בס"ד
מותג עוגיות הפרימיום מוי התחדש בטעמים חדשים ובעיצוב חדש, ואני קיבלתי משלוח של העוגיות היוקרתיות האלה וארגנתי לכם מתכון ממש קל וכל כך לטעים לקרמבו ביתי ועשיר בטעם.
מותג mooi המשווק בישראל על ידי דנשר התחדש באריזות מדליקות ויוקרתיות בכל סדרת העוגיות, השוקולדים והגליליות. בנוסף, מעכשיו ניתן למצוא את עוגיות הזביונה הנהדרות ואת עוגיות האספרסו החדשות באריזת מאגדת עוגיות אישית הקלה לנשיאה בתיק ומאפשרת לספק את הצורך למתוק בכל רגע.
בסדרת הגליליות של MOOI, מצטרפים שני טעמים חדשים: גליליות ופל במילוי קרם אספרסו וציפוי שוקולד מריר שהן בעלות טעם מודגש של אספרסו והן הלכו פשוט נפלא עם הקרמבו שהכנתי וגלילי וופל במילוי קרם אגוזים עטופות בשוקולד חלב.
בחורף לא אוכלים גלידות, טוב אל תגלו לאף אחד אבל אני כן אוכלת גלידות גם בחורף, גם כשקר ויש גשם בחוץ. אבל כמובן שאחד הפינוקים של החורף זה הקרמבו, והקרמבו הזה שהכנתי יצא פשוט תענוג אמיתי. ממש מהיר הכנה, טעים ומתכון קל מאוד.
המרכיבים ל-4-5 קרמבואים:
1/2 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית
1/2 כף אינסטנט פודינג בטעם וניל או כמה כפות ממרח מרשמלו
4-5 עוגיות MOOI במילוי קרם זביונה
2-3 גליליות בטעם אספרסו או לילדים אגוזים, שבורות לחצי
100 גרם שוקולד מריר מומס
מעט שמן קנולה
שוקולד לבן מגורר או קוקוס
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב וחזק. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על העוגיות. מזלפים כאשר שקית הזילוף עומדת ישר בזווית 90 מעלות לעוגיה ומתחילים לזלף באמצע. תוך כדי הזילוף מעלים את שקית הזילוף כלפי מעלה, על מנת לאפשר לקצף לעלות למעלה.
תוקעים גלילית בקצף הקרמבו הלבן ומעבירים למקפיא להתייצבות של חצי שעה. לקראת סוף החצי שעה, ממיסים את השוקולד המריר במיקרו עד שהוא מומס לחלוטין (להמיס בפולסים, כל פעם 40 שניות על מנת שלא לשרוף את השוקולד) ומערבבים עם השמן קנולה. מצפים את הקרמבו בלי לצפות את הגלילית ומפזרים מיד שוקולד לבן מגורר או קוקוס. אוכלים או שומרים במקרר.
מותג עוגיות הפרימיום מוי התחדש בטעמים חדשים ובעיצוב חדש, ואני קיבלתי משלוח של העוגיות היוקרתיות האלה וארגנתי לכם מתכון ממש קל וכל כך לטעים לקרמבו ביתי ועשיר בטעם.
The premium cookies brand Mooi renewed with new flavors and design, and I got a delivery of these luxurious cookies and made a really simple and so tasty recipe of tea cakes.
מותג mooi המשווק בישראל על ידי דנשר התחדש באריזות מדליקות ויוקרתיות בכל סדרת העוגיות, השוקולדים והגליליות. בנוסף, מעכשיו ניתן למצוא את עוגיות הזביונה הנהדרות ואת עוגיות האספרסו החדשות באריזת מאגדת עוגיות אישית הקלה לנשיאה בתיק ומאפשרת לספק את הצורך למתוק בכל רגע.
בסדרת הגליליות של MOOI, מצטרפים שני טעמים חדשים: גליליות ופל במילוי קרם אספרסו וציפוי שוקולד מריר שהן בעלות טעם מודגש של אספרסו והן הלכו פשוט נפלא עם הקרמבו שהכנתי וגלילי וופל במילוי קרם אגוזים עטופות בשוקולד חלב.
MOOI brand that is marketed in Israel by Danshar was renewed in cool and luxurious packages for all the cookies, chocolate and wafer rolls series. In addition, from now on you can find the wonderful Zabaione cookies and the new espresso cookies in an individual cookie packages that is easy to carry and allows you to have something sweet every moment.
In the wafer rolls series of Mooi, we get two new flavors: wafer rolls with espresso flavored filling coated in dark chocolate that has a dominant espresso flavor and went wonderful with my tea cake and wafer rolls hazelnut flavored cream filling coated with milk chocolate.
בחורף לא אוכלים גלידות, טוב אל תגלו לאף אחד אבל אני כן אוכלת גלידות גם בחורף, גם כשקר ויש גשם בחוץ. אבל כמובן שאחד הפינוקים של החורף זה הקרמבו, והקרמבו הזה שהכנתי יצא פשוט תענוג אמיתי. ממש מהיר הכנה, טעים ומתכון קל מאוד.
In wintertime we don't eat ice cream, well actually don't tell anybody but I do eat ice cream at winter, even when it is cold and rainy outside. But of course one of the winter's pleasures is Krembo = tea cake = chocolate covered wafer with vanilla or marshmallow filling and this dessert came out so goof and it is really easy to prepare and a really easy recipe to-make.
המרכיבים ל-4-5 קרמבואים:
1/2 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית
1/2 כף אינסטנט פודינג בטעם וניל או כמה כפות ממרח מרשמלו
4-5 עוגיות MOOI במילוי קרם זביונה
2-3 גליליות בטעם אספרסו או לילדים אגוזים, שבורות לחצי
100 גרם שוקולד מריר מומס
מעט שמן קנולה
שוקולד לבן מגורר או קוקוס
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב וחזק. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על העוגיות. מזלפים כאשר שקית הזילוף עומדת ישר בזווית 90 מעלות לעוגיה ומתחילים לזלף באמצע. תוך כדי הזילוף מעלים את שקית הזילוף כלפי מעלה, על מנת לאפשר לקצף לעלות למעלה.
תוקעים גלילית בקצף הקרמבו הלבן ומעבירים למקפיא להתייצבות של חצי שעה. לקראת סוף החצי שעה, ממיסים את השוקולד המריר במיקרו עד שהוא מומס לחלוטין (להמיס בפולסים, כל פעם 40 שניות על מנת שלא לשרוף את השוקולד) ומערבבים עם השמן קנולה. מצפים את הקרמבו בלי לצפות את הגלילית ומפזרים מיד שוקולד לבן מגורר או קוקוס. אוכלים או שומרים במקרר.
Ingredients for 4-5 tea cakes:
1/2 cup whipping cream
1/2 Tbsp. vanilla instant pudding or some Tbsp. of marshmallow fluff
4-5 Zabaione filled cookies Mooi
2-3 espresso or hazelnut wafer rolls, broken in two
100 gram bittersweet chocolate
a bit of canola oil
grated white chocolate or grated coconut
Preparation:
Whip the whipping cream along with the vanilla instant pudding until you get a steady and strong foam. Move into a piping bag and pipe on the cookies. Pipe when the piping bag is straight, 90 degrees from the cookie and start piping from the center of the cookie, moving the piping bag up to make room for the foam.
Stick a wafer roll inside the white whipped cream and move to the freezer to set for half an hour. When time is almost up, melt the chocolate in the microwave in pulses of about 40 seconds so you don't burn the chocolate and when completely melted, mix in the canola oil. Let cool a bit and coat the tea cakes and then immediately sprinkle with white chocolate or grated coconut. Eat or keep in the fridge.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!