7/29/2017

קאפקייקס עם מוס שוקולד - Chocolate mousse cupcakes

Yum
בס"ד

עוגות קאפקייקס מוס שוקולד chocolate mousse cupcakes

מתכון מאוד פשוט להכנה וטעים של קאפקייקס עם מוס שוקולד לבן ומוס שוקולד חלב.

A simple and easy to make recipe of cupcakes with white chocolate and milk chocolate mousse.
 

קאפקייקס שוקולד חלב ולבן white and milk chocolate cupcakes
 
עוגות אישיות נפלאות וטעימות עם מוס שוקולד שרק הופך את העוגות קאפקייק האלה ליותר מושלמות.

המרכיבים ל-6 יחידות:
לקאפקייקס:
1 ביצה L
1 חלמון L
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמנת מתוקה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר
 
למוס:
1 כוס שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד לבן
מנג'טים גודל 4
 
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות, טורבו. מערבבים את כל מרכיבי המלית של הקאפקייקס ומעבירים למנג'טים. דופקים קלות את התבנית ליישור הקאפקייקס ומעבירים לתנור ל-25 דקות לאפייה במרכז התנור או עד שקיסם המוכנס למרכז הקאפקייקס יוצא יבש או מעט פירורים לחים ומניחים להתקרר.
מכינים את המוס: ממיסים כל שוקולד בנפרד במיקרו, בפולסים קצרים שהשוקולד לא יישרף ומניחים להתקרר. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומחלקים בין שתי תערובות השוקולד. מקפלים את הקצפת לשוקולד ומעבירים למקרר לפחות לחצי שעה (עדיף אפילו לשעתיים כי ככל שהקצפת יותר יציבה, כך יותר קל לזלף והיא יותר טעימה).
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על הקאפקייקס. בתאבון! שומרים במקרר בכלי אטום.
Wonderful individual and delicious cakes with chocolate mousse that just makes this cupcake cakes perfect. 

Ingredients for 6 units:
For the cupcakes:
1 L egg
1 L egg yolk
1/4 cup canola oil
1/4 cup whipping cream
1 cup flour
1 tsp. baking powder
1/2 cup sugar
 
Mousse:
1 cup whipping cream
100 gram milk chocolate
100 gram white chocolate
paper liners, size 4
 
Preparation:
Preheat oven to 180C/350F, turbo. Mix the cupcakes ingreidnets and transfer to the liners. Bang the pan a bit on the counter to level the cupcakes and bake at the center of the oven for 25 minutes or until a toothpick comes out clean or with little crumbs from the center of the cupcake. set aside to cool.
Prepare the mousse: Melt the chocolate in separate bowls in the microwave, make sure to melt in intervals so the chocolate won't burn. Whip the whipping cream to a steady foam and divide between the chocolates. Fold the whipped cream to the chocolate and place in the fridge for at least 30 minutes (it is even better to leave it for two hours because it gets more steadier thus making it easy to pipe). Transfer to a piping bag and pipe on the cupcakes using a nozzle. Keep in the fridge in an airtight container.