחוויה קולינרית אותנטית, טברנות ועוד.
שחף טל מנכ"ל זמן אמיתי אמר: "זמן אמיתי, ביה"ס המוביל לברמנים, גאה לשתף פעולה כבר שנים רבות עםחברת ישרקו, מיבואניות היין והאלכוהול המעניינות והמובילות בישראל. יחד, אנחנו מייצרים את תרבות האלכוהול, אשר הולכת ומתפתחת בארץ משנה לשנה ונבנית בצורה אחראית ומקצועית"
צילומים: דיגיברד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!