בס"ד
אם אתם מפחדים מ-אפייה, לדעתי אתם צריכים להתחיל את הלימוד שלכם בתחום האפייה בעוגיות האלה ולמה? כי אלה פשוט עוגיות שלא ניתן להיכשל בהן. התוצר הסופי שמתקבל מ-אפיית העוגיות האלה זה עוגיות אבן אז אין סיכוי שתפשלו בזה, לא? :-) ועכשיו ברצינות, אם מתחשק לכם ללמוד איך להכין עוגיות ביסקוטי שוקולד ושקדים מוזמנים להמשיך לקרוא.
ביסקוטי זה עוגיות איטלקיות שהפירוש שלהן באיטלקית זה "מבושלות פעמיים", ובאמת הן עוברות שני שלבי אפייה שהופכים אותן מעוגיות במרקם אבן גיר לעוגיות במרקם של אבן היכולה לגרום להופעה של כוכבים או ציפורים להסתובב סביב הראש, כמו בסרטים המצוירים, אם חלילה הן פוגעות במישהו.
כמו שאמרתי העוגיות האלה מאוד קשות, אבל גם מאוד קלות להכנה. כשטובלים אותן בכוס תה או קפה, הן פשוט תענוג.
אני הכנתי את העוגיות עם הקמח החדש של שופרסל שקיבלתי מקהילת שופרסטאר. מדובר בקמח המגיע באריזת פרימיום צבעונית, מאוד נוחה ופרקטית עם פקק לסגירה חוזרת. רק היה חסר לי עכשיו שהקמח היה מגיע כבר מנופה וזה היה די מושלם. הקמח מגיע באריזת 750 גרם ומחירו 7.90 ש"ח.
המתכון לביסקוטי מבוסס על מתכון של השף פול הוליווד, משופטי התוכנית בייק אוף הבריטית, עם שינויים. הביסקוטי מתאים גם לחג הט"ו בשבט, ליום חורפי או סתם כשבא לכם להתפנק.
המרכיבים לכיכר אחת, כ-10 חתיכות:
1 כוס קמח
1/2 + 1/8 כוס סוכר
2 ביצים L , טרופות ( פחות ככף)*
80 גרם שוקולד צ'יפס
100 גרם שקדים פרוסים
*לאחר שמערבבים את הביצים, מוציאים ככף - כף וחצי, כי אין צורך בכל שתי הביצים.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות, חימום עליון ותחתון.
מערבבים יחדיו את הקמח והסוכר. מוסיפים את הביצים הטרופות, מעט כל פעם (כי אולי לא תצטרכו את כל הכמות), עד שמקבלים תערובת אחידה. התערובת דביקה וזה בסדר. מוסיפים את התוספות: השוקולד צ'יפס והשקדים ולשים את התוספות פנימה. בעזרת ידיים רטובות יוצרים כיכר נמוכה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה. מעבירים את כיכר הביסקוטי לאפייה של בחלק העליון של התנור ל-35 דקות. לאחר מכן, מוציאים מהתנור למנוחה של 10 דקות. לאחר שהבצק נח, מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לפרוסות. את הפרוסות מניחים חזרה בתבנית האפייה כשהצד החתוך פונה למעלה. אופים עוד 15 דקות, מוציאים, הופכים צד ומסיימים עם אפייה נוספת של 15 דקות לצד השני. מגישים לצד כוס תה או קפה טובה.
אם אתם מפחדים מ-אפייה, לדעתי אתם צריכים להתחיל את הלימוד שלכם בתחום האפייה בעוגיות האלה ולמה? כי אלה פשוט עוגיות שלא ניתן להיכשל בהן. התוצר הסופי שמתקבל מ-אפיית העוגיות האלה זה עוגיות אבן אז אין סיכוי שתפשלו בזה, לא? :-) ועכשיו ברצינות, אם מתחשק לכם ללמוד איך להכין עוגיות ביסקוטי שוקולד ושקדים מוזמנים להמשיך לקרוא.
If you are afraid of baking, I think you should start your learning by making these cookies and why? because those are no fail cookies. The final product you get from baking these cookies are rock cookies, so you just can't fail here, am I right? :-) and now seriously, if you want to learn how to make this chocolate and almond biscotti cookies you're welcome to keep reading.
ביסקוטי זה עוגיות איטלקיות שהפירוש שלהן באיטלקית זה "מבושלות פעמיים", ובאמת הן עוברות שני שלבי אפייה שהופכים אותן מעוגיות במרקם אבן גיר לעוגיות במרקם של אבן היכולה לגרום להופעה של כוכבים או ציפורים להסתובב סביב הראש, כמו בסרטים המצוירים, אם חלילה הן פוגעות במישהו.
כמו שאמרתי העוגיות האלה מאוד קשות, אבל גם מאוד קלות להכנה. כשטובלים אותן בכוס תה או קפה, הן פשוט תענוג.
Biscotti are Italian cookies that basically mean: "cooked-twice" and they really go through two steps of baking, from chalkstone cookies to rock cookies that can cause the appearance of stars or birds circling around a head, like in cartoon movies, if they hurt someone.
So as I said these cookies are really hard, but very easy to make. When dipped in tea or coffee, they are just great.
אני הכנתי את העוגיות עם הקמח החדש של שופרסל שקיבלתי מקהילת שופרסטאר. מדובר בקמח המגיע באריזת פרימיום צבעונית, מאוד נוחה ופרקטית עם פקק לסגירה חוזרת. רק היה חסר לי עכשיו שהקמח היה מגיע כבר מנופה וזה היה די מושלם. הקמח מגיע באריזת 750 גרם ומחירו 7.90 ש"ח.
המתכון לביסקוטי מבוסס על מתכון של השף פול הוליווד, משופטי התוכנית בייק אוף הבריטית, עם שינויים. הביסקוטי מתאים גם לחג הט"ו בשבט, ליום חורפי או סתם כשבא לכם להתפנק.
I made these cookies with the new Shufersal premium flour I got from Shuferstar community. The flour comes in a colorful package that is convenient to use and practical with a cork for reclosing the package. If the flour would have come sifted, it would have been quite perfect. The flour package contains 750 gram and costs 7.90 NIS.
The recipe for the biscotti is based on the recipe of chef Paul Hollywood, judge of Britain's bake off, with changes. This biscotti is great for Tu Bishvat, for a winter day or just when you feel like pampering yourself.
המרכיבים לכיכר אחת, כ-10 חתיכות:
1 כוס קמח
1/2 + 1/8 כוס סוכר
2 ביצים L , טרופות ( פחות ככף)*
80 גרם שוקולד צ'יפס
100 גרם שקדים פרוסים
*לאחר שמערבבים את הביצים, מוציאים ככף - כף וחצי, כי אין צורך בכל שתי הביצים.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות, חימום עליון ותחתון.
מערבבים יחדיו את הקמח והסוכר. מוסיפים את הביצים הטרופות, מעט כל פעם (כי אולי לא תצטרכו את כל הכמות), עד שמקבלים תערובת אחידה. התערובת דביקה וזה בסדר. מוסיפים את התוספות: השוקולד צ'יפס והשקדים ולשים את התוספות פנימה. בעזרת ידיים רטובות יוצרים כיכר נמוכה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה. מעבירים את כיכר הביסקוטי לאפייה של בחלק העליון של התנור ל-35 דקות. לאחר מכן, מוציאים מהתנור למנוחה של 10 דקות. לאחר שהבצק נח, מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לפרוסות. את הפרוסות מניחים חזרה בתבנית האפייה כשהצד החתוך פונה למעלה. אופים עוד 15 דקות, מוציאים, הופכים צד ומסיימים עם אפייה נוספת של 15 דקות לצד השני. מגישים לצד כוס תה או קפה טובה.
Ingredients for 1 loaf, about 10 slices:
1 cup flour
1/2 + 1/8 cup sugar
2 L eggs, beaten (less about a Tbsp.)*
80 gram chocolate chips
100 gram sliced almonds
* After beating the eggs, take out about 1 to 1 and a half Tbsp. of the egg, because we don't need the all amount.
Preparation:
Preheat oven to 160C, upper and lower heat.
Mix the flour ad sugar. Add the eggs, a bit at a time (because you might not need the entire amount), until you get a unified dough. The dough will be sticky and that is ok. Add the chocolate chips and almonds and knead until unified. With wet hands, shape the dough into a flattened loaf and place on a baking pan covered with baking paper. Transfer the dough to the oven and bake on the upper rack for 35 minutes. Then take out of the oven and let rest for 10 minutes. Move to a cutting board and cut into slices. Place the slices, cut side up, on the baking pan and bake for another 15 minutes. Then take out of the oven and flip the slices to their other side and bake for another 15 minutes. Serve with tea or coffee and enjoy!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!