12/07/2015

צ'ורוס אוריאו - Oreo churros

Yum
בס"ד


צ'ורוס מטוגנים במילוי קרם אוריאו וציפוי עוגיות אוריאו.

Fried churros filled with Oreo cream and Oreo cookies coating.

 

 
כששמעתי על המוצר החדש של אוריאו - צ'ורוס אוריאו, הייתי חייבת לנסות להכין את המוצר הזה בבית.
אז כמובן שקשה לשחזר את הצ'ורוס אוראו בבית, ולכן אני הכנתי את זה בגרסה משלי.
 
I heard of the new product by Oreo - Churros Oreo, and I really wanted to make it at home.
It Is very difficult to replicate it at home, so I made a version of my own.
 
 
צ'ורוס האוריאו יוצאים מאוד מתוקים וטעימים, ועל כן אל תפריזו במילוי שלהם.
דבר נוסף שחשוב להקפיד הוא זמן הטיגון שלהם, אם תטגנו מעט מדי זמן, תקבלו צ'ורוס ביצתיים מבפנים ובכלל לא מבושלים.
אתם יכולים להכין כל מתכון לצ'ורו שעובד לכם או להכין את המתכון שלי.
 
The Oreo churros come out real sweet and tasty, and that is why don't overdo with their filling.
Another important thing is to make sure the churros are completely fried, so you won't get an eggy texture inside and they won't be cooked.
You can use whatever churro recipe that works for you or use my recipe.
 
 
המרכיבים:
לצ'ורוס:
1 כף סוכר
100 גרם חמאה
1 כוס מים
קמצוץ מלח
3/4 כוס קמח
2 ביצים L
 
למילוי:
50 גרם חמאה רכה
1/8 כפית תמצית וניל
100 גרם אבקת סוכר (שקית)
1/2 כף מים
 
לציפוי:
3 עוגיות אוריאו מפוררות
1/2 כף סוכר
 
שמן לטיגון
 
אופן ההכנה:
מכינים את המילוי:
מקציפים את החמאה, מוסיפים את אבקת הסוכר, המים ותמצית הוניל ומקציפים לקרם חלק (ניתן גם לערבב בכף עץ). מעבירים לשקית זילוף עם צנטר ומניחים בצד.
מערבבים את חומרי הציפוי בצלחת ומניחים בצד.
מחממים בסיר את החמאה עם המים, הסוכר והמלח עד שהחמאה נמסה לגמרי והמים רותחים. ברגע שהמים רותחים, מנמיכים את האש, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מורידים מהאש ומוסיפים ביצה אחת כל פעם, כאשר אחרי כל הוספה מערבבים היטב. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר.
מחממים שמן עמוק במחבת ומזלפים פנימה מבלילת הצ'ורוס.
לאחר שחיממתם את השמן, הנמיכו את האש שהשמן לא יהיה חם מדי.
מטגנים כ-7 דקות או יותר, מומלץ לטגן אחד לנסיון לראות כמה זמן לוקח לו להיטגן כמו שצריך גם מבפנים.
מוציאים מהשמן, סופגים מעט בנייר סופג ומעבירים לפירורי האוריאו, מצפים מכל הצדדים ואם יש צורך, מפזרים מעל עם היד.
ממשיכים כך עם יתרת הצ'ורוס ורק אז ממלאים כל צ'ורו מעט מתערובת קרם העוגיות משני צידוי, לא למלא יותר מדי כי התערובת מאוד מתוקה.
אם קשה לזלף, אז הוסיפו עוד מעט מים לקבלת תערובת דלילה יותר.
 
 
Ingredients:
For the churros:
1 tbsp. sugar
100 gram / 3.527 oz. butter
1 cup water
pinch of salt
3/4 cup flour
2 L eggs
 
Filling:
50 gram / 1.763 oz. softened butter
1/8 tsp. vanilla extract
100 gram / 3.527 oz. powdered sugar
 
Coating:
3 Crumbled Oreo cookies
1/2 Tbsp. sugar
Oil for deep frying
 
Preparation:
Prepare the filling:
Whip the butter, add the powdered sugar, water and vanilla extract and whip to a smooth cream (you can mix with wooden spoon).
Transfer into a piping bag with a nozzle and set aside.
Mix the coating ingredients in a plate and set aside.
In a pot, melt butter, water, sugar and salt and bring to a boil. When boiling and the butter as melted, lower the heat and mix in the flour.
Stir thoroughly and take off the heat. Add one egg at a time, mixing after each addition. Transfer into a piping bag with a nozzle.
Heat oil for deep frying and when the oil is ready, pipe in the churros from the mixture. Make sure the oil isn't too hot, I heat the oil and when it is hot. I lower the heat.
Fry for about 7 minutes or more, it is recommended to fry one churro and make sure it is cooked completely before frying the others, so you know how much time it takes to fry them.
Take out of the oil, absorb a bit of the oil with paper towel and transfer to the Oreo crumbs to coat it.
If they don't stick enough, just sprinkle the Oreo mixture on them.
Do so with the rest and then fill in both edges with the Oreo cream.
You don't need a lot of cream inside, because it is very sweet.
If the mixture is too thick, just thin it with a bit of water.