5/31/2016

קסטת וניל מושחתת - Scrumptious ice cream sandwich

Yum
בס"ד

גלידת קסטה Ice cream sandwich

מה עושים כשמקבלים תערובת להכנת עוגיות וכשחם? קסטת וניל עם זיגוג של שוקולד מעל, פשוט שחיתות!


What do you do when you get a cookies mixture and when it's hot? make vanilla ice cream sandwich with chocolate glaze on top, scrumptious!


את תערובת העוגיות של מיימונס- תערובת עוגיות דאבל פאדג' שוקולד צ'יפס הכרתי לכם כבר ברשומה אחרת - שוקו חם ומפנק.
אז עכשיו כשקיץ, רוצים משהו מפנק וקר והכי חשוב, קל הכנה.
אז להתחמק מחום התנור אי אפשר, כי הפעם הכנתי את תערובת העוגיות לפי המתכון שעל הקופסה ולאחר שהעוגיות התקררו, התחלתי בהכנת הקסטה.
הקסטה הזו מאוד מושחתת הודות לזיגוג השוקולד שעליה, והאמת שדי קשה לאכול קסטה שלמה, אבל מה שבטוח היא מדהימה.

This cookie mix - chocolate chip double fudge cookies mix - I introduces you on an earlier post - hot and indulging cocoa drink.
So now in the summer, I wanted to make a cool and indulging treat that will be easy to make.
So you can't avoid using the oven, because I made the cookies just as instructed on the box and after the cookies have chilled, I started making ice cream sandwich.
This ice cream bar is scrumptious thanks to the chocolate glazing on top, and actually it is quite hard eating a whole sandwich, but it is sure delicious.



קסטת וניל ice cream sandwich

המרכיבים ל-6 גלידת סנדוויץ' גדולות:
תערובת להכנת עוגיות פאדג' מיימונס, להכין לפי האריזה*

לגלידה:
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס גבינת שמנת
100 גרם שוקולד לבן, מומס

לזיגוג:
100 גרם שוקולד מריר
25 גרם חמאה
מעט שמן קנולה

אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם הגבינה ולאחר מכן מקפלים פנימה את השוקולד. מעבירים לתבנית ומקפיאים כשעה.
*קורצים עיגולים ישרים מהעוגיות מיד לאחר צאתם מהתנור בעזרת רינג ולהניח להם להתקרר ולאחר מכן לקרוץ עיגולים מתערובת הגלידה. לסגור עיגול גלידה בין שני עוגיות ולשים במקפיא.
להכין את הזיגוג:
ממיסים יחדיו את השוקולד והחמאה, מערבבים היטב, מוסיפים מעט קנולה ומניחים להתקרר מעט. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל כל קסטה.
מחזיקים במקפיא עד לאכילה, בתאבון :-)

Ingredients for 6 large ice cream bars:
Maimon's chocolate fudge cookie mix, prepare according to package*
 
Ice cream:
1 cup whipping cream
1/2 cup cream cheese
100 gram white chocolate, melted
 
Glaze:
100 gram bittersweet chocolate
25 gram butter
a bit of canola oil
 
Preparation:
Whip the whipping cream with the cream cheese and then fold in the melted white chocolate and freeze in a pan for at least an hour.
*Cut circles out of the cookies right after they come out of the oven, so they will get even shape and when the cookies have cooled, cut circles of ice cream and sandwich them between two cookies and freeze.
Make the glaze:
Melt the butter and chocolate together, mix well and then add a bit of canola oil and mix. Let cool a bit and then transfer into piping bag and pipe on the ice cream.