בס"ד
קינוח גלידה מושלם וממש פשוט להכנה - חצי כדור גלידה בציפוי שוקולד עוגיות וליבת ריבת חלב או נוטלה.
כשמחפשים להכין קינוח מפנק במהירות ובקלות, זה אחד הקינוחים שצריך להכין, במיוחד בקיץ החם הזה שכל מה שמחפשים זה לשבת בחדר ממוזג או ליד מאוורר. קינוח קיצי קליל וטעים שניתן להתחלק בו או לאכול את כולו בעצמכם :-)
המרכיבים ל-4 קינוחים:
100 גרם שוקולד מריר, מומס
5 עוגיות אוראו, מפוררות היטב
גלידת וניל
ריבת חלב או נוטלה
ביסקוויטים עגולים
שוקולד לבן, מומס
אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את השוקולד המריר והעוגיות. מצפים תבנית סיליקון חצי כדור מכל צידיה ומעבירים למקפיא להתייצבות מלאה, כ-5-10 דקות.
שמים מעט גלידת וניל (שתהיה מעט רכה, במידת הצורך להוציא אותה לכמה דקות מחוץ למקפיא) ומשטחים קלות ובזהירות בתוך התבנית. שמים מעל כף נוטלה או ריבת חלב וסוגרים בגלידת וניל נוספת. מעל מניחים ביסקוויט עגול ומעבירים למקפיא להתייצבות לפחות חצי שעה. ממיסים את השוקולד הלבן, מוציאים את הכיפה מהתבנית ומזלפים עליהן מהשוקולד. עדיף להוציא את הכיפות כ-5 דקות לפני האכילה, שהציפוי יתרכך מעט.
קינוח גלידה מושלם וממש פשוט להכנה - חצי כדור גלידה בציפוי שוקולד עוגיות וליבת ריבת חלב או נוטלה.
The perfect and easy-to-make ice cream dessert - Hemisphere of ice cream dipped in chocolate-cookies coating ad dulce de leche or Nutella core.
כשמחפשים להכין קינוח מפנק במהירות ובקלות, זה אחד הקינוחים שצריך להכין, במיוחד בקיץ החם הזה שכל מה שמחפשים זה לשבת בחדר ממוזג או ליד מאוורר. קינוח קיצי קליל וטעים שניתן להתחלק בו או לאכול את כולו בעצמכם :-)
Whenever you're looking for an indulging dessert made easily and quickly, this is the dessert, especially in these hot summer days when all you want is to sit in an air-conditioned room or near a fan.
You can share this light summer treat with someone or have the all thing to yourself :-)
המרכיבים ל-4 קינוחים:
100 גרם שוקולד מריר, מומס
5 עוגיות אוראו, מפוררות היטב
גלידת וניל
ריבת חלב או נוטלה
ביסקוויטים עגולים
שוקולד לבן, מומס
אופן ההכנה:
מערבבים יחדיו את השוקולד המריר והעוגיות. מצפים תבנית סיליקון חצי כדור מכל צידיה ומעבירים למקפיא להתייצבות מלאה, כ-5-10 דקות.
שמים מעט גלידת וניל (שתהיה מעט רכה, במידת הצורך להוציא אותה לכמה דקות מחוץ למקפיא) ומשטחים קלות ובזהירות בתוך התבנית. שמים מעל כף נוטלה או ריבת חלב וסוגרים בגלידת וניל נוספת. מעל מניחים ביסקוויט עגול ומעבירים למקפיא להתייצבות לפחות חצי שעה. ממיסים את השוקולד הלבן, מוציאים את הכיפה מהתבנית ומזלפים עליהן מהשוקולד. עדיף להוציא את הכיפות כ-5 דקות לפני האכילה, שהציפוי יתרכך מעט.
Ingredients for 4 desserts:
100 gram / 3.5 oz. bittersweet chocolate, melted
5 Oreo cookies, finely crumbled
Vanilla ice cream
Dulce de Leche or Nutella
round shortbreads
white chocolate, melted
Preparation:
Mix the melted bittersweet chocolate and Oreos. Cover the inside of the hemisphere silicon mold with the chocolate and set in the freezer to completely set, about 5-10 minutes.
Place a bit of ice cream inside (if needed, take the ice cream couple of minutes before using it from the freezer, so it will be a bit soft). Then take a tablespoon of Dulce de leche or Nutella and place in the middle, cover with a layer of ice cream.
Place round shortbread on top and move to the freezer to se, for about half an hour. Melt white chocolate, take the dessert out of the mold and pipe on top with the white chocolate.
It is better to take the dessert out of the freezer at least 5 minutes before serving, so it will soften a bit.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!