בס"ד
פילה סלמון נפלא ועסיסי ברוטב סויה בטעם עדין וטעים.
קיבלתי לסיקור סיר חדש ונפלא - סיר שכבר כתבתי לכם עליו בעבר - סיר מולטי רוסטר המתאים לכיריים ולתנור עם תעלת מלח, כך שניתן לצלות באמצעות הולכת החום של המלח, ללא מגע ישיר עם המלח.
הסיר הזה מסדרת אבן השיש השחורה של פוד אפיל פשוט מעולה!
בפעם הראשונה יש צורך לשטוף את הסיר עם סבון ולשמן במעט שמן, ואח"כ אין צורך בשמן. כמובן כאשר מוסיפים שמן זה מאוד טעים, אך יש דברים שאין צורך להוסיף שמן כמו דג סלמון למשל הנוטף משומן בריא ואם מכינים אותו כמו שצריך ולא מייבשים אותו, מתקבל תענוג אמיתי.
ביקשו מאיתנו להכין מתכון שמשלב בישול על הכיריים ואפייה בתנור, אז החלטתי להכין סלמון ברוטב סויה שמושרה בנוזלים ולאחר מכן עובר טיגון באותו סיר רוסטר של פוד אפיל בלי שום תוספת של שמן ולאחר מכן עובר לתנור לסיום הכנה. יוצא נתח סלמון עסיסי וטעים בטעם עדין של סויה. אם תרצו טעמים יותר מודגשים, תורידו את כמות המים.
הגשתי את הסלמון לצד סלט עלים ודלעת.
המרכיבים :
5 נתחי פילה סלמון
1/4 כוס סוכר חום דחוס
1/4 כוס רוטב סויה
1/2 כוס מים (או 1/4 כוס לטעם יותר מודגש)
3 שינים שום קפואות, לפורר
מלח גס
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה. שוטפים את הדג ומשרים אותו במשרה לחצי שעה עם העור כלפי מעלה.
מחממים את סיר הרוסטר על האש על להבה בינונית-גבוהה. כאשר המחבת חמה, מוציאים את הדגים מהמשרה, מניחים את הדג עם צד העור כלפי מעלה ומטגנים כ-2-3 דקות ואז הופכים לצד העור ומטגנים עוד כדקה.
מחממים מראש תנור ל-190 מעלות, טורבו. שופכים מלח גס בתעלת המלח הייעודית ואופים כ-10-13 דקות בתנור, תלוי בעובי הנתח. אם יש צורך, תוציאו מדי פעם את הדג מהתנור ותבדקו אם הוא מוכן, חשוב שלא לייבש אותו.
ניתן לצקת בסוף מהרוטב על הדג, אני החלטתי לא להשתמש בו.
פילה סלמון נפלא ועסיסי ברוטב סויה בטעם עדין וטעים.
Wonderful and juicy salmon fillet in mild and delicious soy sauce.
קיבלתי לסיקור סיר חדש ונפלא - סיר שכבר כתבתי לכם עליו בעבר - סיר מולטי רוסטר המתאים לכיריים ולתנור עם תעלת מלח, כך שניתן לצלות באמצעות הולכת החום של המלח, ללא מגע ישיר עם המלח.
הסיר הזה מסדרת אבן השיש השחורה של פוד אפיל פשוט מעולה!
בפעם הראשונה יש צורך לשטוף את הסיר עם סבון ולשמן במעט שמן, ואח"כ אין צורך בשמן. כמובן כאשר מוסיפים שמן זה מאוד טעים, אך יש דברים שאין צורך להוסיף שמן כמו דג סלמון למשל הנוטף משומן בריא ואם מכינים אותו כמו שצריך ולא מייבשים אותו, מתקבל תענוג אמיתי.
I got to review the wonderful roaster pan I wrote about before - multi roaster pan that suits every stove top and for the oven with a salt canal, so you can roast using the conductivity of the salt, without direct touch of the salt.
The roaster pan of the black marble series of food appeal is just excellent!
On the first time you got to wash the pan with soap and then grease it with a bit of oil, then there is no need to add oil. Of course oil adds flavor, but there are some ingredients that there is not need in added oil, such as the fish salmon that drips from healthy fat and if you make it as you should and not dry it, it will be a real pleasure.
ביקשו מאיתנו להכין מתכון שמשלב בישול על הכיריים ואפייה בתנור, אז החלטתי להכין סלמון ברוטב סויה שמושרה בנוזלים ולאחר מכן עובר טיגון באותו סיר רוסטר של פוד אפיל בלי שום תוספת של שמן ולאחר מכן עובר לתנור לסיום הכנה. יוצא נתח סלמון עסיסי וטעים בטעם עדין של סויה. אם תרצו טעמים יותר מודגשים, תורידו את כמות המים.
הגשתי את הסלמון לצד סלט עלים ודלעת.
We were asked to make a recipe that combines cooking on the stove top ad baking in the oven, so I decided to make salmon fillet marinated in soy sauce and then fried in the food appeal roaster pan without any oil and then goes in the oven to finish preparation. The salmon fillet comes out juicy and tasty with a mild flavor of soy. If you want to intensify the flavor, reduce the amount of water.
I served the salmon next to green salad and pumpkin.
המרכיבים :
5 נתחי פילה סלמון
1/4 כוס סוכר חום דחוס
1/4 כוס רוטב סויה
1/2 כוס מים (או 1/4 כוס לטעם יותר מודגש)
3 שינים שום קפואות, לפורר
מלח גס
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה. שוטפים את הדג ומשרים אותו במשרה לחצי שעה עם העור כלפי מעלה.
מחממים את סיר הרוסטר על האש על להבה בינונית-גבוהה. כאשר המחבת חמה, מוציאים את הדגים מהמשרה, מניחים את הדג עם צד העור כלפי מעלה ומטגנים כ-2-3 דקות ואז הופכים לצד העור ומטגנים עוד כדקה.
מחממים מראש תנור ל-190 מעלות, טורבו. שופכים מלח גס בתעלת המלח הייעודית ואופים כ-10-13 דקות בתנור, תלוי בעובי הנתח. אם יש צורך, תוציאו מדי פעם את הדג מהתנור ותבדקו אם הוא מוכן, חשוב שלא לייבש אותו.
ניתן לצקת בסוף מהרוטב על הדג, אני החלטתי לא להשתמש בו.
Ingredients:
5 salmon fillet
1/4 cup packed brown sugar
1/4 cup soy sauce
1/2 cup water(or 1/4 cup to intensify flavors)
3 garlic cloves, minced
coarse salt
Preparation:
Mix the marinade ingredients. Wash the fish and marinate it for 30 minutes with the skin side up.
Preheat the roaster pan on a medium-high heat and when the roaster is hot, take the fish out of the marinade and fry with the skin side up for 2-3 minutes. Then turn the fish to its other side and fry for 1 minutes.
Preheat oven to 190C, turbo. Pour the coarse salt in the canal and bake for 10-13 minutes, according to the thickness of the fillet.
If there is a need, take the fillet out of the oven and check to see if it is ready, so you won't dry it.
You can pour the remaining sauce on the fish, I have decided not to use it.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!