בס"ד
חטיפי המלוואח האלה מאוד טעימים וניתן להכין אותם ממש בקלות ובמהירות.
אם אורחים מתדפקים על דלתכם לעיתים קרובות, וקרה שמצאתם את עצמכם בלי עוגה או מאפה אחר להציע להם, כדאי לכם להחזיק את המרכיבים האלה בבית וכך תוכלו לפנק את האורחים או המשפחה בפינוק טעים ונפלא - חטיפי מלוואח עם אבוקדו, ממרח בולגרית, פתיתי פלפל אדום וסלמון מעושן.
מהמלוואח מכינים מעין מתאבנים קטנים וטעימים-טעימים. נשנוש בגודל ביס שמתאים גם למסיבות קוקטייל או ארוחות בסגנון פינגרפוד.
המרכיבים:
מלוואח, חתוך לעיגולים קטנים
אבוקדו בשל, חתוך לעיגולים או חתיכות
ממרח בולגרית עם חציל קלוי 5%
סלמון מעושן, חתוך לרצועות
פלפל אדום, חתוך לחתיכות קטנות
אופן ההכנה:
מחממים מחבת וכשהיא חמה, מטגנים את המלוואח בלי שמן (המלוואח שומני גם ככה, אין שום צורך בשמן). מנמיכים את האש מעט ומטגנים עד להזהבה, הופכים ומטגנים צד שני עד להזהבה או עד שמוכן.
מוציאים את העיגולי מלוואח מהמחבת, מניחים מעל חתיכות אבוקדו, מורחים שכבה של גבינה ומפזרים מעל את פתיתי הפלפל האדום וחתיכת הסלמון ומגישים, בתאבון! יש להכין ממש קרוב להגשה.
חטיפי המלוואח האלה מאוד טעימים וניתן להכין אותם ממש בקלות ובמהירות.
These malawach snacks are so good and you can make them in no time.
אם אורחים מתדפקים על דלתכם לעיתים קרובות, וקרה שמצאתם את עצמכם בלי עוגה או מאפה אחר להציע להם, כדאי לכם להחזיק את המרכיבים האלה בבית וכך תוכלו לפנק את האורחים או המשפחה בפינוק טעים ונפלא - חטיפי מלוואח עם אבוקדו, ממרח בולגרית, פתיתי פלפל אדום וסלמון מעושן.
מהמלוואח מכינים מעין מתאבנים קטנים וטעימים-טעימים. נשנוש בגודל ביס שמתאים גם למסיבות קוקטייל או ארוחות בסגנון פינגרפוד.
If guests are knocking on your door quite often, and there were times you didn't have nothing to offer them, not a slice of cake or some sort of pastry, you should keep these items at hand and so you will be able to indulge your guests or pamper your family with this tasty and wonderful treat - malawach snack bites with avocado, Bulgarian spread, red bell pepper flakes and smoked salmon.
From the malawach you can make mini and delicious appetizers. A bite size snack for cocktail parties or finger food style meals.
המרכיבים:
מלוואח, חתוך לעיגולים קטנים
אבוקדו בשל, חתוך לעיגולים או חתיכות
ממרח בולגרית עם חציל קלוי 5%
סלמון מעושן, חתוך לרצועות
פלפל אדום, חתוך לחתיכות קטנות
אופן ההכנה:
מחממים מחבת וכשהיא חמה, מטגנים את המלוואח בלי שמן (המלוואח שומני גם ככה, אין שום צורך בשמן). מנמיכים את האש מעט ומטגנים עד להזהבה, הופכים ומטגנים צד שני עד להזהבה או עד שמוכן.
מוציאים את העיגולי מלוואח מהמחבת, מניחים מעל חתיכות אבוקדו, מורחים שכבה של גבינה ומפזרים מעל את פתיתי הפלפל האדום וחתיכת הסלמון ומגישים, בתאבון! יש להכין ממש קרוב להגשה.
Ingredients:
malawach, cut into small circles
ripe avocado, cut into rounds or pieces
Bulgarian cheese spread with roasted eggplant
Smoked salmon, cut into pieces
Red bell pepper, cut into tiny chunks
Preparation:
Preheat a skillet until it is hot, fry the malawach without oil (no need of oil, it is full in fat already). Lower the heat and fry until golden, then flip and fry the other side until golden or ready.
Take the circles out of the pan, set avocado slice on top. Spread with a layer of cheese and sprinkle with red bell pepper tiny flakes and a piece of salmon and serve, Enjoy! you should prepare this close to serving.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!