בס"ד
Will you believe me if I say, I have never tried blueberries till now? Well, it's true!
I read an article about the benefits of eating blueberries, so I decided to buy some.
As far as I know, in my area, you can only get frozen blueberries or blueberries filling.
I bought each of them and first tried the blueberries filling.
I know how cranberries taste like but didn't think blueberries will have that sourish taste too.
I 've decided to make a nice and easy-going trifle with cream cheese and blueberries for these warm days, and it came out really good.
So without further ado, let's have some trifle :-)
Ingredients:
biscuit crumbs
about 100ml cooking cream/ regular cream (= 3.4 oz.)
225-gram cream cheese (= 7.9 oz.)
1/3 cup sugar
blueberries filling
*Measurements were made with a 200 ml plastic cup.
Preparation:
Mix together the cream cheese, sugar, and cream.
Fill jars with some of the cream mixture, add a few biscuit crumbs
and put a teaspoon, or as much as you like, of the blueberries filling.
Repeat the last steps till finished with biscuits on top.
about 100ml cooking cream/ regular cream (= 3.4 oz.)
225-gram cream cheese (= 7.9 oz.)
1/3 cup sugar
blueberries filling
*Measurements were made with a 200 ml plastic cup.
Preparation:
Mix together the cream cheese, sugar, and cream.
Fill jars with some of the cream mixture, add a few biscuit crumbs
and put a teaspoon, or as much as you like, of the blueberries filling.
Repeat the last steps till finished with biscuits on top.
Yet to try blueberry truffle..looks delicious
השבמחקThanks a lot Saras! you should give it a try :-)
מחקSounds great. May i order one to go?!
השבמחקlol of course you can :-) Thank you!
מחקLooks stunning and absolutely delicious.Great party favor.
השבמחקIt sure is, Thanks a lot :-)
מחקThanks a lot Saras! you should give it a try :-)
השבמחקטעים וקל להכנה, ההגשה חמודה, חושבת על הגרסא הטבעונית.
השבמחקמעניין לראות מה תכיני עם זה בצורה טבעונית.
מחקיש מישהי שאני מכירה שהייתי שמחה להכין לה משהו כזה בצורה טבעונית, גם בלי קמח כמובן.
בדר"כ במתוקים מחליפה גבינת שמנת בטופו רך טחון עם קרם קוקוס ושמנת לבישול בקשיו טבעי שהושרה במים וטחון עם מים טריים. אעדכן לגבי תחליף קמח.
השבמחקהעניין עם הטופו שאנחנו לא הכי אוהבים אותו ולגבי התחליף שמנת, נשמע ממש מעולה! תודה רבה על ההצעה!
מחקגם אני לא משתגעת על טופו, ומשדלת לטשטש אותו ע"י טעמים אחרים, השמנת מהקשיו מדהימה לכל תבשיל אבל לא להקצפה, צריך רק להשרות את הקשיו מספר שעות , תלוי בחוזק הבלנדר.
מחק