9/12/2015

אלפחורס בציפוי שוקולד - Coated Alfajores

Yum
בס"ד

אני מניחה שרובכם אוהבים אלפחורס, אז מה שאני תמיד אוהבת להכין זה אלפחורס בציפוי שוקולד, אתם לא מבינים כמה שזה טעים, פשוט אליפות.

I think you all love alfajores, so what I love to do is coat my alfajores with chocolate, and you don't know how delicious it is.





את המתכון לאלפחורס לקחתי מהאתר הזה, והכנתי בשינויים ממש קלים.
המתכון הזה ממש מוצלח ובמיוחד עם תוספת ציפוי שוקולד החלב - יאמי!
יוצאות כ-20 עוגיות והן פשוט נחטפות ונזללות במהרה :-)
 
The recipe for the alfajores was taken from here, and I made very mild changes.
This is a really good recipe and especially with my milk chocolate coating addition.
You get around 20 sandwich cookies and they just snap up quickly.
 



המרכיבים:
150 גרם חמאה רכה (חתכתי לקוביות)
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים L
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 1 כוסות קמח
1/2 1 כוסות קורנפלור
 
ריבת חלב למילוי
כ-350 גרם שוקולד חלב לציפוי
מעט שמן קנולה
מעט קמח לקימוח המשטח
רינג בקוטר 5 ס"מ
 
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
מקציפים יחדיו את החמאה והסוכר עד שהתערובת רכה ואוורירית.
מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד שהתערובת בצבע כתום אחיד.
מוסיפים את אבקת האפייה והסודה ומערבבים בכף עץ.
מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים בכף העץ.
מעבירים לנייר אפייה שקימחנו ואוספים לכדור אחיד.
ברגע שנוצר כדור, משטחים ומרדדים על נייר האפייה  (שימו לב מדי פעם לקמח, על מנת שהבצק לא ידבק למערוך או לנייר האפייה).
קורצים עיגולים, מניחים על נייר אפייה בתבנית ואופים בין 5-10 דקות, תלוי בעובי העוגיה.
מניחים בחוץ שהעוגיות יתקררו ואז ממלאים בריבת חלב וסוגרים לעוגיות סנדוויץ.
אם ריבת החלב קשה, תעבירו לכלי המתאים למיקרו וחממו כ-20 שניות.
לאחר מכן, ממיסים את שוקולד החלב במיקרו בפולסים של 20 שניות כל פעם עד שנמס, ולאחר שהתערובת נמסה מערבבים פנימה מעט שמן קנולה.
מצפים את העוגיות ומניחים לכמה דקות במקפיא שהציפוי יתקשה.
שומרים בכלי סגור במקרר.
 
Ingredients:
150 gram / 5.3 oz. soft butter (I cut it into cubes)
4 L egg yolks
1 tsp. baking powder
1 tsp. baking soda powder
1 1/2 cups flour
1 1/2 cups cornstarch
 
Dulce de leche for filling
about 350 gram / 12.3 oz. milk chocolate
A bit canola oil
Flour for dusting
5 cm / 1.97 inch ring cutter
 
Preparation:
Preheat oven to 180C / 356F, turbo.
Whip together the butter and sugar until airy and soft.
Add the yolks and beat.
Add the baking powder and baking soda and mix with a wooden spoon.
Add the flour and cornstarch and mix again.
Transfer onto a dusted baking paper and gather the pieces into a ball.
Dust again if needed and roll thinly (make sure the dough doesn't stick to the paper nor the roller).
Cut into circles with a cutter and place in a pan covered with baking paper and bake for 5-10 minutes, depends on the thickness of the cookie.
Leave aside to cool and then fill with Dulce de leche.
If needed, place the Dulce de leche in a microwave safe bowl and melt for 20 seconds to make it easy to spread.
Close to cookies into a sandwich.
Melt the milk chocolate in 20 second pulses in the microwave and then add the canola oil.
Coat the cookies and place in the freezer for couple of minutes, just until the coating has harden.
Keep in an airtight container in the refrigerator.

Linking up at:
teach me Tuesday